Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!!Επροκειτο να βγαλω χρεωστικη καρτα στην εθνικη τραπεζα μιας και θα χρειαστω για το ταξιδι μου στο εξωτερικο!! Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει θεμα με τις καρτες τις εθνικης για συναλλαγες στο εξωτερικο γιατι ειδα κατι τετοιο!!!

Επισης visa or mastercard?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, vaggelis777 είπε

Καλησπερα σε ολους!!!Επροκειτο να βγαλω χρεωστικη καρτα στην εθνικη τραπεζα μιας και θα χρειαστω για το ταξιδι μου στο εξωτερικο!! Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν υπαρχει θεμα με τις καρτες τις εθνικης για συναλλαγες στο εξωτερικο γιατι ειδα κατι τετοιο!!!

Επισης visa or mastercard?

Θα ενημερώσεις την τράπεζα σου απλά σε ποια χώρα θα πας και πόσο διάστημα θα είσαι εκεί που θα πας για να μην αποκτήσεις προβλήματα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήγα Γερμανία με το αυτοκίνητο και την Master (χρεωστική) της Εθνικής (η σύζηγος είχε την Πειραιώς Visa, πάλι χρεωστική) μέσω Ιταλίας και μετά και Ολλανδία και δεν είχα πρόβλημα σε καμιά χώρα (Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία). Δεν ξέρω για εκτός Ε.Ε., αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

Επίσης, γνωρίζεις ότι το πρόγραμμα στο κινητό σου ισχύει κανονικά σε όλες τις χώρες της Ευροζώνης, σωστά; Προσοχή όμως στο ταξίδι. Καλά είναι να το βάλεις σε flight mode μην σου έρθει σπόντα καμία χρέωση από ενδιάμεση χώρα εκτός Ευροζώνης. Την πάτησα στο πλοίο που μίλησα 2-3 λεπτά και μου άνοιξε δορυφορική σύνδεση και χρεώθηκα 60€.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Άνοιξα νέο λογαριασμό ταμιευτηρίου από το κινητό πριν από ένα μήνα στην Εθνική αλλά ακόμα δε μου έχει έρθει η χρεωστική. Γενικά πόσες εργάσιμες θέλει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλα με το τηλέφωνο της εξυπηρέτησης πελατών στο 181818 και πες "Υποστήριξη" όταν σε ρωτήσει.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι? Για ποιο λόγο να έχεις προβμήματα με μία debit εντός ΕΟΧ και ΕΕ ? Και να πρέπει και να ενημερώσεις την τράπεζα για το που θα πας?

Δεν το χω κάνει ποτέ, με alpha, Πειραιώς. Τι προβλήματα έχει η Εθνική?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...