mork Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Hello! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα homepod mini και ψάχω να βρω κάποιο από τα καινούρια χρώματα. Έχει καταφέρει κανείς να τα βρει σε κάποιο ελληνικό ή ευρωπαϊκό κατάστημα που να στέλνει και Ελλάδα? Στο skroutz απ ότι βλέπω υπάρχουν μόνο οι εκδόσεις σε λευκό και μαύρο και μία έκδοση σε μπλε. Ευχαριστώ!
bioentre Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, mork είπε Hello! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα homepod mini και ψάχω να βρω κάποιο από τα καινούρια χρώματα. Έχει καταφέρει κανείς να τα βρει σε κάποιο ελληνικό ή ευρωπαϊκό κατάστημα που να στέλνει και Ελλάδα? Στο skroutz απ ότι βλέπω υπάρχουν μόνο οι εκδόσεις σε λευκό και μαύρο και μία έκδοση σε μπλε. Ευχαριστώ! Αν θες επικοινώνησε με qubestore Thessaloniki, machouse Athens, emac eu(αν είναι με τιμολόγιο) Σίγουρα, θα τα βρεις και στο ebay (πχ βρίσκω κόκκινο από γερμανία στην 1η σελίδα) https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2380057.m570.l1313&_nkw=homepod+mini&_sacat=0 Πέρα από το μπλε, εγώ τα βρίσκω σε ένα κατάστημα μόνο τα άλλα χρώματα στο bestprice https://www.bestprice.gr/item/2157069692/apple-homepod-mini-orange.html Προσωπικά από τα καταστήματα που ανέφερα έχω εμπειριά μόνο από το qubestore. Από τα άλλα δεν έχω αγοράσει, αλλά έχω κάνει επικοινωνία για παραγγελία. Τώρα από επίσημη διανομή μέσω infoquest δεν νομίζω να έρθουν ποτέ. Εδώ iphones δεν φέρνουν αυτοί. Γενικά όπου βλέπεις istorm τρέχεις μακριά.... Προσωπικά αν δεις το χρώμα που σου αρέσει σε οκ τιμή και είναι από Ευρώπη στο eBay εγώ θα το έπαιρνα. Έχω πάρει από εκεί Apple Thunderbolt NOS (New Old Stock) σφαγισμένη που είχε 10πλάσια αξία και όλα οκ. Παίζει ρόλο και ο πωλητής βέβαια που θα στο στείλει. 1
bioentre Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, yiamaha είπε το έχει κάποιος; αξίζει; Δεν το έχω, αλλά δεν νομίζω πως αξίζει. Μόνο για design ίσως αν σου αρέσει για τα χρώματα ή αν θες να το χρησιμοποιείς αντί για τα ήχεια του macbook
-orestis- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Το αγόρασα (space grey) καθαρά για να έχω ένα hub για το apple home kit. Βέβαια μπορώ να πω ότι η ποιότητα αλλά και η ένταση του είναι πάρα πολύ καλή αν θέλεις να ακούς μουσική. Να είμαι ειλικρινής δε το μετάνιωσα ποτέ!
mork Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και εγώ κυρίως για hub του homekit το θέλω και για κανένα podcast ή μουσική. Και για τις δύο λειτουργίες έχω διαβάσει καλές κριτικές. Οπότε με βάση και την τιμή, νομίζω ότι αξίζει. Έχω αυτή τη στιγμή ένα iPad air 2 αλλά ούτε ο ήχος με καλύπτει αλλά και σαν hub δεν είναι ιδιαίτερα βολικό αφού έχει limited Siri support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα