Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας είμαι vodafone fttc 100 και πιάνω γύρω στα 95....η αλλαγη έγινε πρόσφατα....αλλά λόγω και των προγραμμάτων της nova Σκεφτομε να αλλάξω μίλησα μαζί τους και μου είπαν για 100αρι και απερ σταθ και απερ κινητά 29 ευρώ(σύνολο)...+3 ευρώ τα απερ κινητα...ξέρει κανείς τι παίζει με τις ταχύτητες??? Πλέον θέλω να ελπίζω στο ότι επειδή όλοι πλέον δίνουν voip και ευρυζωνική η ταχύτητες θα είναι ίδιες...για wind άκουσα άσχημες γνώμες και δεν πάω γιατί συνέχεια μπλοκαρουν site με τορρεντ όπως το trellas info και iptv....όποιος έχει νόβα παρακαλώ ας μου πει την γνώμη του....από τεχνικό γνωστό μου άκουσα ότι αυτό με το ότι ο ΟΤΕ και βοντα πλέον δεν έχουν τις καλύτερες ταχύτητες και το φανταζομουν κιόλας...Το βασικό θέμα στο σπίτι είναι τα απεριόριστα κινητά και το αν το ίντερνετ θα δουλέψει με την ίδια ταχύτητα της βοντα....Επίσης πλέον με τους νόμους της Εεετ τι γίνετε πλέον σε περίπτωση άμεσης κατάργησης με το καινούργιο μου συμβόλαιο ξέρετε??Ευχαριστώ εκ το προτερων

Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι με οπτική ίνα αλλά με fttc στην Πυλαία οπότε δεν γνωρίζω τι παίζει αν θα είναι το ίδιο με άλλες εταιρίες? Στην κόσμοτε πόσο δίνεις αν επιτρέπετε?

Δημοσ.

Σε FTTC όλοι δίνουν σύνδεση από το ίδιο DSLAM που υπάρχει στην καμπίνα. Άρα σε όλους θα έχεις την ίδια ταχύτητα συγχρονισμού. Η διαφορά είναι στην πραγματική ταχύτητα στο διαδίκτυο, όπου βγαίνεις αποκλειστικά από το δίκτυο του παρόχου με τον οποίον έχεις σύμβαση. Περιττό να αναφέρω ποιανού δίκτυο είναι το καλύτερο.

Όσον αφορά την πρόωρη διακοπή της σύμβασης, νομιμότητα θα σου ζητήσουν πληρωμή του αντίστοιχου τέλους που προβλέπεται στους όρους του συμβολαίου σου.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο κανενός το δίκτυο δεν είναι καλό...η όλοι οι ελληνικοί πάροχοι έχουν κακό δίκτυο....Περιτο να πω για ευρωπαϊκή ένωση - επιδοτήσεις του ΟΤΕ κτλπ....η καταγωγή μου είναι από ένα μικρό χωριό με 20 κατοίκους στο οποίο έχει φτάσει οπτική ίνα μάλλον για να έχουν οι κότες 50αρι μάλλον.....και διανύοντας τον 22ο αιώνα η τηλεπικοινωνίες της Ελλάδας έχουν μείνει στον μεσαίωνα.....Εν καιρό καραντίνας ευτυχος με έκοψε και είχαμε την ιντερτελεκομ και δεν ξεφευγαμε είχαμε στάνταρ πόσο και λεπτά.......είμαστε οικογένεια και όταν υπάρχουν μεγάλοι στο σπίτι ξεχνάνε την χρονοχρεωση και τις διαθέσιμες ώρες ομιλίας... Και μας είχε έρθει κάποτε και λογαριασμός 150 ευρώ........όλοι θα έχουν να πουν περιπέτειες με εταιρίες τηλεπικοινωνίας.....φτάσαμε σε σημείο να χρεώνετε 1 ευρώ η λέξη Μ αυτους

Για hrs mobile κανείς άποψη? Βασίζετε στο δίκτυο της βοντα....τώρα λέει θα μπει και η volton ετσι

Για hrs mobile κανείς άποψη? Βασίζετε στο δίκτυο της βοντα....τώρα λέει θα μπει και η volton ετσι https://m.naftemporiki.gr/story/1814788/stin-kiniti-meso-tis-vodafone-i-volton

Δημοσ.
On 25/01/2022 at 18:49, e1995kati said:

Έχεις δίκιο κανενός το δίκτυο δεν είναι καλό...η όλοι οι ελληνικοί πάροχοι έχουν κακό δίκτυο....Περιτο να πω για ευρωπαϊκή ένωση - επιδοτήσεις του ΟΤΕ κτλπ....η καταγωγή μου είναι από ένα μικρό χωριό με 20 κατοίκους στο οποίο έχει φτάσει οπτική ίνα μάλλον για να έχουν οι κότες 50αρι μάλλον.....και διανύοντας τον 22ο αιώνα η τηλεπικοινωνίες της Ελλάδας έχουν μείνει στον μεσαίωνα.....Εν καιρό καραντίνας ευτυχος με έκοψε και είχαμε την ιντερτελεκομ και δεν ξεφευγαμε είχαμε στάνταρ πόσο και λεπτά.......είμαστε οικογένεια και όταν υπάρχουν μεγάλοι στο σπίτι ξεχνάνε την χρονοχρεωση και τις διαθέσιμες ώρες ομιλίας... Και μας είχε έρθει κάποτε και λογαριασμός 150 ευρώ........όλοι θα έχουν να πουν περιπέτειες με εταιρίες τηλεπικοινωνίας.....φτάσαμε σε σημείο να χρεώνετε 1 ευρώ η λέξη Μ αυτους

Για hrs mobile κανείς άποψη? Βασίζετε στο δίκτυο της βοντα....τώρα λέει θα μπει και η volton ετσι

Για hrs mobile κανείς άποψη? Βασίζετε στο δίκτυο της βοντα....τώρα λέει θα μπει και η volton ετσι https://m.naftemporiki.gr/story/1814788/stin-kiniti-meso-tis-vodafone-i-volton

α.ιδιο dslam ιδιο χαλκο θα παρεις και στον αλλον παροχο.φτιαξε την καλωδιωση σου για να παρεις τα μεγιστα

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwigz-XP-c_1AhVG6aQKHYVHBKQQFnoECAoQAQ&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...