Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, millboc είπε

Οι πόντοι μπαίνουν μήνα μήνα μόνο αν ψωνίσεις με δόσεις την tv που θέλεις από το site του mediamarkt. Αν την ψωνίσεις από το κατάστημα, θα τους πάρεις όλους μαζί.

Και ας είναι σε δόσεις ;

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 25/1/2022 στις 10:57 ΜΜ, qwerty99 είπε

Αυτό το είδα, αλλά τι εννοεί: μετά από 2 ημέρες αφού
(α) γίνει η εγγραφή στο πρόγραμμα yellows ή
(Β) εγκατάσταση της εφαρμογής ? (στα yellows μπορεί να είναι νωρίτερα κανείς)

Ο φίλος νωρίτερα μιλάει για εγκατάσταση, αλλά έτσι όπως το γράφουν εννοεί για εγγραφή, όχι εγκατάσταση app νομίζω.

Εμενα με ενημερωναν ποτε εγκατεστησα την εφαρμογη. Οταν τους ειπα "ειστε ηλιθιοι" μου ειπαν "συγνωμη θα το κοιταξουμε".
ε το εκαναν τελικα μετα απο ενα ακομα κραξιμο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, silvester81 είπε

Και ας είναι σε δόσεις ;

Αν πας σε φυσικό POS (κατάστημα), και δόσεις να  βάλεις, θα πάρεις αμέσως όλους τους πόντους.

Γενικά, ενδείκνυται, να βάλεις στο καλάθι μόνο την τηλεόραση για να καταγράψει την όποια κατσαρή τιμή έχει το promo (σε αυτό, είναι ΧΧΧ,96)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, millboc είπε

Οι πόντοι μπαίνουν μήνα μήνα μόνο αν ψωνίσεις με δόσεις την tv που θέλεις από το site του mediamarkt. Αν την ψωνίσεις από το κατάστημα, θα τους πάρεις όλους μαζί.

Απο το καταστημα με δοσεις εννοεις; Μπορω να την παραγγειλω απο το καταστημα και να μου ερθει με μεταφορικη; Στο καταστημα ισχυουν οι ιδιες προσφορες με το site;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς πως αγοράζεις κάτι που ξεπερνά το όριο της κάρτας; Κάρτα debit όπου ο λογαριασμός έχει βέβαια το ανάλογο υπόλοιπο.

Επεξ/σία από netgeo
Δημοσ.
5 minutes ago, Witcher1st said:

Απο το καταστημα με δοσεις εννοεις; Μπορω να την παραγγειλω απο το καταστημα και να μου ερθει με μεταφορικη; Στο καταστημα ισχυουν οι ιδιες προσφορες με το site;

Ίδιες ακριβώς. 

Αν τυχών δεν έχουν ίδια τιμη, του αναφερεις τιμή eshop και είσαι οκ

Μπορεί να γίνει αγορά στο καταστημα και αποστολή στο σπίτι. 

1 minute ago, netgeo said:

Ξέρει κανείς πως αγοράζεις κάτι που ξεπερνά το όριο της κάρτας;

Ανεβαζεις το όριο της κάρτας. 

Αν εχεις εφαρμογη/e banking το κανεις άμεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον, εγω θα ανοιξω Τραπεζα Πειραιως μονο και μονο για την προσφορα. 

στους ορους γραφει : 

Ειδικά για του Πελάτες της Τράπεζας που θα εγγράφουν σαν Μέλη του Προγράμματος στη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, διευκρινίζεται ότι η πρώτη επιβεβαιωμένη είσοδος στην εφαρμογή yellow, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός διαστήματος 2 ημέρων από την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα.

δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοει, φοβαμαι οτι μπορει να εννοει οτι εγω που θα ανοιξω τωρα λογαριασμο, αφου εγκαταστησω την εφαρμογη yellow, πρεπει να περιμενω 2 μερες και μετα να κανω την αγορα, καταλαβα λαθος; αν καταλαβα λαθος τοτε τι διαφορετικο εννοει;

Δημοσ.

Οτι και να εννοει, αυριο πρεπει να εχεις ολοκληρωσει την διαδικασια, καθως η προσφορα ληγει σε λιγες ημερες. Αν και θα υπαρξουν παρομοιες προσφορες ή καλυτερες, μεχρι και τελη Μαρτιου για να φυγει ολο το στοκ.

3 ώρες πριν, lalanis είπε

Αν πας σε φυσικό POS (κατάστημα), και δόσεις να  βάλεις, θα πάρεις αμέσως όλους τους πόντους.

Γενικά, ενδείκνυται, να βάλεις στο καλάθι μόνο την τηλεόραση για να καταγράψει την όποια κατσαρή τιμή έχει το promo (σε αυτό, είναι ΧΧΧ,96)

Δεν τρολλαρω, αλλα αν τελειωνει σε ΧΧΧ,95 ή ΧΧΧ,97; Επειδη καποιες τηλεορασεις εχουν αυτες τις τιμες και μια απο αυτες με ενδιαφερει!

Τωρα βλεπω οτι η τηλεοραση που θελω δεν ειναι διαθεσιμη στο καταστημα που βρισκεται κοντα στη περιοχη μου. Το αμεσως κοντινοτερο καταστημα ειναι 20-25 λεπτα με το αμαξι. Για να γλυτωσω την ταλαιπωρια, θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει 100% τι γινεται σε περιπτωση αγορας με δοσεις. Σου μπαινουν τα yellows μηνα-μηνα ή ολα μαζι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα; Και αν δεν μπουν μετα απο 1 μηνα, τι κανεις;;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Οτι και να εννοει, αυριο πρεπει να εχεις ολοκληρωσει την διαδικασια, καθως η προσφορα ληγει σε λιγες ημερες. Αν και θα υπαρξουν παρομοιες προσφορες ή καλυτερες, μεχρι και τελη Μαρτιου για να φυγει ολο το στοκ.

