vagstef Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, barbariangr είπε Καλησπέρα σας. Εγώ πάντως που πήγα να κάνω συναλλαγή, δεν προχώρησε με τίποτα. όλες μου οι συναλλαγές εδώ και μήνες, δεν είχα κανένα θέμα με την Eurobank, πέρα απο ελάχιστες φορές (2 στο σύνολο) που φάνηκλε οτι έγινε η συναλλαγή και δεν πραγματοποιήθκε ποτέ. Το ότι η Εθνική Τράπεζα, δεν έχει , ακόμη συνεργαστεί, μου λεεί πολλά!!! Προτιμώ της τράπεζας, παρά την google. Δεν συγκρίνεται η προστασία της τράπεζας απο την google. Νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο και λογικό , αυτό που λέω. Τι διαφορετικό νομίζεις πως γίνεται με το google pay? Επίσης ότι και να συμβεί με την συναλλαγή πάλι με την τράπεζα έχεις να κάνεις. Πάλι με την ίδια κάρτα πληρώνεις δεν αλλάζει τίποτα 3 ώρες πριν, viman είπε Σύζυγος τραπεζικού σε κατάστημα που έκλεισε. Η γυναίκα μου ή θα έπρεπε να φύγει εθελουσία με γελοία αποζημίωση ή θα πρέπει κάθε μέρα να κάνει 40 + 40 χλμ, όπως και κάνει τώρα. Βλέπεις έχουμε μικρό παιδί και εγώ άνεργος. Δεν είναι όλα ρόδινα, επειδή εσύ , καλά κάνεις, βολευεσαι με τις υπηρεσίες. Χρησιμοποιώ και εγώ το διαδίκτυο. Όμως πάντα να ξέρεις ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά ... Παντού! Σκέψου πόσες οικογένειες ζούνε από αυτές τις θέσεις εργασίας!!! Είναι απολύτως κατανοητά αυτά που λες για την οικογένειά σου. Όμως λόγω των ψηφιακών υπηρεσιών έχουν δημιουργηθεί πολλαπλασιες θέσεις εργασίας τις οποίες ο κόσμος δεν βλέπει ή δεν ενδιαφέρθηκε πότε να μάθει γι' αυτές. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις υπηρεσίες των τραπεζών. Από πάντα υπήρχε εξέλιξη στην αγορά εργασίας και κάποια επαγγέλματα έχουν εξαφανιστεί ή εξαφανίζονται σιγά σιγά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο για κανέναν. Οπότε, πιο πανω λες σκέψου πόσες οικογένειες ζουν από αυτές τις θέσεις εργασίας και εγώ σου λέω σκέψου πόσες άλλες θα ζήσουν απο νεες θεσεις εργασιας. Δικαιο; Άδικο; προσωπικά δεν θα το κρίνω. Έτσι είναι η αγορά εργασίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, cp5120 είπε Κάποιες διευκρινήσεις. Η εφαρμογή της Alpha ΔΕΝ λειτουργεί σε κινητό χωρίς google services. Της ΠΕΙΡΑΙΩΣ λειτουργεί. Για κάποιους ίσως φαίνεται "λογικό" να έχει πρόσβαση αυτή η καλή εταιρία google στις συναλλαγές σας. Τι μπορεί να πάει στραβά? Άλλωστε είναι μεγάλο βάρος (πολλά κιλά) να κουβαλάει μαζί του μια debit card. Νόμιζω όμως ότι σύντομα θα λυθεί το πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού μας. Πληρωμή συντάξεων και μισθών μόνο μέσω google/apple pay. Μερικά εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν θα μπορούν να πάρουν χρήματα, θα πεθάνουν της πείνας και, presto, δεν πληρώνουμε συντάξεις αλλά μόνο μισθούς των 500 ευρώ και όλα καλά. Βέβαια οι νεότεροι που βασίζονται σε παππούδες/γιαγιάδες για να ταϊσουν την οικογένεια τους θα έχουν κάποιο πρόβλημα αλλά θα αξίζει το κόπο: θα θυσίασουν την Ιφιγένειά τους στο βωμό της τεχνολογίας και θα μπορέσουν έτσι να ταξιδέψουν στην Τροία... Με πλοία γεμάτα bitcoin. ρε φιλε, οντως τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbariangr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) . 8 ώρες πριν, vagstef είπε Τι διαφορετικό νομίζεις πως γίνεται με το google pay? Επίσης ότι και να συμβεί με την συναλλαγή πάλι με την τράπεζα έχεις να κάνεις. Πάλι με την ίδια κάρτα πληρώνεις δεν αλλάζει τίποτα Είναι απολύτως κατανοητά αυτά που λες για την οικογένειά σου. Όμως λόγω των ψηφιακών υπηρεσιών έχουν δημιουργηθεί πολλαπλασιες θέσεις εργασίας τις οποίες ο κόσμος δεν βλέπει ή δεν ενδιαφέρθηκε πότε να μάθει γι' αυτές. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις υπηρεσίες των τραπεζών. Από πάντα υπήρχε εξέλιξη στην αγορά εργασίας και κάποια επαγγέλματα έχουν εξαφανιστεί ή εξαφανίζονται σιγά σιγά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο για κανέναν. Οπότε, πιο πανω λες σκέψου πόσες οικογένειες ζουν από αυτές τις θέσεις εργασίας και εγώ σου λέω σκέψου πόσες άλλες θα ζήσουν απο νεες θεσεις εργασιας. Δικαιο; Άδικο; προσωπικά δεν θα το κρίνω. Έτσι είναι η αγορά εργασίας Ένα πολύ βασικό, που δε θέλω να είνα στη μέση η google, είναι οτι βλέπει και όλες τις συναλλαγές μου. Θα μου πεις οτι εφόσον χρησιμοποιηείς το κινητο σου, κάνει ότι θέλει. εδώ, θα σου απαντήσω, οτι όταν θέλω και εγώ, κάνω τις συναλλαγές μου και μέσω υπολογιστή και όχι με chrome. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από barbariangr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, barbariangr είπε . Ένα πολύ βασικό, που δε θέλω να είνα στη μέση η google, είναι οτι βλέπει και όλες τις συναλλαγές μου. Θα μου πεις οτι εφόσον χρησιμοποιηείς το κινητο σου, κάνει ότι θέλει. εδώ, θα σου απαντήσω, οτι όταν θέλω και εγώ, κάνω τις συναλλαγές μου και μέσω υπολογιστή και όχι με chrome. Mπορεις να κάνεις την πληρωμή με την καρτα σου χωρίς κινητο κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 η πλάκα σε όλα τα θέματα είναι η απλοϊκή απάντηση του κάθε ενός εδώ και εκεί βεβαία. και όταν αρχίζεις και λες το κάθε πρόβλημα στην κάθε κατάσταση αρχίζουν τα ε καλά δεν λέμε γιαυτό αλλά δυστυχώς αυτό είναι μέσα στο θέμα παράδειγμα μεγάλη πόλη έχει κρατική τράπεζα αγροτική εθνική (αγροτική πλέον πειραιως). αφού πλέον έγιναν ιδιωτικές και πρέπει να μαζέψει κάτι δις παραπάνω άπλα κλίνη. τώρα οσοι κατοικούν και ο μέσος όρος 70+ άλλα και αργότερα όλοι μας για το κάθε πρόβλημα που θα θέλει να πας απο εκεί πρέπει να πάνε 60 χιλιόμετρα απόσταση το έμαθα πρόσφατα και δεν το χωράει το μυαλό μου. όταν θα πάμε όλοι σε gpay και ξαφνικά σου πει ανα συναλλαγή 1 ευρώ παράδειγμα είναι (το κάνει και η τράπεζα αλλά έχεις επιλογή ,και καλά , να πας αλλού) σε εσένα τον χρήστη δεν θα έχεις επιλογή να πας κάπου εκτός της απλ που θα κάνει το ίδιο λόγω ανταγωνισμού (εδώ γελάμε με τον όρο ανταγωνισμό στα πάντα πλέον) το αν εγώ δεν θέλω επίσημα να βλέπει η google τι κάνω (ναι το βλέπει απο την χρίση του κινητού αλλά όχι επίσημα) κανέναν δεν νια ζει η απλοϊκότητα του δεν με πειράζει να με καταγράφουν αφού δεν είμαι κακός είναι το λιγότερο επικίνδυνη. το ολο θέμα για την αλλαγή είναι οτι δεν θέλουν να χαλάνε μόνο να εισπράττουν . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, vagstef είπε Τι διαφορετικό νομίζεις πως γίνεται με το google pay? Επίσης ότι και να συμβεί με την συναλλαγή πάλι με την τράπεζα έχεις να κάνεις. Πάλι με την ίδια κάρτα πληρώνεις δεν αλλάζει τίποτα Είναι απολύτως κατανοητά αυτά που λες για την οικογένειά σου. Όμως λόγω των ψηφιακών υπηρεσιών έχουν δημιουργηθεί πολλαπλασιες θέσεις εργασίας τις οποίες ο κόσμος δεν βλέπει ή δεν ενδιαφέρθηκε πότε να μάθει γι' αυτές. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις υπηρεσίες των τραπεζών. Από πάντα υπήρχε εξέλιξη στην αγορά εργασίας και κάποια επαγγέλματα έχουν εξαφανιστεί ή εξαφανίζονται σιγά σιγά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο για κανέναν. Οπότε, πιο πανω λες σκέψου πόσες οικογένειες ζουν από αυτές τις θέσεις εργασίας και εγώ σου λέω σκέψου πόσες άλλες θα ζήσουν απο νεες θεσεις εργασιας. Δικαιο; Άδικο; προσωπικά δεν θα το κρίνω. Έτσι είναι η αγορά εργασίας Οι καινούργιες είναι λιγότερες, πολύ λιγότερες από αυτές που χάνονται. Μακάρι να υπήρχαν και αυτές και οι παλιές, πολλές οικογένειες να ζούσαν. Πράγμα που γίνεται αλλά στόχος των τραπεζών (λογικό) είναι η συμπίεση του κόστους και η αύξηση των κερδών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Κάποτε ,πριν 2?χρόνια ,ναι.Τα παλιά pos της ΕΤΕ δεν περναγαν τις συναλλαγές.Μετά απο κάποια αναβάθμιση που έκανε η ΕΤΕ, εφτιαξε και αυτό. Ακόμα και τώρα εγώ συναντάω pos της εθνικής που τρώω άκυρο, όχι πριν δύο χρόνια και όχι σε τίποτα άκυρα μαγαζάκια Βέβαια είναι αρκετά σπάνιες περιπτώσεις, σε γενικές γραμμές περνάει παντού και το πιο βασικό είναι ότι είναι πολύ πιο απροβλημάτιστη η χρήση του gpay σε σχέση με όλες τις άλλες εφαρμογές ανέπαφων των τραπεζών, οπότε γίνεται τελικά μονόδρομος.. Επίσης έχει τύχει να μου περάσει πληρωμή ενώ είμαι εκτός internet, δεν ξέρω αν οι άλλες το κάνουν αυτό Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Εντάξει ρε παιδιά, μιλάμε για το δεινόσαυρο την Εθνική. Ποιος ασχολείται με δαύτους. Αν οι επιχειρήσεις επιμένουν να έχουν δικά τους POS θα τρώνε άκυρο και θα πηγαίνουμε στην επόμενη. Θα το πιάσουν το νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Επειδή "έτσι έχουν μάθει στο χωριό" δεν σημαίνει και τίποτα. Δεν είναι αυτή η λογική με την οποία δουλεύει ο κόσμος. Επίσης υπάρχουν και διπλανά χωριά που δεν είχαν κατάστημα και αναγκάζονταν να πηγαίνουν στο "προνομιούχο" χωριό για συναλλαγές. Μέσω ebanking μπορείς από οποιοδήποτε μέρος να κάνεις τις συναλλαγές σου, πολύ πιο εύκολα από πριν. Το βασικό ζήτημα είναι οι τράπεζες να παρέχουν σοβαρές υπηρεσίες και να δίνουν δάνεια στον κόσμο. Σε αυτό το θέμα μπορούμε να σχολιάσουμε και να τις κατακρίνουμε, όχι στο θέμα των τεχνολογιών ή των φυσικών καταστημάτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npepo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, Είμαι τραπεζοϋπάλληλος και στην μηχανογράφηση Τράπεζας. Θα ήθελα να πω την γνώμη μου για τα θέματα που θίγετε. Α. Η συγκεκριμένη εφαρμογή υποστηρίζει μόνο Mastercard και όχι Visa. Αυτό σημαίνει ότι δεν υποστηρίζει πλήρως όλες τις κάρτες της Τράπεζας. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται από λιγότερο από το 10% των πελατών της. Υπάρχουν παράπονα ότι σαν πελάτες δεν μπορούν να χρησιμοποιούν διαφορετικές εφαρμογές ανά Τράπεζα για την συγκεκριμένη λειτουργία. Το κόστος υλοποίησης της εφαρμογής και ένταξης και των υπολοίπων καρτών είναι χρονοβόρο και κυρίως με μεγάλο κόστος λόγω των εφαρμογών τρίτων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Τα στατιστικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό λένε ότι οι πελάτες χρησιμοποιούν εφαρμογές τύπου Google Pay & Apple Pay και όχι των Τραπεζών. Εσείς αν έπρεπε να πάρετε μια απόφαση σαν υπεύθυνος θα ήταν να συνεχιστεί η λειτουργία της υπάρχουσας εφαρμογής ή να χρησιμοποιήσετε τους ανθρώπους και τα χρήματα αντίστοιχα σε άλλες νέες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα να αυτοματοποιηθούν όλες οι λειτουργίες που κάνετε σε ένα κατάστημα από κινητά ή υπολογιστή? Β. Το κλείσιμο καταστημάτων και όχι μόνο, μια που αντίστοιχα το ίδιο συμβαίνει και σε κεντρικές υπηρεσίες με κόσμο να βρίσκετε στην ίδια θέση, έχει πολλές πλευρές. Η μια πλευρά είναι εσείς θα κρατάγατε προσωπικό σε καταστήματα (κόστος προσωπικού, ενοίκια, ρεύματα και τα λοιπά) και να υπάρχουν εβδομάδες που να μην έχει μπει πελάτης? Θα θέλατε αυτά τα χρήματα να πάνε σε άλλες ανάγκες όπως η υλοποίηση νέων υπηρεσιών είτε για την αυτοματοποίηση μέσα σε ένα κατάστημα είτε για on line υπηρεσίες που δεν θα απαιτείται ο πελάτης να πάει στο κατάστημα. Από την άλλη πλευρά ο συνταξιούχος και κάποια άλλη μερίδα πελατών που δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί τι θα κάνει? Ο υπάλληλος του καταστήματος που θα χάσει την δουλειά του τι θα γίνει? Καταλαβαίνω ότι από όποια πλευρά και να είσαι θα έχεις κάτι να πεις. Για παράδειγμα έχω ακούσει ότι αν δουλεύανε σε οποιαδήποτε άλλη ιδιωτική εταιρεία δεν θα παίρνανε χρήματα εθελουσίας που πολλοί το θεωρούν μεγάλο πλεονέκτημα που άλλοι δεν το έχουν. Επίσης έχω ακούσει απόψεις να λένε ότι οι «γέροι» ξέρουν να ποστάρουν σε Facebook και Instagram ας μάθουν και την εφαρμογή του e-banking αντί να φωνάζουν. Κάποιοι θα λέγανε ότι μόνο στο δημόσιο κρατάς υπαλλήλους που δεν έχουν αντικείμενο και απλά τους πληρώνεις. Η άποψη μου είναι ότι κάθε αλλαγή έχει τα καλά της και τα κακά της. Τώρα νοιώθω και απολαμβάνω τα καλά της, σε λίγο λόγω ηλικίας ίσως θα νοιώσω στο πετσί μου και τα κακά της. Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα πρέπει να εξελίσσονται άσχετα αν με βολεύουν ή όχι. Αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις γνωρίζοντας ότι δουλεύω σε ιδιωτική εταιρεία με στόχο την μεγιστοποίηση του κέρδους και η ύπαρξη μου σε αυτήν μόνο αυτό εξυπηρετεί. Και αύριο μπορεί να μην έχω δουλειά. Στο κάτω κάτω της γραφής θα μπορούσα να δουλεύω στο δημόσιο και να είχα μια σιγουριά. Για εμένα το κοινό καλό και οι κοινωνική προσφορά λαμβάνεται υπόψην όταν δεν επηρεάζει το κέρδος στις ιδιωτικές εταιρείες. Είναι η άποψη μου και δεν θέλω να δικαιολογήσω κανένα, ούτε να έρθω σε κόντρα με κανένα. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Κάποτε ,πριν 2?χρόνια ,ναι.Τα παλιά pos της ΕΤΕ δεν περναγαν τις συναλλαγές.Μετά απο κάποια αναβάθμιση που έκανε η ΕΤΕ, εφτιαξε και αυτό. Την Παρασκευη που μας περασε, σε δυο POS δεν μπορουσα να πληρωσω και τα δυο της εθνικης. Τραγικη τραπεζα και σε αναγκαζει να εχεις μαζι σου καρτα ή μετρητα περα απο το τηλεφωνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, Cell_7 είπε Πειραιώς άντε καλή μου, μόνο εσύ έχεις μείνει. η Πειραιώς έχει ανέπαφη συναλλαγή μέσω του δικού της winbank app. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, logistoulis είπε Ακόμα και τώρα εγώ συναντάω pos της εθνικής που τρώω άκυρο, όχι πριν δύο χρόνια και όχι σε τίποτα άκυρα μαγαζάκια Βέβαια είναι αρκετά σπάνιες περιπτώσεις, σε γενικές γραμμές περνάει παντού και το πιο βασικό είναι ότι είναι πολύ πιο απροβλημάτιστη η χρήση του gpay σε σχέση με όλες τις άλλες εφαρμογές ανέπαφων των τραπεζών, οπότε γίνεται τελικά μονόδρομος.. Επίσης έχει τύχει να μου περάσει πληρωμή ενώ είμαι εκτός internet, δεν ξέρω αν οι άλλες το κάνουν αυτό Σε εναν φούρνο που μου εκανε πρόβλημα,απο το να μην περνάει μεχρι να μου ζητάει σε ποιο νόμισμα να γίνει πληρωμή, εφτιαξε ξαφνικά.Το διάβασα και σε φορουμ ότι έγινε αναβάθμιση οπότε εκεί βασίστηκα και είπα τα παράπανω.Αφου λετε ότι δεν έχει φτιάξει ......δεκτό. Δεν χρειάζεται να εχεις ιντερνετ. Εχει κάποια token για να χρησιμοποιείς όταν είσαι εκτός δικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosianos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 ειναι πραγματικα πολυ καλο ολο αυτο αν εξαιρεσεις στην επαρχια τα μικρα μαγαζακια με τους μπαρμπαδες να σε κοιτανε σαν ρωσσο χακερ που θα τους αδειασεις τον τραπεζικο λογαριασμο οταν πας να πληρωσεις με το κινητο η το ρολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Να ρωτήσω κάτι Δουλεύω τόσο καιρό την εφαρμογή της eurobank με nfc και ανέπαφες πληρωμές. Τώρα με το Google pay μου ζητάει να βάλω κλείδωμα στο τηλέφωνο. Εγω δεν θέλω να έχω κλείδωμα στο τηλέφωνο. Δε γίνεται να δουλέψει το Google pay; Επίσης Πώς ακριβώς δουλεύει το Google pay; Αν είναι το κινητό ξεκλείδωμενο μπορεί να κάνει κάποιος αγορά χωρίς pin; ή ζητάει pin για να κάνεις μια αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα