johnnieinlab Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 7 ώρες πριν, micos000 είπε Πλέον με 70 πενηντάρικα (loool) παίρνεις καινούργιο i3/r3, 8ram 256m2. 70x50 = 3.500! Παίρνεις και λίιιιιγο καλύτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatz1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου Εγώ έχω cpu του 11 στο λαπτοπ,I7 2720QM. Περνάω τις εξετάσεις mphxth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 hour ago, gatz1983 said: Εγώ έχω cpu του 11 στο λαπτοπ,I7 2720QM. Περνάω τις εξετάσεις mphxth? Σε γενικες γραμμες ... οχι Αλλα μιλαμε για επεξεργαστη 4/8 45w που χρονιζει πολυ πανω απο τα 2GHz. Για οικιακη χρηση τραβαει ανετοτατα. Ειναι αυτο που ελεγα. Ολοι οι επεξεργαστες μιας χρονιας ή μιας εποχης , δεν ειναι ολοι στα ιδια επιπεδα. Δεν μπορουμε να τσουβαλιασουμε εναν celeron/atom του '11 με τον δικο σου για παραδειγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatz1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου Καλός ειναι μωρέ για τα βασικά...δεν το πολυχρησιμοποιώ ετσι και αλλιώς.Στο σταθερό εχω τον Ryzen 3600 που ακόμα τραβάει πολύ καλα. Πάντως όντως θεωρώ κατάντια εν έτει 2024 να έχεις ακόμα core 2 duo και εφάμιλλους επεξεργαστές,οταν μπορεις με 80-100 να πάρεις εστω εναν decent πυργο με ι5 2500... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 15 minutes ago, gatz1983 said: Καλός ειναι μωρέ για τα βασικά...δεν το πολυχρησιμοποιώ ετσι και αλλιώς.Στο σταθερό εχω τον Ryzen 3600 που ακόμα τραβάει πολύ καλα. Πάντως όντως θεωρώ κατάντια εν έτει 2024 να έχεις ακόμα core 2 duo και εφάμιλλους επεξεργαστές,οταν μπορεις με 80-100 να πάρεις εστω εναν decent πυργο με ι5 2500... Koιτα , ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του και στις προτεραιοτητες του. Οποτε , ειτε εισαι καποιου ειδους επαγγελματιας και το πισι ειναι εργαλειο δουλειας , οποτε εκει δεν υπαρχει δικαιολογια να μην εχεις αναβαθμιστει , ειτε εισαι απλος οικιακος χρηστης , οποτε εκει κανεις ο,τι γουσταρεις αλλα μετα δεν μπορεις να κλαιγεσαι γιατι η microsoft εχει τα ταδε requirements ή οτι το ταδε λειτουργικο δεν υποστηριζεται μετα απο 30 χρονια ή οτι νταξ θα βαλουμε και λινουξ λες και μιλαμε για παιχνιδακι και οχι ολοκληρο λειτουργικο με αρκετες διαφορες λειτουργιας και νοοτροπιας απο τα windows. Δεν μπορουμε να τα εχουμε μονα ζυγα ολα δικα μας. Οπως ειπα , υπαρχουν business class refurbished φορητα που θα κανουν ανετοτατα την δουλεια σου , στηνεις πυργο ή αγοραζεις φορητο με τα βασικα με πολυ λογικο κοστος ή χτυπας μεταχειρισμενα/ebay. Λυσεις υπαρχουν. Απλα πολλοι εχουν αλλες προτεραιοτητες , αλλα το δραμα και το κλαμα το εχουν πρωτη γραμμη μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 3 ώρες πριν, johnnieinlab είπε 70x50 = 3.500! Παίρνεις και λίιιιιγο καλύτερο! Είδες;;; Παίρνεις ότι θέλεις. 😆 Σόρυ, μου ξέφυγε η υποδιαστολή στο 70 από βιασύνη. 7, 0 ήθελα να γράψω για να ταιριάξει με το 3,5 κατοστάρικα που έγραψε ο mphxths. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2 hours ago, micos000 said: για να ταιριάξει με το 3,5 κατοστάρικα που έγραψε ο mphxths. Ετσι τυχαιο παραδειγμα που μολις βρηκα στο ebay εδω. 287 ευρω με τα μεταφορικα απο Γερμανια. Business class φορητο με touch οθονη , που απο ο,τι φαινεται στις φωτος ειναι σε αψογη κατασταση. Οπως ειπα , λυσεις υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearless Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Στις 6/6/2024 στις 7:16 ΜΜ, micos000 είπε Οι τελευταίοι drivers για την 1650 στα 7άρια είναι αυτοί -> https://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/225598/en-us/ Ειπα να δοκιμασω σημερα τους ''475.06'' αλλα δεν δουλεψαν στην καρτα μου ''NVIDIA TU117 [GeForce GTX 1650]' Δεν μου εδωσε την αναλυση 3840Χ2160 και ηταν ολα τεραστια. Δεν ανοιγε ουτε το NVIDIA Control Panel για να επιλεξω απο εκει και γυρισα στους ''430.39''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα