GATE123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Το benchmark αυτό έτσι όπως το ανέβασες σε φωτογραφία που μπορώ να το βρω για να συγκρίνω διαφορά κινητά; Γιατί το βρίσκω αλλιώς στο σάιτ. Kimovil 1
elchuape Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 4:21 ΜΜ, Nik1239 είπε Το benchmark αυτό έτσι όπως το ανέβασες σε φωτογραφία που μπορώ να το βρω για να συγκρίνω διαφορά κινητά; Γιατί το βρίσκω αλλιώς στο σάιτ. λογικα ειναι screensgot απο συγκριση στο kimovil 1
Giorgos17589 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Θες καμερα... Πας p40 pro χωρίς δευτερη σκεψη... Αλλα μην ψαχνεις τροπους να περάσεις google services κλπ γτ με κανενα τροπο δν δουλεύουν ολα σωστα και ακομα κ να δουλεψουν ανα πασα στιγμη μπορει.. Και μαλλον θα χαλασουν... Οποτε βρισκεις τροπο να το δουλευεις οπως ειναι χωρις gms. Οθονη ισως να δεις καλυτερη στο oneplus.. Ειναι πιο φωτεινη συν τα 120hz αν και δν θα καταλαβεις κ καποια διαφορα απο τα 90 μονο αν τα βαλεις διπλα διπλα... Επισης ειναι τι σ αρεσει.. Φλατ η κυρτη... Μετα μπαταρια το huawei εχει λιγο καλυτερη διαρκεια.. Αλλα ελαχιστα πιο αργη φορτιση... Στη θεση σου θα διαλεγα διαρκεια. Επεξεργαστη καλυτερο το. 8T αλλα δν θα καταλαβεις διαφορα ποτε εκτος αν παιζεις τπτ βαρια παιχνιδια... Οποτε ο μονος λογος που θα σ ελεγα πηγαινε στο oneplus ειναι αν θες ντε και καλα google... Αλλιως πας huawei. Απ την αλλη σαν εναλλακτικη αν θελεις google... Συν ολα τα θετικα του oneplus (κ ακομα καλυτερη οθονη) αλλα με αισθητα καλυτερη καμερα απο το 8Τ (οχι ανωτερη του p40 pro αλλα πολυ κοντα) κοιταξε το 8 pro καλυτερα.. Εχει πολλα μεταχειρισμένα στο insomnia. Στο αλλο δίλημμα που ανεφερες p40 pro η pixel 6...παλι θα σ λεγα huawei εκτος αν θελεις google services... Αλλα εχει βγει προβληματικο το pixel και το 6 και το 6 pro.. Πολλα bugs στο λογισμικο τους.. Αν είναι να ανεβεις στα 600 που κανει το 6..παρε oneplus 9 pro και καθαρισες...
elchuape Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Θες καμερα... Πας p40 pro χωρίς δευτερη σκεψη... Αλλα μην ψαχνεις τροπους να περάσεις google services κλπ γτ με κανενα τροπο δν δουλεύουν ολα σωστα και ακομα κ να δουλεψουν ανα πασα στιγμη μπορει.. Και μαλλον θα χαλασουν... Οποτε βρισκεις τροπο να το δουλευεις οπως ειναι χωρις gms. Οθονη ισως να δεις καλυτερη στο oneplus.. Ειναι πιο φωτεινη συν τα 120hz αν και δν θα καταλαβεις κ καποια διαφορα απο τα 90 μονο αν τα βαλεις διπλα διπλα... Επισης ειναι τι σ αρεσει.. Φλατ η κυρτη... Μετα μπαταρια το huawei εχει λιγο καλυτερη διαρκεια.. Αλλα ελαχιστα πιο αργη φορτιση... Στη θεση σου θα διαλεγα διαρκεια. Επεξεργαστη καλυτερο το. 8T αλλα δν θα καταλαβεις διαφορα ποτε εκτος αν παιζεις τπτ βαρια παιχνιδια... Οποτε ο μονος λογος που θα σ ελεγα πηγαινε στο oneplus ειναι αν θες ντε και καλα google... Αλλιως πας huawei. Απ την αλλη σαν εναλλακτικη αν θελεις google... Συν ολα τα θετικα του oneplus (κ ακομα καλυτερη οθονη) αλλα με αισθητα καλυτερη καμερα απο το 8Τ (οχι ανωτερη του p40 pro αλλα πολυ κοντα) κοιταξε το 8 pro καλυτερα.. Εχει πολλα μεταχειρισμένα στο insomnia. Στο αλλο δίλημμα που ανεφερες p40 pro η pixel 6...παλι θα σ λεγα huawei εκτος αν θελεις google services... Αλλα εχει βγει προβληματικο το pixel και το 6 και το 6 pro.. Πολλα bugs στο λογισμικο τους.. Αν είναι να ανεβεις στα 600 που κανει το 6..παρε oneplus 9 pro και καθαρισες... Φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο αυτό το μεγάλο κείμενο που έγραψες.Τελικα αγόρασα p40 pro αγρατζουνιστο μαζί με freebuds 4i συν 3 καλές θήκες στα 430€.Νομιζω πέτυχα πολύ καλή προσφορά και την τσίμπησα .Αναμένω να δω αν θα με βολεψει το λογισμικό καθώς και η έλλειψη των Google services.τελος έχω διαβάσει ότι το gspace δουλεύει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό με κάτι ενημερώσεις οπότε νομίζω θα βρω την άκρη για εφαρμογές όπως maps και Gmail.
Giorgos17589 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, elchuape είπε Φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο αυτό το μεγάλο κείμενο που έγραψες.Τελικα αγόρασα p40 pro αγρατζουνιστο μαζί με freebuds 4i συν 3 καλές θήκες στα 430€.Νομιζω πέτυχα πολύ καλή προσφορά και την τσίμπησα .Αναμένω να δω αν θα με βολεψει το λογισμικό καθώς και η έλλειψη των Google services.τελος έχω διαβάσει ότι το gspace δουλεύει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό με κάτι ενημερώσεις οπότε νομίζω θα βρω την άκρη για εφαρμογές όπως maps και Gmail. Τιποτα φιλε μου... Μεγεια.... Επειδη ηταν να το πάρω και τα ειχα ψαξει εξονυχιστικά. Βσκ τ χα παραγγειλει κιολας (τελικα πηρα oneplus 8 pro)... Να ξερεις οτι οι χαρτες παιζουν κανονικα απλα δν σου αποθηκευει τις τοποθεσιες... Μπορεις δλδ να τους λειτουργησεις κανονικα και χωρις gspace η gms γενικως... Για το gmail κατεβασε αλλη εφαρμογη οπως το outlook η το bluemail η το ηδη υπαρχον huawei mail κ συνδεσε το gmail σου εκει... Τωρα τα αλλα... Messenger instagram fb viber... (αυτα με ενδιέφεραν εμενα) παίζουν επισης χωρις να μπεις σε gspace κλπ... Στα λεω γιατι το gspace ειχε διαφημισεις.. Δν ξερω αν εχει ακομα.. Και για εμένα ηταν εκνευριστικό. Επισης για εναλλακτική του youtube κατεβασε το πολυ ανωτερο youtube vanced... Ειναι ολοιδιο με το youtube premium... Κ εμφανισιακα κ σαν δυνατοτητες... Κ παιζει κ με κλειστη οθονη κλπ... Τωρα για περαιτέρω δν ξερω γιατι δν το χα ψαξει παραπάνω οταν ηταν να το παρω... Προσωπικα με φοβιζαν τα θεματα μη ειδοποιήσεων που υπηρχαν τοτε (Μάιο 21).. Ελπιζω να σου φανει μια χαρα σε ολα. 1
GATE123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, elchuape είπε Φίλε μου ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο αυτό το μεγάλο κείμενο που έγραψες.Τελικα αγόρασα p40 pro αγρατζουνιστο μαζί με freebuds 4i συν 3 καλές θήκες στα 430€.Νομιζω πέτυχα πολύ καλή προσφορά και την τσίμπησα .Αναμένω να δω αν θα με βολεψει το λογισμικό καθώς και η έλλειψη των Google services.τελος έχω διαβάσει ότι το gspace δουλεύει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό με κάτι ενημερώσεις οπότε νομίζω θα βρω την άκρη για εφαρμογές όπως maps και Gmail.
elchuape Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, GATE123 είπε ρε φιλε νομίζω πως το gspace ειναι ανωτερο του dual space ειδικοτερα σε θεμα bugs .δεν εχω δουλεψει κανενα απο τα δυο αλλα απο βιντεακια αυτο εχω καταλαβει.Εσυ το προτειενεις απο εμπειρία το dual space?Και αν ναι τι πλεονεκτηματα εχει απο το gspace η ακομα και απο το να βαλεις καπως google services ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα