Vasilisxd Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, dikasths είπε Σεβαστή η γνώμη σου Ενα Huawei GT2 Pro των 160 ευρώ με κλασικό όμορφο design από τιτάνιο και ζαφείρι με άπειρα Watch Faces και 12 μέρες αυτονομία δεν είναι γνώμη μου, είναι γεγονός ότι είναι σαφώς ανώτερο σε όλα όσα περιέγραψα. 1
dikasths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε Ενα Huawei GT2 Pro των 160 ευρώ με κλασικό όμορφο design από τιτάνιο και ζαφείρι με άπειρα Watch Faces και 12 μέρες αυτονομία δεν είναι γνώμη μου, είναι γεγονός ότι είναι σαφώς ανώτερο σε όλα όσα περιέγραψα. Όλα υποκειμενικα είναι φίλε μου. Εσύ προτιμάς εκείνο, εγώ προτιμώ αυτό. Αν ήταν αντικειμενικα, θα υπήρχε μόνο μία εταιρεία και ένα ρολόι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, dikasths said: Όλα υποκειμενικα είναι φίλε μου. Εσύ προτιμάς εκείνο, εγώ προτιμώ αυτό. Αν ήταν αντικειμενικα, θα υπήρχε μόνο μία εταιρεία και ένα ρολόι Patek Philippe? 1
dikasths Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 By the way, ποια ρολόγια εκτός από το Apple έχουν κλήση για emergency που στέλνει το location?
Chriskam81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Βασικα για να ξερουμε και τι λεμε αυτα που αναφερεις δεν ειναι smartwatch. Fitness track σε σχημα ρολογιου με μεγαλη οθονη. Και ναι εχει δικιο. Μεχρι στιγμης και απο οτι βλεοπω και στο μελλον σαν το apple watch δεν εχει. Και δεν ειναι υποκειμενικο, ειναι αντικειμενικο. Τα εχω δουλεψει ολα και εχω δει τι ευκολιεσ και ποσο σωστα δουλευει το apple watch. Οταν τα δουλεψεις θα το διαπιστωσεις. Επισης ολα τα smartwatch 2 me 3 μερες κρατανε. Το apple watch 2 καθαρες
ChrisN.S. Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 η αλήθεια είναι πως χρειάζεται ένα smartwatch γιατί δεν έχουμε ποτέ το κινητό μαζί μας..
Vasilisxd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/1/2022 στις 11:23 ΜΜ, Chriskam81 είπε Βασικα για να ξερουμε και τι λεμε αυτα που αναφερεις δεν ειναι smartwatch. Fitness track σε σχημα ρολογιου με μεγαλη οθονη. Και ναι εχει δικιο. Μεχρι στιγμης και απο οτι βλεοπω και στο μελλον σαν το apple watch δεν εχει. Και δεν ειναι υποκειμενικο, ειναι αντικειμενικο. Τα εχω δουλεψει ολα και εχω δει τι ευκολιεσ και ποσο σωστα δουλευει το apple watch. Οταν τα δουλεψεις θα το διαπιστωσεις. Επισης ολα τα smartwatch 2 me 3 μερες κρατανε. Το apple watch 2 καθαρες Σωστά τα λες Χρήστο, το Apple Watch είναι πολύ μπροστά σε λειτουργίες και ευκολίες ωστόσο συνήθως θες ένα SmartWatch για ειδοποιήσεις, μετρήσεις ή να απαντήσεις σε καμία κλήση.Σπάνια δηλαδή θα μπεις από το ρολόι στο messenger κλπ, συνήθως απλά κοιτάς την ειδοποίηση και συνεχίζεις από το κινητό. Από αυτή την άποψη, ένα π.χ Huawei Watch 3 Pro που είναι κομψό και πανέμορφο το φοράς παντού, από τρέξιμο μέχρι γάμο, έχεις όλα τα παραπάνω συν τεράστια αυτονομία που φτάνει και τις 3 εβδομάδες και αντοχή υλικών να μην είσαι με τον φόβο μην το ξύσεις σε κάνα τοίχο/αντικείμενο. Βασικά μόνο και μόνο η διαδικασία του ωχ τελειώνει η μπαταρία και δεν το έβαλα χθες στον φορτιστή ή έχει 30% και δεν θα βγάλει μέρα ή να το βάλω να φορτίσει πριν κοιμηθώ για να με βγάλει το βράδυ να μετρήσει τον ύπνο κλπ εμένα στο Apple Watch με κούρασε πάρα πολύ σε σημείο που το είχα στο συρτάρι μου πάνω από 2 μήνες έως ότου το έδωσα σε ένα φίλο. Το ίδιο και με το Galaxy Watch 4, το πήρα και το έδωσα λόγω μπαταρίας. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από Vasilisxd 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα