pngts1996 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα σας, Εκανα αιτηση για την αγγελια αυτη που περιγραφει στον τιτλο και περασαα το πρωτο σταδιο της συνεντευξης για οσους ξερεουν. Υπαρχει καποιος που γνωριζει περι μισθου και ωρες εργασιες και τι ακριβως ειναι οι υποχρεωσεις του ωστε να εχω μια ιδεα! Εγω εχω σπουδασει ηλεκτρολογος και ηλεκτρονικος μηχανικος( το λεω σε περιπτωση που χρειαζεται για κατι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Χωρίς να είμαι σίγουρος για την συγκεκριμένη, όλες αυτού του στυλ οι δουλειές 5 με 6 κατοστάρικα δίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, pngts1996 είπε και τι ακριβως ειναι οι υποχρεωσεις του ωστε να εχω μια ιδεα! Σε κατάστημα θα είσαι και θα βοηθάς τους πελάτες στα θέματα τεχνολογίας που έχουν. Αυτό τουλάχιστον ειναι το Job description. Στην πράξη, θα βοηθάς γιαγιάδες/παπουδια που δεν μπορούν να ανοίξουν τα δεδομένα στο κινητό και γκρινιάζουν και από πάνω. Από λεφτά βασικός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, BlueBlade είπε Σε κατάστημα θα είσαι και θα βοηθάς τους πελάτες στα θέματα τεχνολογίας που έχουν. Αυτό τουλάχιστον ειναι το Job description. Στην πράξη, θα βοηθάς γιαγιάδες/παπουδια που δεν μπορούν να ανοίξουν τα δεδομένα στο κινητό και γκρινιάζουν και από πάνω. Από λεφτά βασικός Ο βασικος που λες ισχυει; δεν υπαρχουν μπονους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Ο βασικος που λες ισχυει; δεν υπαρχουν μπονους; Οταν πας για την δευτερη συνέντευξη μπορείς να κανεις και εσύ ερωτήσεις.Ο μισθός θα έπρεπε να είναι απο τα πρωτα που θα ρωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οταν πας για την δευτερη συνέντευξη μπορείς να κανεις και εσύ ερωτήσεις.Ο μισθός θα έπρεπε να είναι απο τα πρωτα που θα ρωτήσεις. Απλα ετυχε αυτες τις μερες να πεσουν κ αλλες δουλεις και να πρεπει να τους απαντησω και δεν μπορω να ξεκινησω σε μια δουλεια και σε μια βδομαδα να τους πεταξω ακυρο και θελω να ψαξω οσο μπορω ωστε να βρω αυτο που μου αρεσει και ειναι κοντα στο πτυχιο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Ο βασικος που λες ισχυει; δεν υπαρχουν μπονους; Για μπονους δεν γνωρίζω για καταστήματα. Φαντάζομαι κάτι θα έχει όμως. Το θέμα είναι, επειδή ξέρω καλά πως δουλεύουν αυτές οι εταιρίες. Μην περιμένεις τα μπονους, είναι επίτηδες στον Θεό. Ζήτημα αν τα πιάσεις 1-2 φορές σε 1 χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Καλυτερα τηλεφωνικο κεντρο παρα σε μαγαζι vodafone.. Στις 24/1/2022 στις 10:38 ΜΜ, pngts1996 είπε Καλησπερα σας, Εκανα αιτηση για την αγγελια αυτη που περιγραφει στον τιτλο και περασαα το πρωτο σταδιο της συνεντευξης για οσους ξερεουν. Υπαρχει καποιος που γνωριζει περι μισθου και ωρες εργασιες και τι ακριβως ειναι οι υποχρεωσεις του ωστε να εχω μια ιδεα! Εγω εχω σπουδασει ηλεκτρολογος και ηλεκτρονικος μηχανικος( το λεω σε περιπτωση που χρειαζεται για κατι) Εγω που κανω για τετοιες θεσεις και δεν με παιρνουν λογο βιογραφικου..;;Τους φαινομαι ακριβος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα