Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι. Δεν ξερω αν θα επρεπε να το ρωτησω εδω ή καπου αλλου. Ειμαι αναμεσα στην LG OLED CX 65'' και την Samsung Q70A στις 75''. Με την επιστροφη βγαινουν στα ιδια χρηματα. Καποια αποψη αναμεσα σε αυτες τις δυο;

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, kaklikos είπε

Γεια σας φιλοι. Δεν ξερω αν θα επρεπε να το ρωτησω εδω ή καπου αλλου. Ειμαι αναμεσα στην LG OLED CX 65'' και την Samsung Q70A στις 75''. Με την επιστροφη βγαινουν στα ιδια χρηματα. Καποια αποψη αναμεσα σε αυτες τις δυο;

65-vs-75.png

Εγώ είμαι υπέρ των επιπλέον ιντσών αν δεν υπάρχει σοβαρό θέμα χώρου ή μεταφοράς.

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα , πήρα σήμερα την g1 και πλήρωσα 300,90 για την πενταετή εγγύηση της Allianz αν κάποιος είναι σίγουρος ότι δίνουν δωρεάν πενταετή σαν τα public ας μας ενημέρωση γιατί διάβασα τα προηγούμενα σχόλια και τρελάθηκα … όσο για τους πόντους από τα yellow εμένα μου πιστώθηκαν αμέσως πλήρωσα με πιστωτική κάρτα και δόσεις και με τα λεφτά τον yellow πλήρωσα την εγγύηση .

73C3D111-1CA9-421A-BBFF-D535B0C54B26.jpeg

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kaminia7 είπε

Καλησπέρα , πήρα σήμερα την g1 και πλήρωσα 300,90 για την πενταετή εγγύηση της Allianz αν κάποιος είναι σίγουρος ότι δίνουν δωρεάν πενταετή σαν τα public ας μας ενημέρωση γιατί διάβασα τα προηγούμενα σχόλια και τρελάθηκα … όσο για τους πόντους από τα yellow εμένα μου πιστώθηκαν αμέσως πλήρωσα με πιστωτική κάρτα και δόσεις και με τα λεφτά τον yellow πλήρωσα την εγγύηση .

73C3D111-1CA9-421A-BBFF-D535B0C54B26.jpeg

Ποια G1 πήρες, εμένα μου την άφηναν 150€ την εγγύηση. Η LG δίνει επέκταση με 280€.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, georgeppg είπε

μόλις επέστεψα απο το τοπικό κατάστημα ΜΜ

φυσικά επιμένουν οτι ΔΩΡΕΑΝ επέκταση εγγύησης δεν υπάρχει και οτι μπορώ με χρέωση (260 ευρώ για την συγκεκριμένη sony 859096 που ενδιαφέρομαι) να πάρω της Allianz την οποία θα έχουν ως τέλος Μαρτίου

Φιλε θα σου προτεινα να επικοινωνήσεις με το τηλεφωνικο κεντρο της εταιρειας γιατι ειναι προφανες πως για κάποιον λογο ο πωλητης δεν σου προσφερε ως ωφειλε την δωρεαν εγγύηση.

4 ώρες πριν, fazer 1000 είπε

το μεσημερι πηρα αυτην https://www.skroutz.gr/s/23515764/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-65NANO866NA-HDR-65.html απο φυσικο καταστημα ΜΜ (σταθμος Θεσσαλονικης) αλλα δεν ειπαν κουβεντα για safety net μπορω να το διεκδικησω καπως;

Τα ιδια με το παραπανω, στο άλλο κατάστημα της πόλης μας στα δυτικά, ο πωλητής ήταν ενημερωμένος και την πρόσφερε απο μόνος του χωρις να την ζητήσω. 

7 λεπτά πριν, kaminia7 είπε

Καλησπέρα , πήρα σήμερα την g1 και πλήρωσα 300,90 για την πενταετή εγγύηση της Allianz αν κάποιος είναι σίγουρος ότι δίνουν δωρεάν πενταετή σαν τα public ας μας ενημέρωση γιατί διάβασα τα προηγούμενα σχόλια και τρελάθηκα …

Είμαι σίγουρος, πηρα την δωρεαν εγγυηση χθες, 2/2/2022.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kaklikos είπε

OLED με κλειστά μάτια (όταν δεις εικόνα θα ανοίξουν διάπλατα)!!!!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, netgeo είπε

Ποια G1 πήρες, εμένα μου την άφηναν 150€ την εγγύηση. Η LG δίνει επέκταση με 280€.

την 65ρα στα 2298,96.

4 λεπτά πριν, sakis_the_fraud είπε

Φιλε θα σου προτεινα να επικοινωνήσεις με το τηλεφωνικο κεντρο της εταιρειας γιατι ειναι προφανες πως για κάποιον λογο ο πωλητης δεν σου προσφερε ως ωφειλε την δωρεαν εγγύηση.

Τα ιδια με το παραπανω, στο άλλο κατάστημα της πόλης μας στα δυτικά, ο πωλητής ήταν ενημερωμένος και την πρόσφερε απο μόνος του χωρις να την ζητήσω. 

ευχαριστώ φιλέ μου θα τους καλέσω αύριο να δω τη θα μου πουν .

Δημοσ.

κάτι αξιόλογο σε 55-65 ιντσες υπάρχει; απλα για τηλεόραση και ταινίες την θέλω και κυριως να ειναι καλο deal για να αισθανθώ ωραία .

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kaminia7 είπε

την 65ρα στα 2298,96.

ευχαριστώ φιλέ μου θα τους καλέσω αύριο να δω τη θα μου πουν .

Αν δεν την πήρες μαζί σου την TV απείλησε για ακύρωση. Δηλαδή έλεος να σου πουλήσουν ασφαλεία 300€!!!!

• Confused 1
Δημοσ.

Σήμερα κάλεσα στο τηλεφωνικό κέντρο να ρωτησω για την δωρεάν εγγύηση (έχω κάνει παραγγελία από 27/1 που περιμένω ακόμα να πάει στο κατάστημα Πυλαίας) και μου είπαν ότι αφού δεν το αναφέρει το site δεν υπάρχει και να ρωτήσω στο κατάστημα όταν πάω για παραλαβή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, netgeo είπε

Αν δεν την πήρες μαζί σου την TV απείλησε για ακύρωση. Δηλαδή έλεος να σου πουλήσουν ασφαλεία 300€!!!!

Ο πωλητής μου έκανε δώρο μια επιταγή 100€  όποτε μου βγήκε 200€ Και ήταν η επέκταση που σου δίνει και θραύση για τον πρώτο χρόνο όποτε το θεώρησα καλό deal αλλά αλλάζει πολύ αν υπάρχει δωρεάν πενταετής .

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν η εκτεταμένη εγγύηση από την lg καλύπτει θραύση από ατύχημα για παραπάνω από τον πρώτο χρόνο ? Έχει ψάξει κανείς αν είναι προτιμότερη σε σχέση με την εκτεταμένη της mediamarkt allianz?

Δημοσ.

Η πενταετής προνομιακοί της lg το καλύπτει για 5 χρόνια από θραύση εμένα μου πήγανε 320 ευρώ απλά έβαλα του ΜΜ λόγο της δωροεπιταγή και τον yellows .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια μη τα θελετε ολα δικα σας. Το οτι δινουν τα Public δωρεαν 5ετη δε σημαινει οτι ειναι αναγκασμενοι ολοι να κανουν το ιδιο. Επισης ακομα και δωρεαν εγγυηση που δινουν τα public, με την προσφορα 30% με τα yellows απο τα MM, ακομα και την εγγυηση να αγορασεις, παλι εχεις μεγαλο κερδος! Ο φιλος πηρε την G1 65" και ειχε εκπτωση 690 ΕΥΡΩ ΣΕ YELLOWS. Ακομα και τα 300 που εδωσε για την εγγυηση, του ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΛΛΑ 390 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ! Με το public και την δωρεαν 5ετη εγγυηση θα εβγαινε περισσοτερο κερδισμενος; Απλα μαθηματικα ειναι.. 

Επισης η εγγυηση δεν ειναι το ιδιο ποσο σε ολες τις τηλεορασεις, παει αναλογα με το κοστος της τηλεορασης.

42 λεπτά πριν, netgeo είπε

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΑΣΙΚΑ!

Τι ακουω ρε παιδια εδω μεσα;; Μηπως ειμαι παραλογος;

44 λεπτά πριν, someone- είπε

κάτι αξιόλογο σε 55-65 ιντσες υπάρχει; απλα για τηλεόραση και ταινίες την θέλω και κυριως να ειναι καλο deal για να αισθανθώ ωραία .

Οσο μεγαλυτερη η αξια της τηλεορασης, τοσο μεγαλυτερο το deal θα ειναι. Στα 1000 ευρω εχεις 300 ευρω εκπτωση, στα 2000 ευρω εχεις 600 και παει λεγοντας!

Σε oled θα πας κυριως. Εξαρταται και τα λεφτα που διαθετεις. Πολυ καλο deal ειναι η τηλεοραση που πηρα Sony A80J.

35 λεπτά πριν, kaminia7 είπε

Ο πωλητής μου έκανε δώρο μια επιταγή 100€  όποτε μου βγήκε 200€ Και ήταν η επέκταση που σου δίνει και θραύση για τον πρώτο χρόνο όποτε το θεώρησα καλό deal αλλά αλλάζει πολύ αν υπάρχει δωρεάν πενταετής .

Του ειπες οτι θα κανεις χρηση yellows στο ταμειο; Επειδη και εμενα πηγε να μου κανει εκπτωση 50 ευρω στην εγγυηση, αλλα με ρωτησε για τα yellows και του ειπα ναι.. Και τοτε μου εβγαλε την εκπτωση.. Μλκ μου! :D

51 λεπτά πριν, sakis_the_fraud είπε

Σε ποιο καταστημα και ποια τηλεοραση αγορασες; Αν η αξια της ειναι κατω απο 800 ευρω, λογικο να σου δωσουν δωρεαν την εγγυηση.. 50 ευρω κοστιζει!

Τωρα να ζηταμε δωρεαν εγγυηση σε τηλεορασεις 2000+ ευρω, ε δε ξερω πως να το χαρακτηρισω..

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Του ειπες οτι θα κανεις χρηση yellows στο ταμειο; Επειδη και εμενα πηγε να μου κανει εκπτωση 50 ευρω στην εγγυηση, αλλα με ρωτησε για τα yellows και του ειπα ναι.. Και τοτε μου εβγαλε την εκπτωση.. Μλκ μου! :D

1 ώρα πριν, sakis_the_fraud είπε

Όχι απλά μέχρι να  Αποφασίσω ποια θα πάρω είχα πάει 3 μέρες σερί και τον ζάλιζα :) κοντέψαμε να γίνουμε φίλοι όποτε μου έβαλε την επιταγή μόλις κατέληξα . Ήμουν ανάμεσα στη Sony την 65 αυτήν που πήρες και την Samsung qn95a στης 75 inc που από 2900 με yellow και την δωροεπιταγή από Samsung μου έβγαινε 1530 αλλά πήρα την g1 τελικά γιατί παίζω games .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...