Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είχα μια cpu i3 για το pc μου και αγόρασα μεταχειρισμένη μια i7 την 2700k .το pc δούλευε άψογα.αλαζω την cpu και δεν άνοιγε η οθόνη.βαζω την παλιά πάλι το ίδιο.περνω rgb από την γραφικών τις μιτρικης.αλαξα bios τίποτα.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Chris472 είπε

Καλησπέρα είχα μια cpu i3 για το pc μου και αγόρασα μεταχειρισμένη μια i7 την 2700k .το pc δούλευε άψογα.αλαζω την cpu και δεν άνοιγε η οθόνη.βαζω την παλιά πάλι το ίδιο.περνω rgb από την γραφικών τις μιτρικης.αλαξα bios τίποτα.

Τι μάρκα και μοντέλο είναι η μητρική σου;

Δημοσ.

Είναι η gigabyte h61m-s2pv rev 2.2

3 λεπτά πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Τι μάρκα και μοντέλο είναι η μητρική σου;

Είναι η gigabyte h61m-s2pv rev 2.2

Δημοσ.

΄Τι από τα δύο σου ακούγεται πιο εύκολο; Το να κάνεις clear cmos ή το να σηκώσεις προσεκτικά όποια από τις 2 cpu έχεις τώρα και να κοιτάξεις από κάτω το socket αν έχει στραβωμένα πινάκια;

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

΄Τι από τα δύο σου ακούγεται πιο εύκολο; Το να κάνεις clear cmos ή το να σηκώσεις προσεκτικά όποια από τις 2 cpu έχεις τώρα και να κοιτάξεις από κάτω το socket αν έχει στραβωμένα πινάκια;

Πρώτα cmos προτείνω εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

paidia sas euxaristw para poly.ksekoumpwsa ta panta apo to pc kai ta ksanakoumpwsa kai ola ok.duleuei to pc kai h i7.sas euxaristwwwwwww

5 ώρες πριν, 3DJIN είπε

και bios update μπορει να χρειαστει

ekana ola ta ekana.haha euxaristwww poly pantwsss.ola entaksi

5 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Bios update παίζει να έχει κανει διότι το αναφέρει 

nai ekana euxaristw.to thema lithike

15 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

ta evgala ola aptin mitriki kai ta ksanaevala kai dulepse.se euxaristw pantws na se kalaaa

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Chris472 είπε

na ste kala kalh synexeia na exete

Εμεις θα σε ευχαριστησουμε πιο πολυ οταν θα μαθεις να γραφεις Ελληνικα.......μ'εβγαλες τα ματια φιλε , μη το ξανακανεις.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά καλό είναι να μην κρίνουμε δεν είμαι ωραίο αυτό, γράφετε για τα  greeklish,  υπάρχουν πολύ Έλληνες μετανάστες που δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά δε σημαίνει ότι δε μπορούν να συμμετέχουν στα ελληνικά φόρουμ  και όταν προσπαθούν πάλι κατηγορουνται ότι είναι ανορθόγραφα.σαν κάτοικος εξωτερικού σας πληροφορώ ότι και τα δικά μου παιδιά δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά καλά.

το ελληνικο σχολείο είναι σε άλλη πόλη μακριά οπότε δεν μπορούν να πάνε, ότι μαθενουν το ξέρουν μέσα από την οικογένεια με πολύ προσπάθεια και μεγάλη δυσκολία από εμάς. Καλή συνέχεια και συγνώμη για το of Topic.

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Παιδιά καλό είναι να μην κρίνουμε δεν είμαι ωραίο αυτό, γράφετε για τα  greeklish,  υπάρχουν πολύ Έλληνες μετανάστες που δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά δε σημαίνει ότι δε μπορούν να συμμετέχουν στα ελληνικά φόρουμ  και όταν προσπαθούν πάλι κατηγορουνται ότι είναι ανορθόγραφα.σαν κάτοικος εξωτερικού σας πληροφορώ ότι και τα δικά μου παιδιά δεν ξέρουν να γράφουν ελληνικά καλά.

το ελληνικο σχολείο είναι σε άλλη πόλη μακριά οπότε δεν μπορούν να πάνε, ότι μαθενουν το ξέρουν μέσα από την οικογένεια με πολύ προσπάθεια και μεγάλη δυσκολία από εμάς. Καλή συνέχεια και συγνώμη για το of Topic.

Υπαρχουν και τα Εγγλεζικα αδερφε αμα δεν ξερει καποιος Ελληνικα και δεν ειναι Ελληνας

Στο αρχικο ποστ ειδες τι ωραια τα εγραψε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...