Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω αυριο θα ανοιξω την τραπεζα πειραιως. θα μπορεσω να επωφεληθω απο την προσφορα?

το ρωταω επειδη εδω περα δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοει, και η προσφορα στα mediamarkt ισχυει μεχρι 3/2/2022

Ειδικά για του Πελάτες της Τράπεζας που θα εγγράφουν σαν Μέλη του Προγράμματος στη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, διευκρινίζεται ότι η πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδος στην εφαρμογή yellow, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός διαστήματος 2 ημέρων από την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, anoliz είπε

το ρωταω επειδη εδω περα δεν καταλαβαινω τι ακριβως εννοει, και η προσφορα στα mediamarkt ισχυει μεχρι 3/2/2022

Εγω βλέπω ότι ισχύει έως 6/2... 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, wolfskinn είπε

Εγω βλέπω ότι ισχύει έως 6/2... 

πήρα τηλ και μου είπαν ότι ισχύει έως 3/2. Πήγα και απο το κατάστημα και πάλι το ίδιο, υπάλληλος με είπε ισχύει έως 3/2. Λογικα άλλαξαν την προθεσμία χωρίς να έχουν ενημερώσει το pdf.

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι και γω για τους γονείς και έχω κανονίσει να πάω αυτό το Σάββατο, μόλις ρώτησα

Screenshot_20220131-184223_Nova7.jpg

24 λεπτά πριν, anoliz είπε

πήρα τηλ και μου είπαν ότι ισχύει έως 3/2. Πήγα και απο το κατάστημα και πάλι το ίδιο, υπάλληλος με είπε ισχύει έως 3/2. Λογικα άλλαξαν την προθεσμία χωρίς να έχουν ενημερώσει το pdf.

Ε ρε γλέντια που θαχουμε Σαββατιάτικα!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, atrigane είπε

Επειδή ενδιαφέρομαι και γω για τους γονείς και έχω κανονίσει να πάω αυτό το Σάββατο, μόλις ρώτησα

Screenshot_20220131-184223_Nova7.jpg

Ε ρε γλέντια που θαχουμε Σαββατιάτικα!

Μακάρι. Σου λέω ότι μέσω τηλ και απο το μαγαζί που πήγα σήμερα, είπαν και οι 2 ότι είναι μέχρι 3/2. Ενώ τους ενημέρωσα ότι στο pdf λέει κάτι διαφορετικο. Ίσως ούτε οι ίδιοι ξέρουν τι ισχύει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mόλις κοίταγα, το ΜM (και το Public...) έριξαν πάλι την τιμή της LG 48c1  , στα 1048 αυτή τη φορά. Με το 30% να ισχύει ακόμη, όποιος ενδιαφέρεται δεν είναι άσχημα.

Τώρα, αν βάλεις και την εγγύηση, κάνουν κάποιες αλχημείες με την τιμή του προϊόντος και το ΦΠΑ που δεν βγαίνουν σίγουρα, άρα μάλλον χρεώνουν την εγγύηση σαν χωριστό προϊόν (που είναι...) περί τα €150 παρόλο που δε φαίνεται στο καλάθι, άρα τσάμπα η χαρά που θα κάνεις αν δείς μόνο το €1200 τελική για ένα είδος και υπολογίσεις το 30% εκεί :(

Anyway, προσωπικά θα το ρισκάρω να περιμένω το Pubic να δούμε τι θα κάνει....

Επεξ/σία από frap73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η λήξη άλλαξε από 03/02 που ήταν σε 06/02, πήγα σήμερα σε κατάστημα και ρώτησα. Το ίδιο δείχνει και το pdf.

Για όσους θέλουν LG OLED σε 77", έχουμε πλέον την χαμηλότερη τιμή ever!

2099€ η C1 και μόλις (!) 2589€  η G1. Νομίζω ότι είναι και η πλέον χαμηλότερη διαφορά μεταξύ των δύο στα 490€ μόνο (!). Για ειδικό κοινό...

Η κλασική εγγύηση της Allianz για 5 έτη στα 150€.

Επεξ/σία από netgeo
Δημοσ.
8 ώρες πριν, netgeo είπε

Η λήξη άλλαξε από 03/02 που ήταν σε 06/02, πήγα σήμερα σε κατάστημα και ρώτησα. Το ίδιο δείχνει και το pdf.

Μα αφού από την πρώτη ημέρα που άνοιξε το θέμα 6/2 έγραφε... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Μα αφού από την πρώτη ημέρα που άνοιξε το θέμα 6/2 έγραφε... 

Ήταν μέχρι 3/2 έγινε 6/2, αλλά γιατί το συζητάμε ακόμα 😀

Δημοσ.

Έκανε κάποιος αγορά online και του μπήκαν οι πόντοι;

Εγώ έκανα το Σάββατο και μου ήρθε σήμερα η τιβί αλλά πόντοι γιοκ. Να πάρω τηλ στην Πειραιώς ;

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, s2117 είπε

Έκανε κάποιος αγορά online και του μπήκαν οι πόντοι;

Εγώ έκανα το Σάββατο και μου ήρθε σήμερα η τιβί αλλά πόντοι γιοκ. Να πάρω τηλ στην Πειραιώς ;

Βιαζεσαι πολυ. Ακομα δεν εχει γινει η εκκαθαριση! Μολις γινει θα τους δεις. Μπορει και σημερα, αν και μαλλον αυριο-μεθαυριο.  Μαλιστα οπως βλεπω τωρα στους ορους, μεχρι 5 εργασιμες απο την εκκαθαριση, θα δεις το 1% και το υπολοιπο εως 30 ημερες μετα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρεαλιστικά, η OLED55C14LB στα ~1050 εμμεσα καθώς και η 65αρα έκδοση της είναι ιστορικά χαμηλά μαζί με τα yellows.

Καλές αγορές και ακόμα καλύτερες θεάσεις κύριοι (και κυρίες, αν έχουμε καμία)

Δημοσ.

Αν δε σε παιρνει οικονομικά για την c1, τοτε πάρε την b1

17 hours ago, netgeo said:

Για όσους θέλουν LG OLED σε 77", έχουμε πλέον την χαμηλότερη τιμή ever!

2099€ η C1 και μόλις (!) 2589€  η G1. Νομίζω ότι είναι και η πλέον χαμηλότερη διαφορά μεταξύ των δύο στα 490€ μόνο (!). Για ειδικό κοινό...

Η κλασική εγγύηση της Allianz για 5 έτη στα 150€.

Τελικές τιμες;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...