Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μόλις έκανα αγορά από το κατάστημα!Τη πήρα με πιστωτική κάρτα με 12 άτοκες δόσεις και μπήκαν κατευθείαν ολοι οι πόντοι .με τους πόντους αγόρασα την εγγύηση που για κάποιο λόγο στο site δεν υπάρχει αλλά στο κατάστημα μου την έδωσαν κανονικά.

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, JohNickZ said:

Καλημέρα, πήρα τιβι, το mediamarkt έγραψε στο τέλος ότι η σύνδεση απορρίφθηκε αλλά το ποσό φαίνεται δεσμευμένο στην κάρτα μου και μου ήρθε και email ότι η παραγγελία ελήφθει!

Τι γίνεται, πέρασε η συναλλαγή, θα εκκαθαριστεί, θα μπουν οι πόντοι?

Ότι να΄ναι πραγματικά...

Και εμένα έτσι έγινε. Επίσης δεν φαινόταν οι παραγγελία στο προφίλ μου αλλά φάνηκε το άλλο πρωί.

Επίσης πήρα τηλ στα κεντρικά όπου απάντησαν αμέσως και επιβεβαίωσα ότι έγινε κανονικά η παραγγελία

Επεξ/σία από kosmasdel
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, silvester81 είπε

Καλησπέρα μόλις έκανα αγορά από το κατάστημα!Τη πήρα με πιστωτική κάρτα με 12 άτοκες δόσεις και μπήκαν κατευθείαν ολοι οι πόντοι .με τους πόντους αγόρασα την εγγύηση που για κάποιο λόγο στο site δεν υπάρχει αλλά στο κατάστημα μου την έδωσαν κανονικά.

Ποια τηλεοραση αγορασες; Για τους ποντους ειπες κατι και σου τους εβαλαν αμεσως;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ποια τηλεοραση αγορασες; Για τους ποντους ειπες κατι και σου τους εβαλαν αμεσως;

Πήρα τη Sony 65X90j .Δεν είπα κάτι μπήκαν κατευθείαν με αυτούς πλήρωσα την εγγύηση .

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, silvester81 είπε

Πήρα τη Sony 65X90j .Δεν είπα κάτι μπήκαν κατευθείαν με αυτούς πλήρωσα την εγγύηση .

Ποσο εδωσες για εγγυηση; Απο sonycenter θα την επαιρνες στα 140 ευρω. Εγω απο εκει θα αγορασω εγγυηση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, silvester81 είπε

Η αγορά έγινε μέσω app; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Ποσο εδωσες για εγγυηση; Απο sonycenter θα την επαιρνες στα 140 ευρω. Εγω απο εκει θα αγορασω εγγυηση.

Θα την έπαιρνα 200 ευρώ τους είχα πάρει τηλ και τους είχα ρωτήσει.Στα mediamarkt την είχαν γύρω στα 160 ευρώ .έδωσα 190 γιατί έβαλα πρόσθετα για 1 χρόνο σπάσιμο της οθόνης και για 5 χρόνια μια αλλαγή τηλεκοντρόλ σε περίπτωση σπασίματος.

15 λεπτά πριν, blamp είπε

Η αγορά έγινε μέσω app; 

Η αγορά έγινε στο κατάστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, silvester81 είπε

Καλορίζικη! Αν θες πες μας και για την τηλεόραση λίγα λόγια, είτε εδώ, είτε μέσω π.μ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Επεξ/σία από stefan_city
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stefan_city είπε

Καλορίζικη! Αν θες πες μας και για την τηλεόραση λίγα λόγια, είτε εδώ, είτε μέσω π.μ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Θα παραλάβω Δευτέρα Τρίτη μόλις τη πάρω σου στέλνω!

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 24/1/2022 στις 9:03 ΜΜ, angelponiros είπε

Έκανα μια παραγγελία την Samsung QLED 4K UHD QE55Q70A HDR 55".

Ιστορικό χαμηλό 649€. Τώρα έχει φτηνότερη τιμή 768€ και στο Mediamarkt 799 - 30%, δεν ειναι και άσχημα...

Με το Series X θα δέσει το γλυκό!!!

Φίλε την παρέλαβες την τηλεόραση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε

βρηκε κανεις καμια καλη προσφορα σε 65αρα; γιατι ενδιαφερομαι για αντικατασταση αυτης https://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue65ks8000-65-led-smart-hdr-4k-super-ultra-hd-p-PER.155749

χρηση ειναι για ταινιες και gaming (ps5)

Ολα ειναι θεμα budget, αλλα αυτο ειναι λιγο offtopic εδω. Καλύτερα διαβασε κανα δυο θεματα εδω https://www.insomnia.gr/forums/forum/64-τηλεoράσεις/ και αν δεν καλυφθείς  ανοιξε το δικο σου...

Επεξ/σία από wolfskinn
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, fazer 1000 said:

βρηκε κανεις καμια καλη προσφορα σε 65αρα; γιατι ενδιαφερομαι για αντικατασταση αυτης https://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue65ks8000-65-led-smart-hdr-4k-super-ultra-hd-p-PER.155749

χρηση ειναι για ταινιες και gaming (ps5)

Κοντα Στο 1000ρικο τελική τιμή θα βγει η samsung 65q95td

Μεγαλο συν το connect box ;)

Χαλβαδιαζω την 75αρα κάνα χρονο τώρα αλλά δεν έχει πεσει η τιμή της (έχω 55 και αν ανεβω θέλω να πάω σε 75, αλλιως θα έπαιρνα αυτή που σε προτείνω)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, silvester81 είπε

Θα την έπαιρνα 200 ευρώ τους είχα πάρει τηλ και τους είχα ρωτήσει.Στα mediamarkt την είχαν γύρω στα 160 ευρώ .έδωσα 190 γιατί έβαλα πρόσθετα για 1 χρόνο σπάσιμο της οθόνης και για 5 χρόνια μια αλλαγή τηλεκοντρόλ σε περίπτωση σπασίματος.

Μολις γυρισα και εγω πριν λιγο! Το ιδιο ακριβως εκανα με την εγγυηση τελικα. Νομιζα οτι ειναι στα 250+, αλλα στα 196 αξιζει. Τωρα αν ειναι ετσι οπως μου τα ειπαν, ο χρονος θα δειξει, εαν τους χρειαστω.. 

Οι ποντοι μπηκαν αμεσως και πληρωσα απο εκει την εγγυηση. 

Την Sony A80J 55" πηρα, η οποια εμμεσα, μαζι με την 5ετη εγγυηση βγηκε στα 1181 ευρω. Απιστευτη τιμη. Ευτυχως εκανα λιγη υπομονη.

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...