Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ρε παιδια μη τα θελετε ολα δικα σας. Το οτι δινουν τα Public δωρεαν 5ετη δε σημαινει οτι ειναι αναγκασμενοι ολοι να κανουν το ιδιο.

Σε ποιο καταστημα και ποια τηλεοραση αγορασες; Αν η αξια της ειναι κατω απο 800 ευρω, λογικο να σου δωσουν δωρεαν την εγγυηση.. 50 ευρω κοστιζει!

Τωρα να ζηταμε δωρεαν εγγυηση σε τηλεορασεις 2000+ ευρω, ε δε ξερω πως να το χαρακτηρισω..

Θα παρακαλουσα αν καποιος δεν εχει πληρη εικονα της αγορας, τουλαχιστον να μην απανταει με τετοιο απαξιωτικο υφος οπως εκανες εσυ.

Πληροφοριακα, οπως εχεις αναφερθεί ήδη και σε προηγουμενο μήνυμα στο συγκεκριμένο θέμα που πιθανως δεν διαβασες, public=mediamarkt. Καποιοι την εχουμε παρει την δωρεαν εγγυηση ηδη, αρα σιγουρα ισχυει. 

Επιπλέον, αν εσυ θελεις να πληρωσεις κατι, μπορεις να πας και να πεις εγω δεν θελω ουτε εκπτωση ουτε τιποτα και μπορεις να το παρεις και στην αρχικη του τιμη, δεν ειναι αναγκη να σχολιαζουμε για να σχολιαζουμε.

Φιλικα πάντα. :)

• Like 2
  • Confused 1
  • Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Ρε παιδια μη τα θελετε ολα δικα σας. Το οτι δινουν τα Public δωρεαν 5ετη δε σημαινει οτι ειναι αναγκασμενοι ολοι να κανουν το ιδιο. Επισης ακομα και δωρεαν εγγυηση που δινουν τα public, με την προσφορα 30% με τα yellows απο τα MM, ακομα και την εγγυηση να αγορασεις, παλι εχεις μεγαλο κερδος! Ο φιλος πηρε την G1 65" και ειχε εκπτωση 690 ΕΥΡΩ ΣΕ YELLOWS. Ακομα και τα 300 που εδωσε για την εγγυηση, του ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΛΛΑ 390 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ! Με το public και την δωρεαν 5ετη εγγυηση θα εβγαινε περισσοτερο κερδισμενος; Απλα μαθηματικα ειναι.. 

Επισης η εγγυηση δεν ειναι το ιδιο ποσο σε ολες τις τηλεορασεις, παει αναλογα με το κοστος της τηλεορασης.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΑΣΙΚΑ!

Τι ακουω ρε παιδια εδω μεσα;; Μηπως ειμαι παραλογος;

Οσο μεγαλυτερη η αξια της τηλεορασης, τοσο μεγαλυτερο το deal θα ειναι. Στα 1000 ευρω εχεις 300 ευρω εκπτωση, στα 2000 ευρω εχεις 600 και παει λεγοντας!

Σε oled θα πας κυριως. Εξαρταται και τα λεφτα που διαθετεις. Πολυ καλο deal ειναι η τηλεοραση που πηρα Sony A80J.

Του ειπες οτι θα κανεις χρηση yellows στο ταμειο; Επειδη και εμενα πηγε να μου κανει εκπτωση 50 ευρω στην εγγυηση, αλλα με ρωτησε για τα yellows και του ειπα ναι.. Και τοτε μου εβγαλε την εκπτωση.. Μλκ μου! :D

Σε ποιο καταστημα και ποια τηλεοραση αγορασες; Αν η αξια της ειναι κατω απο 800 ευρω, λογικο να σου δωσουν δωρεαν την εγγυηση.. 50 ευρω κοστιζει!

Τωρα να ζηταμε δωρεαν εγγυηση σε τηλεορασεις 2000+ ευρω, ε δε ξερω πως να το χαρακτηρισω..

Πήρα την 77G1 και η προσφορά της εγγύησης που πηρα ήταν στα 150€, τα 300€ το θεωρώ πολύ υψηλό νούμερο. Επίσης οι εκπτώσεις που αναφέρεις είναι πλασματικές.  Σιγά μην μπαίνει κ μέσα το MM και τα Public για να τους χαρίζουμε χρήμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, netgeo είπε

Πήρα την 77G1 και η προσφορά της εγγύησης που πηρα ήταν στα 150€, τα 300€ το θεωρώ πολύ υψηλό νούμερο. Επίσης οι εκπτώσεις που αναφέρεις είναι πλασματικές.  Σιγά μην μπαίνει κ μέσα το MM και τα Public για να τους χαρίζουμε χρήμα...

Τι εννοεις πλασματικες εκπτωσεις, οταν ειναι τουλαχιστον 20% πιο φθηνες απο την φθηνοτερη στο skroutz; Ειμαστε στο Insomnia ή στο zoo.gr;

Καταλαβαινεις οτι πηρες τηλεοραση με εκπτωση 1110 ευρω; Χρημα δεν τους χαριζουμε, αλλα ειναι οι καλυτερες τιμες που εχουν βγει μεχρι τωρα για τηλεορασεις του 2021. Αμφιβαλλω εαν θα δουμε κατι καλυτερο.

Η εγγυηση που σου εδωσε στα 150 ευρω, τι προσφερει; Μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια να δουμε; Παραειναι μικρο το ποσο.. 

1 ώρα πριν, sakis_the_fraud είπε

Θα παρακαλουσα αν καποιος δεν εχει πληρη εικονα της αγορας, τουλαχιστον να μην απανταει με τετοιο απαξιωτικο υφος οπως εκανες εσυ.

Πληροφοριακα, οπως εχεις αναφερθεί ήδη και σε προηγουμενο μήνυμα στο συγκεκριμένο θέμα που πιθανως δεν διαβασες, public=mediamarkt. Καποιοι την εχουμε παρει την δωρεαν εγγυηση ηδη, αρα σιγουρα ισχυει. 

Επιπλέον, αν εσυ θελεις να πληρωσεις κατι, μπορεις να πας και να πεις εγω δεν θελω ουτε εκπτωση ουτε τιποτα και μπορεις να το παρεις και στην αρχικη του τιμη, δεν ειναι αναγκη να σχολιαζουμε για να σχολιαζουμε.

Φιλικα πάντα. :)

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΗΡΕΣ! ΑΠΛΟ. Και τι εννοεις public = mediamarkt; Επειδη συνεργαζονται με την Allianz; 

Παντως ελπιζω να μη χρειαστει κανεις μας την εγγυηση τους, γιατι δεν ξερω ποσοι θα εξυπηρετηθουμε 100%. 

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και τι εννοεις public = mediamarkt; Επειδη συνεργαζονται με την Allianz;

εννοεί ότι εδώ και κάποια χρόνια έχουν ενωθεί οι δυο αυτές εταιρίες. και καλά κάνουν και γκρινιάζουν τα παιδιά και μακαρι να πάρουν την εγγύηση χωρις να την πληρώσουν, ουκ ολιγες φορες εχουμε φάει σκατο και απο τους μεν και από τους δε.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Τι εννοεις πλασματικες εκπτωσεις, οταν ειναι τουλαχιστον 20% πιο φθηνες απο την φθηνοτερη στο skroutz; Ειμαστε στο Insomnia ή στο zoo.gr;

Καταλαβαινεις οτι πηρες τηλεοραση με εκπτωση 1110 ευρω; Χρημα δεν τους χαριζουμε, αλλα ειναι οι καλυτερες τιμες που εχουν βγει μεχρι τωρα για τηλεορασεις του 2021. Αμφιβαλλω εαν θα δουμε κατι καλυτερο.

Η εγγυηση που σου εδωσε στα 150 ευρω, τι προσφερει; Μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια να δουμε; Παραειναι μικρο το ποσο.. 

