Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fazer 1000 είπε

τα yellows τα πηρατε ολοι αμεσα; (οσοι δεν πληρωσατε με δοσεις) εγω πχ πληρωσα με χρεωστικη (ειναι στο προγραμμα εχω και την εφαρμογη) αλλα δεν τα πηρα ακομα Πεμπτη εγινε η αγορα

Τα εχουμε ξαναπει χθες προχθες. 

Σε online λεει 5 ημερες το 1% και μεχρι 30 ημερες το υπολοιπο. Σε καταστημα λογικα αμεσως.

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, greenpower22 είπε

Παραγγελια 2/2 ηλεκτρονικα, η πληρωμη φανηκε στην καρτα μου στις 4/2. Παρελαβα σημερα. Yellows ακομη δεν εχουν μπει τιποτα κι σε μενα, ουτε τα βασικα.

Τα yellows μπαινουν 5 ημερες μετα την εκκαθαριση της συναλλαγης.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τα εχουμε ξαναπει χθες προχθες. 

Σε online λεει 5 ημερες το 1% και μεχρι 30 ημερες το υπολοιπο. Σε καταστημα λογικα αμεσως.

Από κατάστημα την πήρα 

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε

Από κατάστημα την πήρα 

Απο καταστημα οι ποντοι βγαινουν στα δευτερολεπτο στην εφαρμογη αλλα ΚΑΙ στο χαρτακι απο το POS. Καποια προυποθεση δεν καλυπτονταν λογικα και δεν πηρες τους ποντους. Ψαξτο, κανε ακυρωση συναλλαγης στο καταστημα (γινεται στο POS απο οτι ξερω) και να το ξαναπερασουν αν ειναι, και να δεις τους ποντους στο χαρτακι. Αυτο θα εκανα εγω αμεσα! Σημερα. Αν μου ελεγαν δεν γινεται, προσωπικα θα εκανα επιστροφη προιοντος και refund.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, allen9 είπε

Πληρωμή στο ταμείο με χρεωστική, ανοιγοκλεισα την εφαρμογή των yellows και είχανε μπει όλα,

Το ίδιο μόλις τώρα. Πήρα την εγγύηση με τα yellows.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παρέλαβα και ευκαιρία για ανακεφαλαίωση.

Αγορά από φυσικό κατάστημα (Μαρούσι), 1η του Φεβρουαρίου. Εκεί μου είπαν πως δεν μπορώ να έχω πια την ασφάλεια της Allianz που την είχα συμφωνήσει την προηγούμενη στα 150€. Περεπιπτόντως είχα προσπαθήσει για δωρεάν αλλά μου έλεγαν ότι λόγω πόντων αν την έβαζαν να βγει δωρεάν, θα έχανα τα yellows γιατί θα αλλαζε το 3,698.96€. Το κλασικό παραμύθι...

Τεσπα, όταν πήγα λοιπόν να την κλείσω μου είπαν οτι δεν δίνει πια το σύστημά μας την Allianz. Με νόημα ο υπάλληλος μου είπε θα το κάνουμε καλύτερα! Και εκεί μου ανέφερε το Safety Net του Public ΔΩΡΕΑΝ.

Για να μπουν οι πόντοι και πάλι δεν μπορούσε να κάνει κάτι στην τιμή.  Προσπάθησε για ώρα να το περάσει στο σύστημα αλλά δεν μπόρεσε. Μου έδωσε το χαρτί που ήταν εξόφληση προκαταβολής να πάω ταμείο. Η τηλεόραση θα ερχόταν πρωτα στο κατάστημα απο την αποθήκη για περαστεί σε 2ο χρόνο η εγγύηση.

Ταμείο πλήρωσα με πιστωτική και μπήκαν σχεδόν όλοι οι πόντοι, λείπουν πόντοι αξίας 30€ θα το δω σε λίγες μέρες το γιατί. Μου ανέφεραν στο ταμείο να κατεβάσω το Yellow app για σιγουριά, ότι είναι προϋπόθεση για την επιστροφή. Το έκανα επιτόπου και δεν είχα πρόβλημα...

Σήμερα ήρθε η επίσημη απόδειξη που δείχνει τελικό ποσό 3,698.96 με το Safety Net είναι στα 55.80€ και την τηλεόραση φθηνοτερη κατά το ίδιο ποσό.

Αυτά!

Συμπέρασμα;

Μπάχαλο, μάλλον θέμα καταστήματος ή και υπαλλήλου η κατάσταση.

Ελπίζω να βοήθησα και ότι θέλετε ρωτάτε!

Επεξ/σία από netgeo
  • Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, netgeo είπε

Λοιπόν παρέλαβα και ευκαιρία για ανακεφαλαίωση.

Αγορά από φυσικό κατάστημα (Μαρούσι), 1η του Φεβρουαρίου. Εκεί μου είπαν πως δεν μπορώ να έχω πια την ασφάλεια της Allianz που την είχα συμφωνήσει την προηγούμενη στα 150€. Περεπιπτόντως είχα προσπαθήσει για δωρεάν αλλά μου έλεγαν ότι λόγω πόντων αν την έβαζαν να βγει δωρεάν, θα έχανα τα yellows γιατί θα αλλαζε το 3,698.96€. Το κλασικό παραμύθι...

Τεσπα, όταν πήγα λοιπόν να την κλείσω μου είπαν οτι δεν δίνει πια το σύστημά μας την Allianz. Με νόημα ο υπάλληλος μου είπε θα το κάνουμε καλύτερα! Και εκεί μου ανέφερε το Safety Net του Public ΔΩΡΕΑΝ.

Για να μπουν οι πόντοι δεν και πάλι δεν μπορούσε να κάνει κάτι στην τιμή.  Προσπάθησε για ώρα να το περάσει στο σύστημα αλλά δεν μπόρεσε. Μου έδωσε το χαρτί που ήταν εξόφληση προκαταβολής να πάω ταμείο. Η τηλεόραση θα ερχόταν πρωτα στο κατάστημα απο την αποθήκη για περαστεί σε 2ο χρόνο η εγγύηση.

Ταμείο πλήρωσα με πιστωτική και μπήκαν σχεδόν όλοι οι πόντοι, λείπουν πόντοι αξίας 30€ θα το δω σε λίγες μέρες το γιατί. Μου ανέφεραν στο ταμείο να κατεβάσω το Yellow app για σιγουριά, ότι είναι προϋπόθεση για την επιστροφή. Το έκανα επιτόπου και δεν είχα πρόβλημα...

Σήμερα ήρθε η επίσημη απόδειξη που δείχνει τελικό ποσό 3,698.96 με το Safety Net είναι στα 55€ και την τηλεόραση φθηνοτερη κατά το ίδιο ποσό.

Αυτά!

Συμπέρασμα;

Μπάχαλο, μάλλον θέμα καταστήματος ή και υπαλλήλου η κατάσταση.

Ελπίζω να βοήθησα και ότι θέλετε ρωτάτε!

Το ιδιο εχουν κανει κι σε μενα. Στην αποδειξη χρεωνουν το safety net 45 ευρω προ φπα κι το βαζουν σαν εκπτωση στην τιμη της τηλεορασης. Κι το τελικο ποσο εμεινε το ιδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια μικρο το κακο. Εαν εχετε την πολυτελεια να δωσετε 4000 ευρω, δε νομιζω να ζοριζεστε στο 50ρικο. Οι περισσοτεροι που αγορασαμε εδω μεσα, κανονικα πληρωσαμε την εγγυηση. Απο 150 μεχρι και 300 που ειδα ορισμενοι. 

Ερωτηση, Οσοι αγορασαμε απο φυσικο καταστημα, εαν χρειαστουμε την εγγυηση, επικοινωνουμε με το καταστημα; Γιατι εαν ισχυει κατι τετοιο, αναλογα με το καταστημα θα παιζει και η ποιοτητα της αποκαταστασης της ζημιας. 

Εχω διαβασει περιστατικο που δεν εδιναν ουτε πιστωτικο, αλλα ουτε και καινουρια τηλεοραση, παρα μονο εκθεσειακο κομματι! Ελπιζω να μη τυχουμε τετοια περιπτωση!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Εαν εχετε την πολυτελεια να δωσετε 4000 ευρω

1100 εδωσα εμμεσα για την τηλεοραση κι εκανα υπερβαση. Το θεμα με την εγγυηση δεν ειναι τα 50 ή τα 150. Ειναι τι ακριβως ισχυει με τις προσφορες του συγκεκριμενου καταστηματος κι να ενημερωθουμε μεταξυ μας. Ειναι αδικο για μερικους να πληρωνουν επειδη καποιοι υπαλληλοι δεν ξερουν πως κι τι ενω δε θα επρεπε αφου κανονικα την δινουν δωρεαν χωρις παζαρι εφοσον εγινε ενοποιηση στο συστημα τους. Επισης προκειτε για την εγγυση safety net των public κι οχι της allianz.

Επεξ/σία από greenpower22
Δημοσ.
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Απο καταστημα οι ποντοι βγαινουν στα δευτερολεπτο στην εφαρμογη αλλα ΚΑΙ στο χαρτακι απο το POS. Καποια προυποθεση δεν καλυπτονταν λογικα και δεν πηρες τους ποντους. Ψαξτο, κανε ακυρωση συναλλαγης στο καταστημα (γινεται στο POS απο οτι ξερω) και να το ξαναπερασουν αν ειναι, και να δεις τους ποντους στο χαρτακι. Αυτο θα εκανα εγω αμεσα! Σημερα. Αν μου ελεγαν δεν γινεται, προσωπικα θα εκανα επιστροφη προιοντος και refund.

Με την εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς που μίλησα  μου είπαν ότι μπορεί να πάρει μέχρι και πέντε μέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής. Απλά με άγχωσαν η πάλι στο media γιατί δεν εμφανίστηκαν πόντοι στο χαρτάκι της απόδειξης και θεωρητικά μου είπανε ότι πρέπει να τους δω άμεσα στην εφαρμογή.Δεν υπήρχε κάποια εκκρεμότητα σε σένα αλλαγή γιατί και η κάρτα και η εφαρμογή έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί και έχω πάρει κανονικά Τα yellow σ’

Δημοσ.