Δεν τρολλαρω, αλλα αν τελειωνει σε ΧΧΧ,95 ή ΧΧΧ,97; Επειδη καποιες τηλεορασεις εχουν αυτες τις τιμες και μια απο αυτες με ενδιαφερει!

Τωρα βλεπω οτι η τηλεοραση που θελω δεν ειναι διαθεσιμη στο καταστημα που βρισκεται κοντα στη περιοχη μου. Το αμεσως κοντινοτερο καταστημα ειναι 20-25 λεπτα με το αμαξι. Για να γλυτωσω την ταλαιπωρια, θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει 100% τι γινεται σε περιπτωση αγορας με δοσεις. Σου μπαινουν τα yellows μηνα-μηνα ή ολα μαζι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα; Και αν δεν μπουν μετα απο 1 μηνα, τι κανεις;;

Από ότι έμαθα, οι τιμές άνω των 500€ που συμμετέχουν και είναι της μορφής XXX,95, XXX,96, XXX,97 συμμετέχουν στην προσφορά. Δεν γνωρίζω βέβαια αν υπάρχει εξαίρεση κάποιας TV με παρόμοιου τύπου τιμή, αυτό μόνο αν ρωτήσει κάποιος στο κατάστημα θα το μάθει...

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, πήρα τιβι, το mediamarkt έγραψε στο τέλος ότι η σύνδεση απορρίφθηκε αλλά το ποσό φαίνεται δεσμευμένο στην κάρτα μου και μου ήρθε και email ότι η παραγγελία ελήφθει!

Τι γίνεται, πέρασε η συναλλαγή, θα εκκαθαριστεί, θα μπουν οι πόντοι?

Ότι να΄ναι πραγματικά...

Δημοσ.

αυτό που έχει ενδιαφέρον και πρέπει να μας προβληματίσει και να το αξιοποιήσουμε και το λέω για να το δούν οι φίλοι (επειδή βλέπω ότι αγοράζουν και ενδιαφέρονται) είναι ότι η τραπεζική έκπτωση έχει μία επαναλλαμβανόμενη συχνότητα.

πχ γερμανός 20% goformore MM περισυ yellows MM φέτος. 

Δηλαδή αν δε χρειάζεσαι κάτι πρέπει να περιμένεις

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, coyote2 είπε

αυτό που έχει ενδιαφέρον και πρέπει να μας προβληματίσει και να το αξιοποιήσουμε και το λέω για να το δούν οι φίλοι (επειδή βλέπω ότι αγοράζουν και ενδιαφέρονται) είναι ότι η τραπεζική έκπτωση έχει μία επαναλλαμβανόμενη συχνότητα.

πχ γερμανός 20% goformore MM περισυ yellows MM φέτος. 

Δηλαδή αν δε χρειάζεσαι κάτι πρέπει να περιμένεις

Τι εννοεις; Και ποσο να περιμενεις; Το στοκ μεχρι Φεβρουαριο,Μαρτιο θα εχει τελειωσει. Μετα ερχονται τα καινουρια μοντελα. Δε νομιζω να βγει καλυτερη προσφορα απο αυτη που εχουν τα MediaMarkt, τουλαχιστον σε τηλεορασεις μεγαλης αξιας. Θα χτυπησω την A80J 65", με 600 ευρω σε ποντους θα εχω σουπερμαρκετ για 4 μηνες τουλαχιστον δωρεαν. Και μεγαλη βοηθεια και οι 48 ατοκες δοσεις! Επισης θα αγορασω την 5ετη εγγυηση απο το sonycenter.

Δημοσ.
Στις 27/1/2022 στις 10:19 ΠΜ, Witcher1st είπε

Δλδ αν βαλω δοσεις 3,4 χρονια οι ποντοι θα πιστωνονται ανα μηνα; 

Παντως 30% ειναι μεγαλη εκπτωση. Τηλεοραση στα 2000 ευρω εχεις 600 ευρω εκπτωση!  Ειναι το σουπερμαρκετ για τουλαχιστον 4 μηνες! Οι ποντοι εχουν ημερομηνια ληξης; 

δε κατανόησες τι έγραψα

Πρέπει να περιμένεις πάντα την προσφορά

Τώρα ψωνίζεις 

Αν δεν έχει προσφορά κάθεσαι και περιμένεις τραπεζική κίνηση.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, coyote2 είπε

δε κατανόησες τι έγραψα

Πρέπει να περιμένεις πάντα την προσφορά

Τώρα ψωνίζεις 

Αν δεν έχει προσφορά κάθεσαι και περιμένεις τραπεζική κίνηση.

συνήθως υπάρχει πολύ συχνά προσφορά σε τηλεοράσεις (Χριστούγεννα, Πάσχα, περίοδος εκπτώσεων) καθώς θέλουν να ξεστοκάρουν τα παλιά μοντέλα.

στα υπόλοιπα προϊόντα δεν έχει τόσο συχνά προσφορές, επίσης συνήθως οι προσφορές αφορούν ακριβά προϊόντα (άνω των 300 ή των 500€) που δεν φεύγουν εύκολα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...