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΗΡΕΣ! ΑΠΛΟ. Και τι εννοεις public = mediamarkt; Επειδη συνεργαζονται με την Allianz; 

Παντως ελπιζω να μη χρειαστει κανεις μας την εγγυηση τους, γιατι δεν ξερω ποσοι θα εξυπηρετηθουμε 100%. 

Απλά γράφεις για να γράφεις, οι εκπτώσεις είναι πλασματικες με βάση τα ποσά που αναφέρεις. Όχι δεν πήρα τηλεόραση 1110€ πιο φθηνά, η τιμή του καταστήματος λέει αρχική 4,859€ οπότε μηπως την πήρα  και 2,270€ πιο φθηνά;;; Να πάρω την μάνα μου να χαρει;;;

Τα προϊόντα αυτά είναι 4 φορές το χρόνο σε έκπτωση. Στο νήμα των προσφορών είμαστε. Ξέρουμε που παίζουν οι τιμές.

Για την εγγυηση ναι είναι πολύ φθηνή πάλι στα 150€, καλύπτει μόνο τις ζυγές μέρες της μόνες δε δουλεύει. Άμα έδινα 300€ θα ήταν φουλ!

Πάω να δω το zoo.gr τώρα σε ευχαριστώ!

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, netgeo είπε

Απλά γράφεις για να γράφεις, οι εκπτώσεις είναι πλασματικες με βάση τα ποσά που αναφέρεις. Όχι δεν πήρα τηλεόραση 1110€ πιο φθηνά, η τιμή του καταστήματος λέει αρχική 4,859€ οπότε μηπως την πήρα  και 2,270€ πιο φθηνά;;; Να πάρω την μάνα μου να χαρει;;;

Τα προϊόντα αυτά είναι 4 φορές το χρόνο σε έκπτωση. Στο νήμα των προσφορών είμαστε. Ξέρουμε που παίζουν οι τιμές.

Για την εγγυηση ναι είναι πολύ φθηνή πάλι στα 150€, καλύπτει μόνο τις ζυγές μέρες της μόνες δε δουλεύει. Άμα έδινα 300€ θα ήταν φουλ!

Πάω να δω το zoo.gr τώρα σε ευχαριστώ!

Δυστυχως μονο για εκει εισαι. 

Οτι πηρες τηλεοραση 1110 ευρω φθηνοτερα απο το skroutz και καθεσαι και κλαιγεσαι για την εγγυηση, γαϊδουρια θα το ελεγα.. Αλλα Ελλαδα ζουμε, λογικο.. 

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Οτι πηρες τηλεοραση 1110 ευρω φθηνοτερα απο το skroutz και καθεσαι και κλαιγεσαι για την εγγυηση, γαϊδουρια θα το ελεγα.. Αλλα Ελλαδα ζουμε, λογικο.. 

Εντελώς φιλικά, η LG μας πουλάει τα προϊόντα της σε όποια τιμή της αρέσει για να πουλήσει. Δεν μας κάνει χάρη. Είναι πάρα πολλά χρήματα τα 2,589€ για μια TV. Απλά σκέψου το ανάποδα, όλο το χρόνο μας την δίνει με 1,100€ καπέλο.

Πάω να κάνω μπε τώρα.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Τώρα σοβαρολογείς με αυτά που γράφεις;;;;

.

Τεσπα. Σήμερα πρέπει να έχει πρόβλημα το eshop τους γιατί δεν επιτρέπει καθόλου τις πληρωμές (δεν δίνει την επιλογή καν πληρωμής ή έστω αντικαταβολής).

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Τώρα σοβαρολογείς με αυτά που γράφεις;;;;

.

Τεσπα. Σήμερα πρέπει να έχει πρόβλημα το eshop τους γιατί δεν επιτρέπει καθόλου τις πληρωμές (δεν δίνει την επιλογή καν πληρωμής ή έστω αντικαταβολής).

Ναι σοβαρολογω. Και ναι η αρχικη τιμη για την LG G1 77" επισημα απο την LG ηταν τα 4500 ευρω, τοσα πληρωνε οποιος την ηθελε τις πρωτες ημερες.. 

• Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, netgeo είπε

Πήρα την 77G1 και η προσφορά της εγγύησης που πηρα ήταν στα 150€, τα 300€ το θεωρώ πολύ υψηλό νούμερο. Επίσης οι εκπτώσεις που αναφέρεις είναι πλασματικές.

9 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Για αυτή μιλάμε;

https://www.skroutz.gr/s/28281767/LG-Smart-Τηλεόραση-OLED-4K-UHD-OLED77G16LA-HDR-77.html

Δημοσ.

όντως με την επιστροφή 30% έχουμε καλές τιμές αλλά όχι και μας τις χαρίζουν

πχ για την SONY 85x90h που παρακολουθώ έχει 2200 -660 έμμεσα 1540 ευρώ

πριν κανα μήνα με 20% επιστροφή Εθνική είχε 2000 -400 έμμεσα 1600 ευρώ

πέρυσι  Απρίλιο νομίζω είχε 2000 - 30% επιστροφη Εθνική τελική  1400 ευρώ (τότε προτίμησα και πήρα την LG oled 65bx κοντά στα 700 ευρώ και δεν το μετάνιωσα καθόλου)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, georgeppg είπε

όντως με την επιστροφή 30% έχουμε καλές τιμές αλλά όχι και μας τις χαρίζουν

πχ για την SONY 85x90h που παρακολουθώ έχει 2200 -660 έμμεσα 1540 ευρώ

πριν κανα μήνα με 20% επιστροφή Εθνική είχε 2000 -400 έμμεσα 1600 ευρώ

πέρυσι  Απρίλιο νομίζω είχε 2000 - 30% επιστροφη Εθνική τελική  1400 ευρώ (τότε προτίμησα και πήρα την LG oled 65bx κοντά στα 700 ευρώ και δεν το μετάνιωσα καθόλου)

Γενικα καθε χρονο Φεβρουαριο-Μαρτιο παιζουν οι καλυτερες εκπτωσεις, για να φυγει το περσινο στοκ. Η καλυτερη περιοδος αγορας για οποιον θελει να αγορασει τηλεοραση.

Το μοναδικο που ισως μετανιωνω λιγο ειναι οτι δεν πηρα μεγαλυτερη τηλεροαση. Ειχα 46" και τωρα με τις 55" δε βλεπω τεραστια διαφορα. 

Αλλα μας εχει βολεψει παρα πολυ γιατι ισα-ισα χωρεσαμε μια 27αρα διπλα για να παιζει Nickelodeon! Ουτε burn-in η OLED, ουτε τιποτα! Κυρια, μονο το βραδυ ανοιγει!!

IMG_20220204_105307.jpg

** Επισης μονο ενα ατομο εχει αναφερει εδω μεσα οτι πηρε δωρεαν εγγυηση, αλλα ακομα δεν μας εχει πει ποια τηλεοραση αγορασε. Ξαναλεω εαν η αξια της τηλεορασης ειναι κατω απο 800 ευρω, με λιγο εως καθολου παζαρι η εγγυηση δωρεαν θα δοθει, αφου δεν κοστιζει παραπανω απο 50 ευρω.. **

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

χωρεσαμε μια 27αρα διπλα για να παιζει Nickelodeon! Ουτε burn-in η OLED, ουτε τιποτα! Κυρια, μονο το βραδυ ανοιγει!!

IMG_20220204_105307.jpg

Εγώ θέλω να καυτηριάσω την παραπάνω λογική.

Σε καμία περίπτωση δεν σε κρίνω ή σου κάνω επίθεση, απλά το βλέπω γύρω μου σε αρκετά άτομα…

Αγόρασες μια νέα τηλεόραση και αντί "να την ζήσεις" μαζί με την οικογένεια σου, αντίθετα έβαλες απαγορεύσεις και μια δεύτερη τηλεόραση για να μην χαλάσει η «καλή τηλεόραση»!

Το έχω δει και σε γνωστό μου… αγόρασε ένα πολύ ακριβό κινητό και φοβάται ακόμα και να το κάνει hot spot όταν είναι εκτός με την οικογένεια (ώστε να δώσει τα απεριόριστα δεδομένα του στα παιδιά του) για να μην χαλάσει "το καλό του κινητό"…

Ο κάθε ένας φυσικά και κάνει αυτό που τον ευχαριστεί απλά το να δώσεις πολλά χρήματα και να τρέμει η καρδιά σου μην ανοίξουν τα παιδιά την τηλεόραση και πάθει burn-in, ξέρω και εγώ…; Εκτός και αν παίρνεις μαζί σου στην δουλειά το καλώδιο ρεύματος της OLED για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα την ανοίξει κάποιος…

***Το e-shop επανήλθε και πια δουλεύει μια χαρά για την πληρωμή.

Γενικα καθε χρονο Φεβρουαριο-Μαρτιο παιζουν οι καλυτερες εκπτωσεις, για να φυγει το περσινο στοκ. Η καλυτερη περιοδος αγορας για οποιον θελει να αγορασει τηλεοραση.

Όντος η προσφορά των -30% είναι από τις καλύτερες που έχουν παίξει τα τελευταία χρόνια.

Όχι μόνο για το ποσοστό (συνήθως είναι -20%), αλλά και γιατί δεν αυξήσαν τις τιμές πώλησης (στην συντριπτική πλειοψηφία)…

Είχαμε κουραστεί από αυτές τις τακτικές όπου έκαναν αύξηση 50-100 ευρώ (για τα μοντέλα που κοιτούσα) με αποτέλεσμα να εξαφανιστεί οποιαδήποτε έκπτωση…

Εγώ στις εκπτώσεις του Αυγούστου 21 αγόρασα μια 50αρα LG nanocell μοντέλο 21 στα 431 τελική τιμή (πάλι με πόντους και έκπτωση -20%)… Κάκιστη αγορά… το μετάνιωσα από το πρώτο λεπτό… εικόνα αίσχος… μενού αργό…

Αν την αγόραζα τώρα θα την έπαιρνα στα 384…!!!!

Προχτές την πούλησα σε καλή τιμή (400) και έχασα μόνο 30 ευρώ!

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Δεν ειδα να κανεις καποιο σχολιο για την αγνοια σου για το γεγονος πως public = mediamarkt.

Βολικη η αποφυγη οταν ειναι για εμας...

** Επισης μονο ενα ατομο εχει αναφερει εδω μεσα οτι πηρε δωρεαν εγγυηση, αλλα ακομα δεν μας εχει πει ποια τηλεοραση αγορασε. Ξαναλεω εαν η αξια της τηλεορασης ειναι κατω απο 800 ευρω, με λιγο εως καθολου παζαρι η εγγυηση δωρεαν θα δοθει, αφου δεν κοστιζει παραπανω απο 50 ευρω.. **

Η τηλεόραση που πήρα κόστιζε στο κατάστημα του Mediamarkt 1400 ευρω. Δεν πηρα έκπτωση, πηρα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ειναι διαφορετικο. Και την δωρεαν εγγυηση.

3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Ναι σοβαρολογω. Και ναι η αρχικη τιμη για την LG G1 77" επισημα απο την LG ηταν τα 4500 ευρω, τοσα πληρωνε οποιος την ηθελε τις πρωτες ημερες.. 

Μπορουσες να γραψεις αυτο το σχολιο απο την αρχη, θα καταλαβαιναμε οτι την πληρωσες τοσο ή περιπου τοσο και νιωθεις "καπως" με τις τιμες που παιζουν τωρα. Φανταζομαι πληρωσες και αναλογα την εγγυηση, διπλος ο πόνος.

Τελοσπαντων, ειτε ειναι ετσι, ειτε εισαι αμαθης ειτε εξαιρετικο τρολ, εγω δεν θα ξανασχοληθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...