Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vandamme18aj είπε

Τελικά πρυτανεύσε η λογική και το πήγα στον τεχνικό της γειτονιάς να του ρίξει και αυτός μια ματιά .Για το πώς έσπασε το κλιπ το να πω ασχολούμαι από το 2000 με υπολογιστές αυτό πρώτη φορά μου συνέβη, αλλά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και επειδή παλεύω τρία μερόνυχτα χωρίς αποτέλεσμα ήρθαν τα νεύρα την τοποθέτησα λάθος πάνω από την θύρα και μπλέχτηκε το κλιπ με κάποιο πλαστικό  της κάρτας ε και στην προσπάθεια να την ξεκολλήσω έγινε το  κακό. Αύριο θ ξέρουμε τι έχει πάει στραβά . Λέτε να υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση της κάρτας χωρίς το κλιπ   από θέμα εγγύησης ξέρετε τι γίνεται ; Τη χάνω ;

Θα την βαλεις ομορφα και θα βιδωσεις τις βιδες στο bracket και πισω στο κουτι και δεν θα'χεις κανενα προβλημα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, vandamme18aj είπε

Λέτε να υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση της κάρτας χωρίς το κλιπ

Στην τοποθέτηση της κάρτας, όχι. Μόνο πρόβλημα ότι θα συνηθίσεις να κουμπώνεις ξεκουμώνεις πανεύκολα πάνω στην δικιά σου μητρική (αφού βρεθεί η βλάβη με το καλό) και μπορεί να δυσκολευτείς να το ξανασυνασυνηθίσεις στην επόμενη και να την χαλάσεις και εκείνη ή κάποιου φίλου σου που θα προσπαθήσεις να βοηθήσεις.

Συν το ότι για μεγάλες βαριές κάρτες ό βραχίωνας στήριξης που είναι καλό να προσθέτουμε, είναι ακόμα καλύτερος για τη δικιά σου περίπτωση. Δε νομίζω και μεγάλη κάρτα να μην δουλεύει κανονικά. Θα σκευρώσει όμως ποιο γρηγορα.

25 λεπτά πριν, vandamme18aj είπε

Λέτε να υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση της κάρτας χωρίς το κλιπ   από θέμα εγγύησης ξέρετε τι γίνεται ; Τη χάνω ;

Οι εγγυήσεις των κατασκευαστών και των μαγαζιών, προφανώς και δεν καλύπτουν τέτοιες ταρζανιές από μπρατσαράδες στις μητρικές τους:

Spoiler

professional-weightlifter-posing-gym-cla

Μη στενοχωριέσαι. Δεν έγινε μεγάλη ζημιά και αν δεν υπάρχει κάτι άλλο σοβαρό τη γλίτωσες φτηνά. Η μητρική σου έχασε ίσως και 50 και 100 ευρώ από την αξία μεταπώλησής της, αλλά αν κοιτάξεις να την προσέξεις και σου βγάλει το περισσότερο (δεκατία+), σε σημερινά λεφτά, τότε η απώλεια στη μεταπώληση της θα είναι μόνο ένα δεκάρικο.

Δεν πιστέυω να κοίταξες για στραβωμένα πινς;

Επεξ/σία από PC_Science_Lefkada
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, vandamme18aj είπε

Τελικά πρυτανεύσε η λογική και το πήγα στον τεχνικό της γειτονιάς να του ρίξει και αυτός μια ματιά .Για το πώς έσπασε το κλιπ το να πω ασχολούμαι από το 2000 με υπολογιστές αυτό πρώτη φορά μου συνέβη, αλλά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και επειδή παλεύω τρία μερόνυχτα χωρίς αποτέλεσμα ήρθαν τα νεύρα την τοποθέτησα λάθος πάνω από την θύρα και μπλέχτηκε το κλιπ με κάποιο πλαστικό  της κάρτας ε και στην προσπάθεια να την ξεκολλήσω έγινε το  κακό. Αύριο θ ξέρουμε τι έχει πάει στραβά . Λέτε να υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση της κάρτας χωρίς το κλιπ   από θέμα εγγύησης ξέρετε τι γίνεται ; Τη χάνω ;

Δυστυχώς σε "physical damage" η εγγύηση χάνεται. Καλά στα νεύρα και εγώ έχω πάθει τα πιο κουλά "ατυχήματα", κατανοητό! Προσωπικά δεν θα ρίσκαρα να έχω χαλαρή επαφή στην PCIe. Μπορεί να δουλέψει βέβαια χωρίς πρόβλημα, αλλά το κλιπ διασφαλίζει την απαιτούμενη σταθερότητα στην επαφή.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, conqueror06 είπε

Δυστυχώς σε "physical damage" η εγγύηση χάνεται. Καλά στα νεύρα και εγώ έχω πάθει τα πιο κουλά "ατυχήματα", κατανοητό! Προσωπικά δεν θα ρίσκαρα να έχω χαλαρή επαφή στην PCIe. Μπορεί να δουλέψει βέβαια χωρίς πρόβλημα, αλλά το κλιπ διασφαλίζει την απαιτούμενη σταθερότητα στην επαφή.

Τη βιδώνεις καλά στο κουτί και της βάζεις και στήριγμα από την άλλη μεριά (gpu holder) και είσαι κομπλέ. Εγώ αντί για holder έκοψα ένα όμορφο μολύβι (με τον σπάϊντερμαν) ώστε να έχει μήκος όσο απέχει η gpu από το κάτω μέρος του κουτιού και το έχω για στήριγμα. Είναι και όμορφο και αποτελεσματικό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...