joker83 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 θέλω να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό wd passport. έχει ένα μοντέλο που αναφέρεται οτι ειναι για ΜΑC κ οτι συνεργαζεται με το time machine. ποια η διαφορά όμως με τον ultra?δεν μπορώ να δημιουργώ αντίγραφα από το time machine? η διαφορά στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη
atheatos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Έχω wd my passport 2TB αλλά όχι για Mac, κοντά 10 χρόνια τώρα και μια χαρά δουλεύει το timemachine. Δεν ξέρω τι παραπάνω έχουν τα μοντέλα για Mac. Ίσως έχουν κάποιο προγραμμα cloning ή κάποιο ntfs driver αλλά πάλι δεν δικαιολογείται η παραπάνω τιμή. Ας απαντήσει η WD γιατί κοστίζει παραπάνω . Αν δεν είναι τιμή της WD και είναι τιμή του πωλητή , τότε μάλλον ψαχνει για κορόιδα που έχουν λεφτά για Mac. Δεν έχει το Mac OS ανάγκη από ειδικό εξωτερικό σκληρό, παρά μόνο το filesystem διαφέρει . Αν ο σκληρός που θες να πάρεις δεν έχει πρόβλημα να γίνει format για Mac OS τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώσεις παραπάνω για Mac specific εξωτερικό hdd. Επαναλαμβάνω μπορεί η τιμή από wd να μην έχει μεγάλη διαφορά , απλά ο πωλητής να εκμεταλλεύεται την άγνοια των αγοραστών και να κοπανάει…. 1
joker83 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Όντως η τιμή στο site της WD είναι σχεδόν ίδια. Παρόλα αυτά κ εγώ τον απλό λέω να πάρω.
KiriosD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μόνο ως προς συνδεσιμότητα μπορώ να φανταστώ πως θα διαφέρει και αυτό από πλευράς καλωδίου, π.χ. στη mac έκδοση να έχει usb-c ενώ η κανονική έκδοση να έχει usb-a ? Κατι το ενδεχόμενο να σου έρχεται pre-formatted για mac το οποίο γίνεται με 2 click από disk utility.
iml Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συνήθως είναι pre-formated για mac. Αυτό πληρώνεις, γιατί προφανώς θεωρούν ότι ότι τα 2-3 click είναι αποτρεπτικά για το μέσο χρήστη και σηκώνει να χρεώουν i-καπέλο Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από iml 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα