Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη θελω να αγορασω και 2η τηλεοραση για τα πεθερικα, γνωριζει κανεις τι γινεται με την εγγυηση σε περιπτωση που δεν αναγραφεται στο site και θελεις να κανεις την παραγγελια online; Μεσω τηλεφωνου μπορεις να κανεις εγγυηση;

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οσο αφορα την εγγυηση του Media Markt , αν δεν εχει αλλαξει τιποτα τα τελευταια 2-3 χρονια, και μιλαμε για την "εγγυηση" της Allianz που δινει εδώ και χρόνια το Media, ειναι ξεκαθαρα ενα ασφαλιστηριο συμβολαιο, το οποιο αποζημιώνει την αξία της τηλεόρασης με πίνακα παλαιότητας. Τωρα τι σου υπόσχεται εσένα ο πωλητής του Media για να πουλήσει, ή απλά δεν ξέρει και αυτός τι πουλάει, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Οσο αφορα το σχολιο για την anytime, σιγουρα με 70€ δεν θα σου φτιαξει το panel της τηλεόρασης αλλα θα σου δωσει ενα πυρασφαλιστηριο για το σπίτι σου. Να ξερεις οτι υπαρχουν στην αγορα συμβολαια all risk σίγουρα όχι με το ασφάλιστρο που ανέφερα παραπάνω.

Αυτά και συγνώμη αν χάλασα την ζαχαρένια για την εγγύηση του Media αλλα το βλέπω .... τραγικο!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Οσο αφορα την εγγυηση του Media Markt , αν δεν εχει αλλαξει τιποτα τα τελευταια 2-3 χρονια, και μιλαμε για την "εγγυηση" της Allianz που δινει εδώ και χρόνια το Media, ειναι ξεκαθαρα ενα ασφαλιστηριο συμβολαιο, το οποιο αποζημιώνει την αξία της τηλεόρασης με πίνακα παλαιότητας. Τωρα τι σου υπόσχεται εσένα ο πωλητής του Media για να πουλήσει, ή απλά δεν ξέρει και αυτός τι πουλάει, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Πολύ σωστά…

Αλλά πόσοι διαβάζουν τα ψιλά γράμματα;;;;

πχ

865779759_.png.6f4ff7cfdb07e10e7ab12d0ca4b2d3fa.png

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, fazer 1000 said:

Μοντέλο του 2020, IPS, 100hz pane, HDMI 2.1. Για 899 κι επιστροφή 30% σε Yellows είναι πολύ καλή αγορά για 65αρα, δυστυχώς όμως εξαντλήθηκε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fazer 1000 είπε

Εξαντλημενη... Αλλα ουτως ή άλλως καλυτερα για 70ε διαφορα κατα τη γνωμη μου η https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/tileorasi-samsung-qled-65-4k-qe65q70a/1594293

Δημοσ.
1 ώρα πριν, wolfskinn είπε

Εξαντλημενη... Αλλα ουτως ή άλλως καλυτερα για 70ε διαφορα κατα τη γνωμη μου η https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/tileorasi-samsung-qled-65-4k-qe65q70a/1594293

Αυτη πηρα και εγω για τα πεθερικα, αλλα σε 55".

3 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Πολύ σωστά…

Αλλά πόσοι διαβάζουν τα ψιλά γράμματα;;;;

πχ

865779759_.png.6f4ff7cfdb07e10e7ab12d0ca4b2d3fa.png

Ωραια, για δειξε τωρα και την εγγυηση της Sony που κοστιζει 170 ευρω. Τι καλυπτει;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Ωραια, για δειξε τωρα και την εγγυηση της Sony που κοστιζει 170 ευρω. Τι καλυπτει;

Δεν γνωρίζω φίλε μου τι ασφάλεια αγόρασες…

Εσύ μπες και δεν μόνος σου το προϊόν που αγόρασες και διάβασε τα «ψιλά γράμματα»…

Εγώ ανέβασα ένα ενδεικτικό για τα «ψιλά γράμματα» των αντιστοίχων πληρωμένων εγγυήσεων…

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, netgeo είπε

Ρώτησε τους τι ασφάλεια προσφέρουν; Γιατί της Allianz δεν την έχουν πια. Αν μπορείς πήγαινε από κει.

Βέβαια εγώ είμαι Αθήνα αλλά φαντάζομαι αυτό έγινε πανελλαδικά...

μόλις επέστεψα απο το τοπικό κατάστημα ΜΜ

φυσικά επιμένουν οτι ΔΩΡΕΑΝ επέκταση εγγύησης δεν υπάρχει και οτι μπορώ με χρέωση (260 ευρώ για την συγκεκριμένη sony 859096 που ενδιαφέρομαι) να πάρω της Allianz την οποία θα έχουν ως τέλος Μαρτίου

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, georgeppg είπε

μόλις επέστεψα απο το τοπικό κατάστημα ΜΜ

φυσικά επιμένουν οτι ΔΩΡΕΑΝ επέκταση εγγύησης δεν υπάρχει και οτι μπορώ με χρέωση (260 ευρώ για την συγκεκριμένη sony 859096 που ενδιαφέρομαι) να πάρω της Allianz την οποία θα έχουν ως τέλος Μαρτίου

Δεν τους συμφερει να δωσουν δωρεαν εγγυηση ενω υπαρχει τετοια εκπτωση με τα yellows.. Σε λιγο θα παιρνουμε δωρεαν τις τηλεορασεις..

1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Δεν γνωρίζω φίλε μου τι ασφάλεια αγόρασες…

Εσύ μπες και δεν μόνος σου το προϊόν που αγόρασες και διάβασε τα «ψιλά γράμματα»…

Εγώ ανέβασα ένα ενδεικτικό για τα «ψιλά γράμματα» των αντιστοίχων πληρωμένων εγγυήσεων…

IMG_20220203_142919.jpg.1b97b270afcfccc6914f59cb257b6552.jpg

Το μονο που δεν ξερω ειναι γιατι δεν αναγραφει καπου αυτο με το τηλεκοντρολ σχετικα με την αντικατασταση του, εαν χαλασει. Λογικα καλυπτεται απο το προτελευταιο κομματι;

Και σχετικα με την μεγιστη αποζημιωση, μια χαρα βρισκω το ποσο, εαν χαλασει μετα απο 3+ χρονια.. 

image.png.8ccebc31f07c09d1e778e5c680143087.png

Παρακατω το link με το ασφαλιστικο προγραμμα της allianz, θα ριξω μια ματια. Αν και θα επρεπε να το κοιταξουμε πριν την αγορα..

T&Cs G-Plus + 3 έτη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/2/2022 στις 10:42 ΠΜ, greenpower22 είπε

Φιλε μου σε ευχαριστω για την ενημερωση. Πηρα τηλεφωνο κι μιλησα με υπεθυνο του καταστηματος κι μου ειπε οτι ισχυει αυτο κι η ενοποιηση του Safety Net του Public. Κι αναβαθμισε δωρεαν την παραγγελια μου που εκανα χθες απο το ιντερνετ.

το μεσημερι πηρα αυτην https://www.skroutz.gr/s/23515764/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-4K-UHD-65NANO866NA-HDR-65.html απο φυσικο καταστημα ΜΜ (σταθμος Θεσσαλονικης) αλλα δεν ειπαν κουβεντα για safety net μπορω να το διεκδικησω καπως;

Επεξ/σία από fazer 1000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι σοβαρά για την 50NANO886PB. 

Με yellows βγαίνει 490€.Υπάρχει άλλη εναλλακτική σε αυτό το εύρος χρημάτων? 

Συμφέρει αγορά σε κατάστημα με κάρτα Πειραιώς ή online? Το app των yellows δεν κατάλαβα που/πότε ακριβώς χρειάζεται.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Inler είπε

Συμφέρει αγορά σε κατάστημα με κάρτα Πειραιώς ή online?

Είναι το ίδιο πράγμα…

15 λεπτά πριν, Inler είπε

Το app των yellows δεν κατάλαβα που/πότε ακριβώς χρειάζεται.

Απλά για να πάρεις το 30% σαν επιστροφή, υπάρχει σαν προϋπόθεση το να έχεις εγκαταστήσει την εφαρμογή και να έχεις συνδεθεί στον λογαριασμό σου πριν την αγορά…

Απλά θέλουν να την προωθήσουν και γι αυτό το βάζουν σαν προϋπόθεση…

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Inler είπε

Σκέφτομαι σοβαρά για την 50NANO886PB. 

Με yellows βγαίνει 490€.Υπάρχει άλλη εναλλακτική σε αυτό το εύρος χρημάτων? 

Συμφέρει αγορά σε κατάστημα με κάρτα Πειραιώς ή online? Το app των yellows δεν κατάλαβα που/πότε ακριβώς χρειάζεται.

δεν χρειαζεται να το δειξεις καπου. απλα πρεπει να το εχεις κατεβασμενο στο κινητο σου και να ειναι συνδεδεμενο με την καρτα που θα κανεις την αγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...