όντας ψιλοάσχετος με τα τρέχοντα μοντέλα ας ρωτήσω εδώ...

αξιζει κάποια με αυτή την "προσφορα" στις 50-55" ιντσες στα 700-800 ευρώ τελική (έμμεση) τιμή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρέλαβα από κατάστημα Πυλαίας. Πήγα να κάνω μια κουβέντα με την υπάλληλο για εγγύηση αλλά με είπε ότι δεν βλέπει να τρέχει κάποια προωθητική ενέργεια για δωρεάν και το άφησα καθώς δεν το έχω και με τα παζάρια.

Επεξ/σία από kosmasdel
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kosmasdel είπε

Σήμερα παρέλαβα από κατάστημα Πυλαίας. Πήγα να κάνω μια κουβέντα με την υπάλληλο για εγγύηση αλλά με είπε ότι δεν βλέπει να τρέχει κάποια προωθητική ενέργεια για δωρεάν και το άφησα καθώς το έχω και με τα παζάρια.

Στο κατάστημα Πυλαίας δεν έχει Public, αυτό είναι στο Cosmos. Στη Σταυρούπολη είναι ειδική περίπτωση γιατί τα δυο καταστήματα συστεγάζονται,οπότε γίνεται-αν θέλουν-να αλλάξει ο κολιές.

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fazer 1000 είπε

Με την εξυπηρέτηση πελατών της Πειραιώς που μίλησα  μου είπαν ότι μπορεί να πάρει μέχρι και πέντε μέρες μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής. Απλά με άγχωσαν η πάλι στο media γιατί δεν εμφανίστηκαν πόντοι στο χαρτάκι της απόδειξης και θεωρητικά μου είπανε ότι πρέπει να τους δω άμεσα στην εφαρμογή.Δεν υπήρχε κάποια εκκρεμότητα σε σένα αλλαγή γιατί και η κάρτα και η εφαρμογή έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί και έχω πάρει κανονικά Τα yellow σ’

Δεν μου εχει τυχει σε ΜΜ, μονο σε καποια αλλα μαγαζια: Να μην περασει η καρτα στο σωστο POS, της σωστης τραπεζας δηλαδη. Δεν ξερω αν στο ΜΜ γινεται αυτοματα η επιλογη ή πρεπει να το κανει σωστα το ταμειο. Με τετοιο μοιαζει λιγο το περιστατικο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσίμπησα την Sony 55" X90J στα 948. Μου πρότεινε ο υπάλληλος για επέκταση εγγύησης την απλή στα 123 και την EXTRA(έχει και σπασιμο οθόνης 1ο χρονο και αντικατάταση κοντρολ 5χρονια) στα 144 ΑΛΛΑ μου ειπε μου την αφηνει στα 100.
Το συμφωνησαμε και πήγα πλήρωσα στο POS πιστωτική με 12 δόσεις κατάστημα ΜΜ Περιστέρι, πήρα αμέσως 142k yellows αξιας καπου 284 euro και πληρωσα με 100 από αυτα την εγγυηση (η τιμή εγινε έτσι με "υποτιθεμενη" χρηση κουπονιου 44 ευρω ετσι το μαγειρεψε η ταμιας με εντολη του υπαλληλου τμηματος TV).

Αρα μου πηγε τελικη 760 μαζί 5ετη εγγυηση και ειμαι πολυ happy.

Δεδομενου αυτου που ειδα εγω και στο πως εγινε το μαγειρεμα καταληγω στο οτι μπορουν να κανουν οτι προσφορα θελουν στην εγγυηση ακομα και δωρεαν. Πιστευω ειναι τι θα σου κατσει ανα καταστημα και ανα υπαλληλο. Για 100 ευρω μου φανηκε μια χαρα να εχω ησυχο το κεφαλι μου και σιγουρα το εκανα με μεγαλυτερη ανεση λογω των 30% yellows και τη δυνατοτητα αμεσης εξαργυρωσης.

Για το δωρεαν λογω public δεν γνωρίζω ούτε το ρώτησα.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ταμειο χωρίς να είμαι σίγουρος, μην κανετε εξαργύρωση απο προ υπαρχοντα yellows στην πληρωμη για την TV γιατι η υπάλληλος με ρωτησε αν θελω να κανω εξαργυρωση και φοβηθηκα μην χασω τα yellows της προσφορας. Εξαργύρωση κανονικά μετά για την εγγύηση στη 2η πληρωμή.

PS. Τα yellows φανηκαν επιτοπου και στην αποδειξη του POS και στην εφαρμογη στο κινητο και φυσικά στην 2η πληρωμη που μου ελεγε οτι εχω 284+ για εξαργύρωση διαθεσιμα.
Αυτααα

Σορρυ για το σεντονι 2 λογια ηθελα να γραψω ο μλκς 😂

Επεξ/σία από devaggos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...