Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αυτό με την δωρεάν εγγύηση άν ήταν ν το καταφέρει κάποιος θ γινόταν ΜΟΝΟ στα publimediamarkt μαγαζιά , που επειδή παίζουν σε 2 ταμπλό ίσως ν το κάνουν , στα άλλα δεν έχει νόημα καν να προσπαθήσει κάποιος , οποτε όσοι λένε για τα ανεξάρτητα mediamarkt  απλά μπερδεύουν τη συζήτηση

Επεξ/σία από williamlawson
  • Like 3
  • Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Δεν μου εχει τυχει σε ΜΜ, μονο σε καποια αλλα μαγαζια: Να μην περασει η καρτα στο σωστο POS, της σωστης τραπεζας δηλαδη. Δεν ξερω αν στο ΜΜ γινεται αυτοματα η επιλογη ή πρεπει να το κανει σωστα το ταμειο. Με τετοιο μοιαζει λιγο το περιστατικο σου.

Θα φανεί από βδομάδα. Στο winbank που είδα  ακόμα δεν έγινε εκκαθάριση της συναλλαγής. Για κάθε ενδεχόμενο πάντως δεν ανοίγω ακόμα το κουτί αν στραβώσει κάτι θα τους την πάω πίσω.   

Δημοσ.

ρε παιδια ελεος το ξαναγραψα οι πόντοι πιστώνονται αφού λήξει η προωθητική ενέργεια. παλιότερα ειχα παρει στις αρχές της προωθητικής ενέργειας (παλι με yellows) και περίμενα 20-25 μερες να τελειώσει και να μου μπούν οι πόντοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, someone- είπε

ρε παιδια ελεος το ξαναγραψα οι πόντοι πιστώνονται αφού λήξει η προωθητική ενέργεια.

Αυτή τη φορά ΟΛΟΙ οι πόντοι μπήκαν ΑΜΕΣΑ, δηλαδή 1 λεπτό μετά τη συναλλαγή στο κατάστημα (χρησιμοποίησα χρεωστική κάρτα, όχι πιστωτική, δεν ξέρω αν έχει σημασία).

Επεξ/σία από qwerty99
  • Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, someone- είπε

ρε παιδια ελεος το ξαναγραψα οι πόντοι πιστώνονται αφού λήξει η προωθητική ενέργεια. παλιότερα ειχα παρει στις αρχές της προωθητικής ενέργειας (παλι με yellows) και περίμενα 20-25 μερες να τελειώσει και να μου μπούν οι πόντοι.

Σε καταστημα αγορασε και πληρωσε σε POS ο ανθρωπος, προφανως δεν εχεις παρακολουθησει την κουβεντα. Ελεος οπως λες. :) 

Αυτα που λετε τωρα ξανα, πινακες κλπ, τα εχουμε γραψει 3-4 φορες. Στον πινακα λεει 5 μερες για να καλυψει προφανως αστοχιες περασματος σε σωστο POS, αλλιως μπαινουν στο μιλισεκοντ, επι τοπου.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, someone- είπε

Με αγορά μέσω eshop στις 25/1 και χρεωστική, οι πόντοι εμφανίστηκαν όλοι εκεί στις 7 μέρες. Ισως ενα τηλέφωνο στην Πειραιώς να επιταχύνει τη διαδικασία αν δε σας ήρθαν ακόμα

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, greenpower22 είπε

1100 εδωσα εμμεσα για την τηλεοραση κι εκανα υπερβαση. Το θεμα με την εγγυηση δεν ειναι τα 50 ή τα 150. Ειναι τι ακριβως ισχυει με τις προσφορες του συγκεκριμενου καταστηματος κι να ενημερωθουμε μεταξυ μας. Ειναι αδικο για μερικους να πληρωνουν επειδη καποιοι υπαλληλοι δεν ξερουν πως κι τι ενω δε θα επρεπε αφου κανονικα την δινουν δωρεαν χωρις παζαρι εφοσον εγινε ενοποιηση στο συστημα τους. Επισης προκειτε για την εγγυση safety net των public κι οχι της allianz.

Παντως το περιστατικο που διαβασα για το εκθεσειακο κομματι αφορουσε την εγγυηση safety net.. Μηπως για αυτο την δινουν δωρεαν; Ο καιρος θα δειξει.

13 ώρες πριν, devaggos είπε

Τσίμπησα την Sony 55" X90J στα 948. Μου πρότεινε ο υπάλληλος για επέκταση εγγύησης την απλή στα 123 και την EXTRA(έχει και σπασιμο οθόνης 1ο χρονο και αντικατάταση κοντρολ 5χρονια) στα 144 ΑΛΛΑ μου ειπε μου την αφηνει στα 100.

Μπορεις να μου πεις εαν καπου στο χαρτι γραφει αυτο για το τηλεκοντρολ; Ειναι η g-plus; Και εγω την εκανα, αλλα δε βλεπω να γραφει κατι.. Επισης αυτο με το σπασιμο οθονης απο ατυχημα.. Δλδ τι; Να σπασει εαν γινει σεισμος;

Δημοσ.

καλησπέρα. Εγώ αγόρασα την Παρασκευή μια τηλεόραση της sony. Μόλις πλήρωσα πιστώθηκαν κατευθείαν οι πόντοι ολα καλά. (τους έχω ήδη εξαργυρώσει σε σούπερ μάρκετ και βενζίνη). Δεν έκανα επέκταση εγγύησης γιατί θα ήθελα να το ψάξω λίγο. Μπορώ να κάνω μετά την αγορά τύπου δευτέρα τρίτη από τα media markt? Επίσης στο σαιτ της sony δεν έχω βρει κάπου να λέει αγορά πακέτου εγγύησης.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Παντως το περιστατικο που διαβασα για το εκθεσειακο κομματι αφορουσε την εγγυηση safety net.. Μηπως για αυτο την δινουν δωρεαν; Ο καιρος θα δειξει.

Μπορεις να μου πεις εαν καπου στο χαρτι γραφει αυτο για το τηλεκοντρολ; Ειναι η g-plus; Και εγω την εκανα, αλλα δε βλεπω να γραφει κατι.. Επισης αυτο με το σπασιμο οθονης απο ατυχημα.. Δλδ τι; Να σπασει εαν γινει σεισμος;

https://www.mediamarkt.gr/pdfs/gplus-bg.pdf
Σαν αυτό το φυλάδιο είχε με λιγο διαφορετικες τιμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, devaggos είπε

https://www.mediamarkt.gr/pdfs/gplus-bg.pdf
Σαν αυτό το φυλάδιο είχε με λιγο διαφορετικες τιμες.

Εγω δεν καταλαβαινω που ακριβως περιλαμβανει η εγγυηση την αντικατασταση τηλεκοντρολ. Αν γνωριζει καποιος αν απαντησει. Ειμαστε αρκετα ατομα που εχουμε αγορασει την εγγυηση.

15 ώρες πριν, georgenos είπε

καλησπέρα. Εγώ αγόρασα την Παρασκευή μια τηλεόραση της sony. Μόλις πλήρωσα πιστώθηκαν κατευθείαν οι πόντοι ολα καλά. (τους έχω ήδη εξαργυρώσει σε σούπερ μάρκετ και βενζίνη). Δεν έκανα επέκταση εγγύησης γιατί θα ήθελα να το ψάξω λίγο. Μπορώ να κάνω μετά την αγορά τύπου δευτέρα τρίτη από τα media markt? Επίσης στο σαιτ της sony δεν έχω βρει κάπου να λέει αγορά πακέτου εγγύησης.

Μετα την αγορα δε νομιζω οτι γινεται στα Mediamarkt, αλλα μονο απο την επισημη αντιπροσωπεια της Sony.

Sony Center - Golden Hall & Glyfada | Digital Passion (sonycenters.gr)

Sony Support Consumer Electronics

Παντως οποιος αγορασε τηλεροαση με αρχικη αξια πανω απο 2000, εκανε πολυ καλο deal. 

XR83A90J στα 6700 την επαιρνες στα 4700 για παραδειγμα!

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Εγω δεν καταλαβαινω που ακριβως περιλαμβανει η εγγυηση την αντικατασταση τηλεκοντρολ. Αν γνωριζει καποιος αν απαντησει. Ειμαστε αρκετα ατομα που εχουμε αγορασει την εγγυηση.

Μετα την αγορα δε νομιζω οτι γινεται στα Mediamarkt, αλλα μονο απο την επισημη αντιπροσωπεια της Sony.

Sony Center - Golden Hall & Glyfada | Digital Passion (sonycenters.gr)

Sony Support Consumer Electronics

Παντως οποιος αγορασε τηλεροαση με αρχικη αξια πανω απο 2000, εκανε πολυ καλο deal. 

XR83A90J στα 6700 την επαιρνες στα 4700 για παραδειγμα!

Δεν είμαστε ακόμα για 83" και οι 77" μια χαρά είναι 😁

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Αγόρασα κάποιες μέρες μετά την ονλαιν αγορά, την εγγύηση του ΜΜ κανονικά σε κατάστημα. Οπότε γίνεται με συννενόηση με πωλητή, και σίγουρα όσο το συντομότερο τοσο καλύτερα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dith είπε

Αγόρασα κάποιες μέρες μετά την ονλαιν αγορά, την εγγύηση του ΜΜ κανονικά σε κατάστημα. Οπότε γίνεται με συννενόηση με πωλητή, και σίγουρα όσο το συντομότερο τοσο καλύτερα

Οποτε εμενα π@π@ριες μου ελεγε. Ο καθε πωλητης λεει τα δικα του απ'οτι καταλαβαινω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Οποτε εμενα π@π@ριες μου ελεγε. Ο καθε πωλητης λεει τα δικα του απ'οτι καταλαβαινω.

Ναι, θέλει κυνήγι και σε διαφορετικά καταστήματα μάλιστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...