Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greenpower22 είπε

Υποκατάστημα: ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ευχαριστώ!

Απ'ότι είδα συστεγάζονται Media Markt και Public μαζί, στη διεύθυνση Λαγκαδά 341, Θεσσαλονίκη.

Ίσως γι'αυτό έμμεσα μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά κάθε καταστήματος ξεχωριστά, 30% yellows συν δωρεάν επέκταση εγγύησης.

• Απαντ. 289
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgeppg είπε

ρώτησα σήμερα σε κατάστημα ΜΜ

ΔΩΡΕΑΝ  επέκταση εγγύησης δεν δίνουν σε καμια τηλεόραση, έχω αποφασίσει να παραγγείλω αλλά δεν μπορώ να τους αποδείξω οτι ισχύει κατι τέτοιο. παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει, δυστυχώς το συγκεκριμένο κατάστημα δεν φημίζεται για την εξυπηρέτηση πελατών

Ρώτησε τους τι ασφάλεια προσφέρουν; Γιατί της Allianz δεν την έχουν πια. Αν μπορείς πήγαινε από κει.

Βέβαια εγώ είμαι Αθήνα αλλά φαντάζομαι αυτό έγινε πανελλαδικά...

Επεξ/σία από netgeo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, netgeo είπε

Ρώτησε τους τι ασφάλεια προσφέρουν; Γιατί της Allianz δεν την έχουν πια. Αν μπορείς πήγαινε από κει.

Βέβαια εγώ είμαι Αθήνα αλλά φαντάζομαι αυτό έγινε πανελλαδικά...

Σε δική μου χθεσινή αγορά σε φυσικό κατάστημα μου έδωσαν το ασφαλιστήριο της Allianz. 

• Moderators
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, blamp είπε

Γιατί να μην πάρει κάποιος από sony enter με εγγύηση sony δωρεάν στα1398; η διαφορά είναι μικρή. 

Δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον απαντας μιας και ουτε quote εχεις κανει καποιο μηνυμα, ουτε φαινεται σχετικο με τα 1-2-3 προηγουμενα σχολια αυτο που γραφεις. 

Αν θες κανε ενα quote ωστε να περασει το μηνυμα σου προς τον κοσμο και να τον βοηθησεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, stefan_city είπε

Σε δική μου χθεσινή αγορά σε φυσικό κατάστημα μου έδωσαν το ασφαλιστήριο της Allianz. 

Εγώ μεταφέρω τι έγινε στο κατάστημα Αμαρουσίου Αττικής, άρα μπορεί αυτό να γίνεται roll out σταδιακά...

Επαναλαμβάνω ότι 31.01 μου έδιναν Allianz στα 150€ και 01.02 δεν ήταν διαθέσιμο από το σύστημά τους.

Επεξ/σία από netgeo
  • Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, netgeo είπε

Εγώ μεταφέρω τι έγινε στο κατάστημα Αμαρουσίου Αττικής, άρα μπορεί αυτό να γίνεται roll out σταδιακά...

Επαναλαμβάνω ότι 31.01 μου έδιναν Allianz στα 150€ και 01.02 δεν ήταν διαθέσιμο από το σύστημά τους.

Ο ιδιος υπαλληλος; Αν οχι, δεν θα το θεωρουσα δεδομενο. Αν ναι, κατι θα σημαινε, ναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Ο ιδιος υπαλληλος; Αν οχι, δεν θα το θεωρουσα δεδομενο. Αν ναι, κατι θα σημαινε, ναι.

Άλλος υπάλληλος, αλλά τι σχέση έχει αυτό;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, blamp είπε

Γιατί να μην πάρει κάποιος από sony enter με εγγύηση sony δωρεάν στα1398; η διαφορά είναι μικρή. 

Και εγω το ιδιο ρωτουσα και σκεφτομουν να κανω. Ακομα και οταν μου μιλουσε ο υπαλληλος για την δικη τους εγγυηση εγω τους ελεγα οχι. Αφου μου μιλουσε για 5 λεπτα και ηρθε και ενας φιλος του και μου ελεγε κριμα να δωσω τοσα λεφτα χωρις εγγυηση, τους λεω οτι και καλα εχω συγγενη στη Sony και θα την παρω 50% εκπτωση. Μου λενε η Sony απλα κανει επεκταση της εργοστασιακης εγγυησης, δεν προσφερει κατι παραπανω, κατι το οποιο ισχυει. 

Η Medimarkt απο την αλλη προσφερουν δικη τους τηλεοραση, αρκετες επισκευες και επισης αλλαγη τηλεκοντρολ αν σπασει ( 5 χρονια ), καθως και καλυψη για σπασιμο τηλεορασης (1 χρονος ). Οποτε σιγουρα η Allianz προσφερει αρκετα παραπανω πραγματα. 

Επισης η διαφορα δεν ειναι μικρη. Εξαρταται απο το ποσο κοστιζει η τηλεοραση. Η δικη μου που εκανε 1400 ευρω, ειχα 420 ευρω εκπτωση, και 195 που εδωσα για την εγγυηση, μου εμειναν 225 ευρω σε yellows για να κανω τα ψωνια μου στο Σκλαβενιτη. 

Τωρα αν θελεις να αγορασεις τηλεοραση με 500-800 ευρω, τοτε καλυτερα να βρεις αλλη προσφορα που να δινουν δωρεαν την εγγυηση. Αλλα δυσκολο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και εγω το ιδιο ρωτουσα και σκεφτομουν να κανω. Ακομα και οταν μου μιλουσε ο υπαλληλος για την δικη τους εγγυηση εγω τους ελεγα οχι. Αφου μου μιλουσε για 5 λεπτα και ηρθε και ενας φιλος του και μου ελεγε κριμα να δωσω τοσα λεφτα χωρις εγγυηση, τους λεω οτι και καλα εχω συγγενη στη Sony και θα την παρω 50% εκπτωση. Μου λενε η Sony απλα κανει επεκταση της εργοστασιακης εγγυησης, δεν προσφερει κατι παραπανω, κατι το οποιο ισχυει. 

Η Medimarkt απο την αλλη προσφερουν δικη τους τηλεοραση, αρκετες επισκευες και επισης αλλαγη τηλεκοντρολ αν σπασει ( 5 χρονια ), καθως και καλυψη για σπασιμο τηλεορασης (1 χρονος ). Οποτε σιγουρα η Allianz προσφερει αρκετα παραπανω πραγματα. 

Επισης η διαφορα δεν ειναι μικρη. Εξαρταται απο το ποσο κοστιζει η τηλεοραση. Η δικη μου που εκανε 1400 ευρω, ειχα 420 ευρω εκπτωση, και 195 που εδωσα για την εγγυηση, μου εμειναν 225 ευρω σε yellows για να κανω τα ψωνια μου στο Σκλαβενιτη. 

Τωρα αν θελεις να αγορασεις τηλεοραση με 500-800 ευρω, τοτε καλυτερα να βρεις αλλη προσφορα που να δινουν δωρεαν την εγγυηση. Αλλα δυσκολο.

Καλά έκανες και έβαλες εγγύηση γιατί η τηλεόραση σου δεν έχει και γείωση…😁

.

Τώρα στο θέμα μας… από ΜΜ δεν έβγαλα άκρη για την δωρεάν; εξτρα εγγύηση…

Τηλ από το κοντινό μου κατάστημα ΜΜ δεν μπόρεσα να βρω για απευθείας επικοινωνία…

Ίσως είναι για καλό, γιατί τον Σεπτέμβρη αγόρασα μια 50αρα LG nanocell…

Ότι χειρότερο έχω συναντήσει σε πανελ και σε λογισμικό που είναι πιο αργό και από τον θάνατο…

Εχτές την πούλησα, ευτυχώς χωρίς να χάσω πολλά χρήματα…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι λέτε ότι πληρώσατε την επέκταση εγγύησης στα καπάκια με εξαργύρωση των πόντων που λάβατε από την αγορά της τηλεόρασης, πώς ακριβώς γίνεται; Μπορεί να καλυφθεί όλο το ποσό; Στην εφαρμογή yellow βλέπω στα media markt ότι για εξαργύρωση λέει μόνο 10 ευρώ επιταγή με 5000 πόντους.

πχ με τη τηλεόραση που θέλω να πάρω θα λάβω 314 ευρώ σε πόντους, μπορώ πληρώσω με εξαργύρωση τα 155 που κάνει η επέκταση εγγύησης εξ' ολοκλήρου και να μου μείνουν ~160 ευρώ ακόμα σε πόντους;

Επεξ/σία από dimitris21gr
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Όσοι λέτε ότι πληρώσατε την επέκταση εγγύησης στα καπάκια με εξαργύρωση των πόντων που λάβατε από την αγορά της τηλεόρασης, πώς ακριβώς γίνεται; Μπορεί να καλυφθεί όλο το ποσό; Στην εφαρμογή yellow βλέπω στα media markt ότι για εξαργύρωση λέει μόνο 10 ευρώ επιταγή με 5000 πόντους.

πχ με τη τηλεόραση που θέλω να πάρω θα λάβω 314 ευρώ σε πόντους, μπορώ πληρώσω με εξαργύρωση τα 155 που κάνει η επέκταση εγγύησης εξ' ολοκλήρου και να μου μείνουν ~160 ευρώ ακόμα σε πόντους;

Θα κάνεις δυο συναλλαγές, θα το διευκρινίσεις στο ταμείο.

Πρώτη συναλλαγή η αγορά της τηλεόρασης για να επωφεληθείς το 30% (τα yellows με συναλλαγή σε pos τα λαμβάνεις απευθείας).

Δεύτερη συναλλαγή η πληρωμή της 5τους εγγύησης, αποκλειστικά με τα yellows που κέρδισες νωρίτερα.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Ναι δε χρειάζεται επιταγή, απλά στο POS θα βγει κατευθείαν η επιλογή να πληρώσεις με Yellows. Οι επιταγές είναι για να μοιράσεις σε φίλους και γνωστούς, με σκοπό να χρησιμοποιηθουν τα Yellows που έχεις, χωρίς την χρήση της κάρτας σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...