elchuape Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα στο team, έχω έρθει στην θέση να θέλω να αγοράσω καινούργιο smartphone αλλά δεν μπορώ να καταλήξω με τίποτα σε μια από τις δύο παραπάνω επιλογές διότι το ένα υπερέχει λειτουργικά (με Google services) ενώ το άλλο υπερέχει φωτογραφικά .Επίσης πιστεύετε ότι με ένα gcam το 8Τ μπορεί να πλησιάσει τις καμεραρες του p40 pro? Να τονίσω ότι εννοώ για μεταχειρισμένα τηλέφωνα σε άριστη κατάσταση και τα δύο ενώ οι τιμές που τα βρήκα είναι οι εξής: OnePlus 8T(8+128gb):320€ Huawei P40 pro(8+256gb):380€ Εσείς πιο θα περνάτε και γιατί?
GATE123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Το μόνο καλά στο OnePlus είναι ούτι έχει καλύτερο λειτουργικό , καλύτερο επεξεργαστή και γρηγορότερη φόρτιση. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει το Huawei σε φωτογραφία και ας βάλεις Gcam. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ τους. Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία με κλειστά μάτια πας στο Huawei. Όσο για το Google services υπάρχουν λύσεις που μπορείς να βάλεις. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρεις πολλά. 1
elchuape Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Το μόνο καλά στο OnePlus είναι ούτι έχει καλύτερο λειτουργικό , καλύτερο επεξεργαστή και γρηγορότερη φόρτιση. Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει το Huawei σε φωτογραφία και ας βάλεις Gcam. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ τους. Αν σε ενδιαφέρει η φωτογραφία με κλειστά μάτια πας στο Huawei. Όσο για το Google services υπάρχουν λύσεις που μπορείς να βάλεις. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρεις πολλά. Φίλε μου το γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι τόσο πίσω σε επεξεργαστή οθόνη και φόρτιση το Huawei προκειμένου να επιλέξει κάποιος το OnePlus .Ρπίσης έχω δει αμέτρητους τρόπους για τα Google services αλλά κανένας δεν είναι ιδανικός για να τρέχουν όπως σε ένα τηλέφωνο όπως το OnePlus που τα φοράει μαμά .Βέβαια επειδή θέλω να κάνω step up από το xiaomi mi 8 που έχω ,κυρίως στις κάμερες θα πάω μάλλον στο p40 pro και θα δώσω τα 60 ευρώ παραπάνω.
GATE123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Το Huawei είναι καλύτερο σε οθόνη. Oled (1200 x 2640) Το OnePlus Amoled (1080 x 2400) Σε φόρτιση το Huawei έχει 40.0W ενώ το OnePlus 65.0W Επίσης το Huawei έχει Ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση όπως και πιστοποίηση IP68 που δεν τα έχει το OnePlus. Όσο για τις επιδόσεις του επεξεργαστή με σχέση του OnePlus μπορείς να κοιτάξεις εδώ https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-865-vs-hisilicon-kirin-990-5g Εγώ πάντως αν κοιτούσα κάμερα θα πήγαινα στο Huawei με κλειστά μάτια.
elchuape Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, GATE123 είπε Το Huawei είναι καλύτερο σε οθόνη. Oled (1200 x 2640) Το OnePlus Amoled (1080 x 2400) Σε φόρτιση το Huawei έχει 40.0W ενώ το OnePlus 65.0W Επίσης το Huawei έχει Ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση όπως και πιστοποίηση IP68 που δεν τα έχει το OnePlus. Όσο για τις επιδόσεις του επεξεργαστή με σχέση του OnePlus μπορείς να κοιτάξεις εδώ https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-865-vs-hisilicon-kirin-990-5g Εγώ πάντως αν κοιτούσα κάμερα θα πήγαινα στο Huawei με κλειστά μάτια. Κοίτα το ότι είναι καλύτερο σε οθόνη δεν είναι αλήθεια ,διότι το OnePlus έχει 120hz έναντι 90hz το p40 pro επίσης στο dxo mark επειδή συγκρίνουν και οθόνες το p40 pro μαζεύει 85 σύνολο έναντι 89 του OnePlus 8t οπότε και αυτό αποδεικνύει την ανωτερότητα του σε πολλούς τομείς .Εγώ κάτι που διάβασα και με αγχωνει είναι ότι έχει σχετικά απαράδεκτη φωτεινότητα για την τιμή του ,και αν ισχύει αυτό προφανώς και δεν θέλω να το πάρω .Επίσης τα 60 ευρώ κάτω του 8T θα σε δελεαζαν σκεπτόμενος το γεγονός ότι δεν έχει και τόσο απαράδεκτες κάμερες ?
GATE123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, elchuape είπε Κοίτα το ότι είναι καλύτερο σε οθόνη δεν είναι αλήθεια ,διότι το OnePlus έχει 120hz έναντι 90hz το p40 pro επίσης στο dxo mark επειδή συγκρίνουν και οθόνες το p40 pro μαζεύει 85 σύνολο έναντι 89 του OnePlus 8t οπότε και αυτό αποδεικνύει την ανωτερότητα του σε πολλούς τομείς .Εγώ κάτι που διάβασα και με αγχωνει είναι ότι έχει σχετικά απαράδεκτη φωτεινότητα για την τιμή του ,και αν ισχύει αυτό προφανώς και δεν θέλω να το πάρω .Επίσης τα 60 ευρώ κάτω του 8T θα σε δελεαζαν σκεπτόμενος το γεγονός ότι δεν έχει και τόσο απαράδεκτες κάμερες ? Δεν ξέρω εγώ που τα έχω πιάσει και τα δύο το Huawei μου φαίνεται πιο καλό σε οθόνη. Τον Dxomark πάλι δεν τον πολύ εμπιστεύομαι. Τα 120Hz με τα 90Hz δεν ξέρω στο μάτι αν πολύ διαφέρουν. Σε δύο - τρεις μέρες που πιάνω ένα κινητό μην νομίζεις ότι βλέπω και παρά πολλά. Εν πάση περιπτώσει ζύγισε τα δες τι θέλεις και αποφάσισε. Δεν ξέρω αν τα έχεις δει και από κοντά. Αν όχι καλό είναι να τα δεις.
sakks80 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μόνο κάμερα έχει αρκετά καλύτερη το Huawei και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο.Σε όλα τα άλλα υστερεί. Μικρότερη μπαταρία και χειρότερη αυτονομία . Πιο αργή φόρτιση Χειρότερη οθόνη. 120hz vs 90 Hz. Amoled και τα 2. Τώρα πώς τα ονομάζει ο καθένας fluid amoled, OLED δεν με απασχολεί. UFS 3.1 το 8Τ vs UFS 3.0. Έχουν αρκετή διαφορά σε ταχύτητα. Google services το 8Τ , δεν έχει το Huawei. Τα περνάς βέβαια αλλά με κρασαρισματα εφαρμογών όπως έχει αναφερθεί και όχι σωστή λειτουργία στα πάντα. Καλύτερος επεξεργαστής ο snapdragon 865 έναντι του Kirin. Καλύτερο το λογισμικό της OnePlus. 60 ευρώ φτηνότερο το OnePlus. Αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να έχει τερματισμενη κάμερα πάρε το Huawei. Αν σε ενδιαφέρει η γενική εμπειρία λειτουργίας ενός κινητού πάρε το OnePlus. 1
mpeliaris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Επειδή τα κινητά τα έχω πιάσει και τα 2. Οθόνη πολύ καλύτερη τo huawei. Με τα 120 και τα 90hz διαφορά με γυμνό μάτι δεν θα δεις. Επίσης στο επεξεργαστή σε άνοιγμα εφαρμογών πηγαίνανε παρέα. Ένα ελάχιστο κλικ το 1+ αλλά μιλάμε για διάφορες ανεπεσθητες. Κάμερα δεν το συζητάμε. Και μπαταρία δεν θα έλεγα ότι το 1+ειναι μπροστα.ολοι ξέρουμε ότι η huawei στο θέμα μπαταρίας κάνει παπάδες. Στο μόνο που θα κολουσα είναι τα Google services.
sakks80 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, mpeliaris είπε Επειδή τα κινητά τα έχω πιάσει και τα 2. Οθόνη πολύ καλύτερη τo huawei. Με τα 120 και τα 90hz διαφορά με γυμνό μάτι δεν θα δεις. Επίσης στο επεξεργαστή σε άνοιγμα εφαρμογών πηγαίνανε παρέα. Ένα ελάχιστο κλικ το 1+ αλλά μιλάμε για διάφορες ανεπεσθητες. Κάμερα δεν το συζητάμε. Και μπαταρία δεν θα έλεγα ότι το 1+ειναι μπροστα.ολοι ξέρουμε ότι η huawei στο θέμα μπαταρίας κάνει παπάδες. Στο μόνο που θα κολουσα είναι τα Google services. Όλα τα τεστ δίνουν καλύτερη αυτονομία στο OnePlus. Όπως και στην οθόνη όπου τις τεσταρουν με ειδικές συσκευές για χρωματική απόδοση, φωτεινότητα κτλ κτλ βγαίνει καλύτερη του OnePlus οπότε το τι λέμε εμείς μικρή σημασία έχει γι'αυτό υπάρχουν τα τέστ. Προφανώς και όταν μιλάμε για πιο γρήγορο επεξεργαστή δεν θα το δείς όταν σερφαρεις η ανοίγεις εφαρμογές. Και με έναν mid range όπως τον 765G δεν θα καταλάβεις διαφορά με γυμνό μάτι. Αν βάλεις παιχνίδι να παίξεις θα δεις 10-12 frames κάτω με το Huawei.
elchuape Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Στις 25/1/2022 στις 11:14 ΠΜ, GATE123 είπε Το Huawei είναι καλύτερο σε οθόνη. Oled (1200 x 2640) Το OnePlus Amoled (1080 x 2400) Σε φόρτιση το Huawei έχει 40.0W ενώ το OnePlus 65.0W Επίσης το Huawei έχει Ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση όπως και πιστοποίηση IP68 που δεν τα έχει το OnePlus. Όσο για τις επιδόσεις του επεξεργαστή με σχέση του OnePlus μπορείς να κοιτάξεις εδώ https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-865-vs-hisilicon-kirin-990-5g Εγώ πάντως αν κοιτούσα κάμερα θα πήγαινα στο Huawei με κλειστά μάτια. 14 ώρες πριν, sakks80 είπε Όλα τα τεστ δίνουν καλύτερη αυτονομία στο OnePlus. Όπως και στην οθόνη όπου τις τεσταρουν με ειδικές συσκευές για χρωματική απόδοση, φωτεινότητα κτλ κτλ βγαίνει καλύτερη του OnePlus οπότε το τι λέμε εμείς μικρή σημασία έχει γι'αυτό υπάρχουν τα τέστ. Προφανώς και όταν μιλάμε για πιο γρήγορο επεξεργαστή δεν θα το δείς όταν σερφαρεις η ανοίγεις εφαρμογές. Και με έναν mid range όπως τον 765G δεν θα καταλάβεις διαφορά με γυμνό μάτι. Αν βάλεις παιχνίδι να παίξεις θα δεις 10-12 frames κάτω με το Huawei. Το ερώτημα μου τώρα είναι το εξής αν θεωρήσω ότι η κάμερα είναι πιο σημαντική για εμένα και βγάλω από επιλογή το 8T,αν είναι να συγκρίνω το p40 pro στα 380€ με το pixel 6 στα 500€ ποιο πιστεύετε είναι value for money?
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, elchuape είπε Το ερώτημα μου τώρα είναι το εξής αν θεωρήσω ότι η κάμερα είναι πιο σημαντική για εμένα και βγάλω από επιλογή το 8T,αν είναι να συγκρίνω το p40 pro στα 380€ με το pixel 6 στα 500€ ποιο πιστεύετε είναι value for money? Πάλι φωτογραφικα το Huawei υπερτερεί. Μόνο το 6 pro αν ήταν. Άσε που τα pixel δεν έχουν υποστηρίξει στην Ελλάδα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από GATE123
sakks80 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, elchuape είπε Το ερώτημα μου τώρα είναι το εξής αν θεωρήσω ότι η κάμερα είναι πιο σημαντική για εμένα και βγάλω από επιλογή το 8T,αν είναι να συγκρίνω το p40 pro στα 380€ με το pixel 6 στα 500€ ποιο πιστεύετε είναι value for money? Αν θες κάμερα πας στο Huawei. Έχει ανώτερη κάμερα και από ναυαρχίδες Samsung και iPhone
roginsky12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Στις 25/1/2022 στις 12:04 ΠΜ, elchuape είπε Καλησπέρα στο team, έχω έρθει στην θέση να θέλω να αγοράσω καινούργιο smartphone αλλά δεν μπορώ να καταλήξω με τίποτα σε μια από τις δύο παραπάνω επιλογές διότι το ένα υπερέχει λειτουργικά (με Google services) ενώ το άλλο υπερέχει φωτογραφικά .Επίσης πιστεύετε ότι με ένα gcam το 8Τ μπορεί να πλησιάσει τις καμεραρες του p40 pro? Να τονίσω ότι εννοώ για μεταχειρισμένα τηλέφωνα σε άριστη κατάσταση και τα δύο ενώ οι τιμές που τα βρήκα είναι οι εξής: OnePlus 8T(8+128gb):320€ Huawei P40 pro(8+256gb):380€ Εσείς πιο θα περνάτε και γιατί? huawei ρε φιλε...μου αρεσει που ρωτας κολας 2
karnezis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) huawei ανετα..........και επειδη το ειχα κιολας το ξερω πολυ καλα. Καμερα αλλο επιπεδο απ τις κορυφαιες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη . Φορτιση γρηγορη οθονη τρομερη. Το store εχει φτιαχτει πλεον πολυ καλα δεν νομιζω πως θα σου λειψει τιποτα Ποιοτητα κατασκευης αντε γεια δεν συγκρινεται καν με one plus 8t. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από karnezis
Nik1239 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στις 25/1/2022 στις 11:14 ΠΜ, GATE123 είπε Το Huawei είναι καλύτερο σε οθόνη. Oled (1200 x 2640) Το OnePlus Amoled (1080 x 2400) Σε φόρτιση το Huawei έχει 40.0W ενώ το OnePlus 65.0W Επίσης το Huawei έχει Ασύρματη φόρτιση και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση όπως και πιστοποίηση IP68 που δεν τα έχει το OnePlus. Όσο για τις επιδόσεις του επεξεργαστή με σχέση του OnePlus μπορείς να κοιτάξεις εδώ https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-865-vs-hisilicon-kirin-990-5g Εγώ πάντως αν κοιτούσα κάμερα θα πήγαινα στο Huawei με κλειστά μάτια. Το benchmark αυτό έτσι όπως το ανέβασες σε φωτογραφία που μπορώ να το βρω για να συγκρίνω διαφορά κινητά; Γιατί το βρίσκω αλλιώς στο σάιτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα