MrRush Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Πάλι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Πειραιώς άντε καλή μου, μόνο εσύ έχεις μείνει. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apod1972 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 προσωπικά θεωρώ το apple wallet κορυφή!!!! ολα σε ένα. βλέπω την φοβία λόγω ασφάλειας που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστεσ android να τοποθετήσουν τισ κάρτες τους στο κινητό τους τηλ. Πάντα μιλάω απο προσωπική εμπειρία χωρίς να υπάρχει κανενα troll χρήστες android. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Λογικό και αναμενόμενο. Και αυτό γίνεται παγκοσμίως, δεν το έκανε μόνο η Eurobank επειδή δεν ενδιαφέρεται γαι τους πελάτες της. Προσφέρει υπηρεσίες πρώτης γραμμής. Αν σας λέει κάτι αυτό. Αν έχεις κάρτες 2 ή 3 τραπεζών τι είναι προτιμότερο? 1 wallet για 3 κάρτες ή 3 wallet για 3 κάρτες ? (Ρητορική) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necrogenisis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Πειραιώς άντε καλή μου, μόνο εσύ έχεις μείνει. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Γιατί να έχω σαν δεύτερο μεσάζοντα την Google όταν θέλω να κάνω τις πληρωμές μου; 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, markos9 είπε Ρε παιδιά, ξέρει κανείς να μου πει πως μπορούμε να κλείσουμε, λογαριασμό στην ευρομπανκ; Μέσω ebanking. Αλλιώς σε κατάστημα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από panos- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Σχεδόν outsourcing κανει και στην ουσια κοβει ολα τα περιττα μαζι με τα καταστηματα που κλεινει. και μενα με τρομαζει καπως η συμπεριφορα τους(πχ απανταει 2-3 μερες εως εβδομαδα μετα στα μειλ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, markos9 είπε Ρε παιδιά, ξέρει κανείς να μου πει πως μπορούμε να κλείσουμε, λογαριασμό στην ευρομπανκ; Έχει επιλογή μέσα από το app... αλλιώς κλείνεις ένα ραντεβού και το κάνει η υπάλληλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hetfield Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, giwrgostr said: Θεωρώ ότι είναι καλό να υπάρχει και το wallet κάθε τράπεζας χωριστά. Δεν τα προτιμώ σε σχέση με το Googe Pay σε καμία περίπτωση, αλλα αν μείνει μόνο αυτό, θα δώσει υπερβολικά πολύ δύναμη στη Google. Θεωρητικα ειναι ταλαιπωρια για την τραπεζα και για τον καταναλωτη. Δεν υπαρχει κανενας λογος να ξοδευονται development resources σε 2 υλοποιησεις που κανουν το ιδιο πραγμα, και δεν υπαρχει κανενας λογος οι καταναλωτες να ταλαιπωρουνται μεταξυ 2 υλοποιησεων. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Hetfield 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Necrogenisis είπε Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Γιατί να έχω σαν δεύτερο μεσάζοντα την Google όταν θέλω να κάνω τις πληρωμές μου; Μπράβο σου, μην πάρεις, αν και το πιο πιθανό είναι να μην σου δοθεί η επιλογή. Σε μία συναλλαγή εμπλέκονται, η τράπεζα σου, η τράπεζα του παραλήπτη και οι πάροχοι των δικτύων συναλλαγών όπως Visa/Mastercard. Η Google προσφέρει στην κάθε τράπεζα ευκολεία στις συναλλαγές αλλά και φθηνότερο κόστος ανά συναλλαγή καθώς έχει πολύ πιο μεγάλη διαπραγματευτική δύναμη. Η Πειραιώς έχει δημιουργήσει όνομα ως μία τράπεζα με πολύ προβληματικό σύστημα ανέπαφων συναλλαγών, ιδίως στο εξωτερικό, οπότε αν όταν η Google πάρει την ευθύνη των συναλλαγών αυτών, μόνο καλύτερα μπορεί να γίνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Όλες οι τράπεζες θα προχωρήσουν σε αυτές τις ενέργειες μαζί με το κλείσιμο καταστημάτων κτλ. Ειδικά η eurobank το είχε δηλώσει εδώ και καιρό ότι γι' αυτούς μπαίνουν σε νέα εποχή, που θα τα ψηφιοποιήσουν όλα, θα κόψουν περιττά έξοδα καθώς και λιγότερη χαρτούρα για να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον. Προφανώς η συγκεκριμένη εφαρμογή τους κοστίζει και εφόσον υπάρχει της google σου λέει γιατί να πληρώνομαι. Όλα αυτά σίγουρα θα δημιουργήσουν θέματα στον κόσμο, αλλά δεν σκέφτονται με γνώμονα τον πελάτη αλλά την τσέπη τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Όλες οι τράπεζες θα προχωρήσουν σε αυτές τις ενέργειες μαζί με το κλείσιμο καταστημάτων κτλ. Ειδικά η eurobank το είχε δηλώσει εδώ και καιρό ότι γι' αυτούς μπαίνουν σε νέα εποχή, που θα τα ψηφιοποιήσουν όλα, θα κόψουν περιττά έξοδα καθώς και λιγότερη χαρτούρα για να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον. Προφανώς η συγκεκριμένη εφαρμογή τους κοστίζει και εφόσον υπάρχει της google σου λέει γιατί να πληρώνομαι. Όλα αυτά σίγουρα θα δημιουργήσουν θέματα στον κόσμο, αλλά δεν σκέφτονται με γνώμονα τον πελάτη αλλά την τσέπη τους. Τι θεματα θα δημιουργησουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakost Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, viman είπε Τράπεζα που δεν υποστηρίζει την εφαρμογή της... Δείχνει πολλά για το ενδιαφέρον της για τους πελάτες της.. Μάλλον το ανάποδο ισχύει. Καταρχήν δεν λέει πουθενά ότι δεν υποστηρίζει την εφαρμογή της, τις ψηφιακές ανέπαφες σταματάει. Το ebanking δεν επηρεάζεται. Κατά δεύτερον το κόστος και η προσπάθεια διατήρησης του συστήματος και η υποστήριξη είναι τεράστιο και σίγουρα υπερκαλύπτει τα κόστη της προμήθειας να μην αναφέρω το ρίσκο που γλιτώνει και μετά κυλά στην Google. Επίσης όσο και να προσπαθήσει δύσκολα το προϊόν τους θα είναι καλύτερο της Google.. Επιπλέον πιο εύκολα βάζεις κάποιον να κατεβάσει κάτι την στιγμή που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάτι ου υπάρχει προεγκατεστημένο. Γενικά δεν έχει κάτι αρνητικό για τον πελάτη ίσα ίσα που είναι καλύτερο γιατί να μην το κάνει; Τα λέω αυτά που ούτε πελάτης της είμαι και ούτε και θελω να γίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aml90 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, markos9 είπε Ρε παιδιά, ξέρει κανείς να μου πει πως μπορούμε να κλείσουμε, λογαριασμό στην ευρομπανκ; Μέσω ebaking μπορείς να κλείσεις οριστικά τον λογαριασμό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Πειραιώς άντε καλή μου, μόνο εσύ έχεις μείνει. και η εθνικη νομιζω? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα