ksessalonikios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Θέλω να βρω λίγο άχυρο για να το χρησιμοποιήσω σε 2 αδέσποτα γατάκια γιατί οι κουβέρτες δεν είναι η καλύτερη λύση για το κρύο. Ξέρει κανείς κάποιο μέρος στην Θεσσαλονίκη απ' όπου θα μπορούσα να προμηθευτώ λίγο; Αν μπορείτε αναφέρετε συγκεκριμένα μέρη.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε Θέλω να βρω λίγο άχυρο για να το χρησιμοποιήσω σε 2 αδέσποτα γατάκια γιατί οι κουβέρτες δεν είναι η καλύτερη λύση για το κρύο. Ξέρει κανείς κάποιο μέρος στην Θεσσαλονίκη απ' όπου θα μπορούσα να προμηθευτώ λίγο; Αν μπορείτε αναφέρετε συγκεκριμένα μέρη. Οπου πουλάνε ζωοτροφές για κότες αρνιά κουνέλια
giorgosvet Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Όπου βρεις κτηνοτροφική μονάδα μπες και ζήτα.Θα σου δώσουν δωρεάν.
ksessalonikios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 θέλω κάτι συγκεκριμένο, δεν μπορώ να πηγαίνω σε κάθε μονάδα και να ρωτώ αν γίνεται να προμηθευτώ λίγο άχυρο. Αν κάποιος ξέρει ένα μέρος-μαγαζι ή έχει κάποια άκρη ας επικοινωνήσει
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 https://www.google.com/search?q=αχυρο+θεσσαλονικη&rlz=1CAHNBM_enGB898&sxsrf=AOaemvJzC4a1haKc34TFlRp3NKfoxQLfGA%3A1643110983089&ei=R-LvYYXpBJKIxc8P2aoO&oq=αχυρο+θεσσαλονικη&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYATIGCAAQBxAeMgQIABAeOgcIABBHELADSgQIQRgASgQIRhgAUN4IWOoPYKElaAFwAngAgAHvBYgBqROSAQ0wLjIuMC4xLjEuMS4xmAEAoAEByAEIwAEB&sclient=gws-wiz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα