Psyber Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εδώ και κάποιο καιρό έχω τη Dell U2722DE. Πλούσια σε λειτουργίες οθόνη και ένα από τα προτερήματα της ειναι το υποτιθέμενο daisy chain. Συνδέω την οθόνη στο pc με το display port καλώδιο που είχε η συσκευασία και από την έξοδο dp της, δίνω σήμα στην u2412m που έχω εδώ και 10 χρονια. Στην αρχή όλα καλά την έβλεπε σαν monitor με την ονομασία της (u2412m) και όλο το setup λειτουργούσε απροβλημάτιστα. Ξαφνικά όμως άρχισε να βλέπει τη δεύτερη σαν generic οθόνη και να την τρέχει σε πολύ χαμηλή ανάλυση (λειτουργούσε σαν να είναι σε safe mode). Αναβάθμισα το firmware της u2722de αλλά το πρόβλημα δε λύνεται. Αν συνδέσω και τη δεύτερη οθόνη κατευθείαν στο pc λειτουργεί απροβλημάτιστα, αλλά κάτι τέτοιο δεν το θέλω λόγω cable management του γραφείου μου. Καμία ιδέα κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Στην Dell το ανέφερες; Έχουν καλό support και υποθέτω θα έχουν κάποια πράγματα να προτείνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δοκίμασε και κάποια άλλα καλώδια, αυτά τα 30 AWG DeLock/Baseus που αγοράζουν όλοι είναι άθλια και δημιουργούν πολλά προβλήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα