Προς το περιεχόμενο

Δεν ενεργοποιηται το Microsoft Updates

thelos257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eυχαριστω καταλαβα τι παιζει.

16 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν όμως υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος πες τον αν θέλεις να δούμε μήπως υπάρχει λύση

Κανενας σοβαρος λογος δεν υπαρχει, οπως ο περισσοτερος κοσμος ετσι και εγω, μου αρεσει ο σχεδιασμος των Windows 7 πολυ περισσοτερο απο νεα λειτουργικα, και τρεχουν και πιο ομαλα μεχρι στιγμης που τα χρησιμοποιω. Ανοιγω τον file explorer και ανοιγει αμεσως, γενικα οτι τρεχω δουλευει αψογα με την ram και cpu χαμηλα.

Τωρα αν αρχισουν οι ασυμβατοτητες στο hardware βλεπουμε.

32 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν όμως υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος πες τον αν θέλεις να δούμε μήπως υπάρχει λύση

Aν τα βρω σκουρα στο μελλον θα ζητησω βοηθεια για καμια λυση εδω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν υπάρχει λόγος για κάποιο παλιό και μη συμβατό πρόγραμμα τότε το βασικότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις είναι οι browsers και αυτό δεν νομίζω να λυθεί χωρίς να αλλάξεις λειτουργικό.

30 λεπτά πριν, fearless είπε

Ανοιγω τον file explorer και ανοιγει αμεσως, γενικα οτι τρεχω δουλευει αψογα με την ram και cpu χαμηλα.

Εγώ σε amd a8 6600k με 16gb rm και msi 1050 ti και ssd έχω 11άρια και πιο πριν 10αρια. Είχα βάλει στην αρχή 7άρια για κανά χρόνο και μετά πήγα στα 10άρια. Δεν είδα καμία διαφορά στη χρήση, εκτός από λίγο παραπάνω στην μνήμη, χωρίς όμως να γίνεται πουθενά αυτό αντιληπτό. Πλέον, πιστεύω ότι το να παραμένει κάποιος στα 7άρια μπορεί να θεωρηθεί και λίγο μίζερο ή όπως είχε γράψει και πριν λίγους μήνες ο @mphxths..."χρεπολαγνεία".  :D

Επεξ/σία από micos000

χαχαχα!

Στο pc μου τα 10 ετρεχαν καλα τα 11 που χρησιμοποιουσα τα τελευταια χρονια οχι και τοσο, (χωρις καποιο σοβαρο προβλημα ομως). Πολες φορες πατουσα κατι να ανοιξει και σαν να μην ακουγε, ενω στα 7 ολα τρεχουν ρολοι. τωρα εχω ενα θεμα με την ενεργοποιση αλλα δεν νομιζω να μπορω να το πω ανοιχτα εδω.

Θα παραμεινω, οσο παει, μονο μην παρω το pc στα χερια για καποιον λογο, ιους, χακ κτλ. :)

35 λεπτά πριν, mphxths είπε

Επεξεργαστης του '13. Δηλαδη καπου να σοβαρευτουμε εδω μεσα :) 

Για αυτά που τον θέλω είναι κορυφή.

Από παιχνίδια δεν παίζω τίποτα από καινούργια. Μέχρι farcry 3, dead space και αυτό που τελείωσα τελευταία είναι το Mobius Machine

32 minutes ago, micos000 said:

Για αυτά που τον θέλω είναι κορυφή.

Δηλαδη για να μπαινεις στο BIOS ? :)

23 minutes ago, hp8 said:

δηλαδή εμείς είμαστε ακόμα στην εποχή των σπηλαίων ?  :)

Eπεξεργαστης του '08. Αν ηταν στο χερι μου , θα ειχες συλληφθει !! Και με την απελευθερωση σου , κοινωνικη εργασια , σε αλυσιδα πληροφορικης να πουλας μηχανηματα τελευταιας τεχνολογιας :)

• Like 1

4 hours ago, micos000 said:

Γίνεσαι υπερβολικός τώρα. :(

Η ουσια ειναι οτι καποιος μπορει να παρει καινουργιο/μεταχειρο/reburbished με πολυ λιγα λεφτα (αναλογικα με το τι αγοραζει δηλ) και δεν εχει κανενα λογο να μενει τοσο πισω. Διαπιστωνω μια ταση , να αλλαζει πολλοι κινητα καθε 6 μηνες , να μοστραρουν το iphone , και ενα καρο αλλα γκατζετς και να μενουν με καποιον core2duo στο πισι τους και να ξεθαβουν παλια μηχανηματα απο τις αποθηκες. Δηλ , σαν να μην θελουν να ξοδεψουν λεφτα για το πισι τους , για το εργαλειο τους. Δεν ξερω τον λογο. Επειδη δεν μπορουν να το μοστραρουν στην καφετερια ? Το φαινομενο το ειχα παρατηρησει εδω και τουλαχιστον μια 15ετια , που δουλευα ως τεχνικος και ακομα ισχυει και στις μερες μας. Εξηγηση στο φαινομενο αυτο δεν εχω βρει μεχρι σημερα. Τα "με το χρεπι κανω την δουλεια μου" , "του εβαλα λινουξ και πεταει" , "δεν χρειαζομαι κατι καλυτερο" τα ακουω βερεσε. Δικαιολογιες ειναι , απλα.

Με 3,5 κατοσταρικα παιρνει καποιος reburbished φορητο για δουλειες γραφειου. Τα παντα εκτος gaming δηλ. Με λιγα παραπανω , μπορει καλλιστα να παει και σε καινουργιο. Σε αγγελιες ή ebay μερια μπορει να βρει κατι σε gaming σε καλη τιμη. To desktop , ειναι ακριβο χομπυ. Εκει θα τα σκασεις για τα parts. 

Ολα τα παραπανω ειναι γενικες παρατηρησεις , δεν τα λεω για σενα. Αφορμη βρηκα :) 

2 ώρες πριν, mphxths είπε

Η ουσια ειναι οτι καποιος μπορει να παρει καινουργιο/μεταχειρο/reburbished με πολυ λιγα λεφτα (αναλογικα με το τι αγοραζει δηλ) και δεν εχει κανενα λογο να μενει τοσο πισω. Διαπιστωνω μια ταση , να αλλαζει πολλοι κινητα καθε 6 μηνες , να μοστραρουν το iphone , και ενα καρο αλλα γκατζετς και να μενουν με καποιον core2duo στο πισι τους και να ξεθαβουν παλια μηχανηματα απο τις αποθηκες. Δηλ , σαν να μην θελουν να ξοδεψουν λεφτα για το πισι τους , για το εργαλειο τους. Δεν ξερω τον λογο. Επειδη δεν μπορουν να το μοστραρουν στην καφετερια ? Το φαινομενο το ειχα παρατηρησει εδω και τουλαχιστον μια 15ετια , που δουλευα ως τεχνικος και ακομα ισχυει και στις μερες μας. Εξηγηση στο φαινομενο αυτο δεν εχω βρει μεχρι σημερα. Τα "με το χρεπι κανω την δουλεια μου" , "του εβαλα λινουξ και πεταει" , "δεν χρειαζομαι κατι καλυτερο" τα ακουω βερεσε. Δικαιολογιες ειναι , απλα.

Με 3,5 κατοσταρικα παιρνει καποιος reburbished φορητο για δουλειες γραφειου. Τα παντα εκτος gaming δηλ. Με λιγα παραπανω , μπορει καλλιστα να παει και σε καινουργιο. Σε αγγελιες ή ebay μερια μπορει να βρει κατι σε gaming σε καλη τιμη. To desktop , ειναι ακριβο χομπυ. Εκει θα τα σκασεις για τα parts. 

Ολα τα παραπανω ειναι γενικες παρατηρησεις , δεν τα λεω για σενα. Αφορμη βρηκα :) 

Tα τελευταία χρόνια η τάση που ακολουθείτε είναι η εξής:

1) Βγάζει αναβάθμιση ή καινούργιο λειτουργικό η MS.
Ουρλιάζουν οι περισσότεροι ότι δεν το χρειάζονται, κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους με w98, XP, 7 και HW εποχής Ρ4 ή έστω C2D για όσους είναι ποιό άπλες κλπ κλπ κλπ

2) Βγάζει αναβάθμιση ή καινούργια έκδοση το Android.
Ουρλιάζουν οι περισσότεροι γιατί το κινητό τους δεν θα αναβαθμιστεί και τί θα κάνουν τώρα και πώ πώ προβλήματα ασφαλείας που θα έχουν κλπ κλπ κλπ.

:D :D :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mphxths είπε

Ολα τα παραπανω ειναι γενικες παρατηρησεις , δεν τα λεω για σενα. Αφορμη βρηκα

Το ξέρω αυτό, γι αυτό και σε "τάγκαρα" πριν για να ζωντανέψεις λίγο το thread... 😋

4 ώρες πριν, mphxths είπε

Με 3,5 κατοσταρικα παιρνει καποιος reburbished φορητο για δουλειες γραφειου.

Μπααα. Πλέον με 70 πενηντάρικα (loool) παίρνεις καινούργιο i3/r3, 8ram 256m2. Τα ref laptop για μένα δεν αξίζουν εκτός αν πέσει κάποιος σε τρελή προσφορά.

10 ώρες πριν, hp8 είπε

δηλαδή εμείς είμαστε ακόμα στην εποχή των σπηλαίων ?

Όχι ρε συ. Έχετε ήδη περάσει στην εποχή του χαλκού. :D

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1

3 ώρες πριν, micos000 είπε

Όχι ρε συ. Έχετε ήδη περάσει στην εποχή του χαλκού. :D

δηλ ειμαστε οι φραγκατοι ? :D Ξέρεις πόσο έχει πάει ο χαλκός ? Εμείς με τα c2d και οι περιφερομενοι  

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, micos000 said:

Τα ref laptop για μένα δεν αξίζουν εκτός αν πέσει κάποιος σε τρελή προσφορά.

Kuκλοφορουν κατι dell και thinkpads (business series) , με ιντελ 8ης γυρω στα 3,5 κατοσταρικα που καρα-αξιζουν. Εχω ref dell 8ης γενιας , που του εβαλα καινουργιο nvme δισκο , +2ο δισκο , καινουργια μπαταρια , wifi6 καρτα , 32gb ram , και επιτελει ανετοτατα τα παντα , εκτος απο παιχνιδια προφανως. Θεωρω τα 3,5 κατοσταρικα το ψυχολογικο οριο. Πανω απο αυτο πας και σε καινουργιο. Aν μιλησουμε για μεταχειρισμενα , μπορεις να βρεις πολυ καλες περιπτωσεις. Αν ασχολειται καποιος με ebay , μπορει να βρει και εκει καλες προσφορες. Με λιγα λογια , δεν βρισκω λογο να ξεψαχνιζει καποιος τις αποθηκες και να ασχολειται με core2duo και παρομοιους επεξεργαστες.

10 hours ago, dpolal said:

Tα τελευταία χρόνια η τάση που ακολουθείτε είναι η εξής:

1) Βγάζει αναβάθμιση ή καινούργιο λειτουργικό η MS.
Ουρλιάζουν οι περισσότεροι ότι δεν το χρειάζονται, κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους με w98, XP, 7 και HW εποχής Ρ4 ή έστω C2D για όσους είναι ποιό άπλες κλπ κλπ κλπ

2) Βγάζει αναβάθμιση ή καινούργια έκδοση το Android.
Ουρλιάζουν οι περισσότεροι γιατί το κινητό τους δεν θα αναβαθμιστεί και τί θα κάνουν τώρα και πώ πώ προβλήματα ασφαλείας που θα έχουν κλπ κλπ κλπ.

Ζουμε το θεατρο του παραλογου. Στα πισι εχουμε "πωω με αναγκαζουν τα 10/11αρια να κανω αναβαθμισεις και δεν θελω. Ας παω πισω στα μη υποστηριζομενα 7αρια!". 
Στα κινητα , εχουμε το "πωωω το κινητο μου δεν δεχεται ενημερωσεις , τι θα κανω τωρα !! Ας παρω καινουργιο μοντελο". Στα κινητα δεν εχει ... ας παω σε παλιοτερο μοντελο !! Και επανερχομαι σε αυτο που ελεγα για "μοστρα". Το κινητο , τα ακουστικα , το smartwatch , το ταμπλετ , το καθε γκατζετακι μπορεις να το μοστραρεις , αρα σε ενδιαφερει να εχεις το τελευταιο μοντελο. Το πισι που καθεται στο σπιτι δεν μπορεις. Αρα ας εχει ο αλλος και τον σκονισμενο "πυργο" απο το 1800 ... ετσι και αλλιως δεν το βλεπει κανεις !

Για να μην νομιζει κανεις οτι ειμαι υπερ των υπερμετρων αναβαθμισεων ή οτι το φυσαω το χρημα. Εγω εδω και πολλα χρονια το γυρισα σε φορητα. Γιατι με τα desktops εμπαινες σε εναν χορο συνεχων αναβαθμισεων που και περιττες ηταν και κοστοβορες. Με τα φορητα , οι αναβαθμισεις ειναι λιγες και ετσι αναγκαζεσαι να κανεις σωστες αγορες με προοπτικη Χ χρονων ξεροντας οτι δεν θα αγοραζεις φορητο καθε χρονο.

ΥΓ : Εντωμεταξυ η φαση με τις ενημερωσεις , στο κοσμο του λινουξ ειναι ακομα χειροτερη. Μεγαλη μεριδα των λινουξ χρηστων ειναι ... συντηρητικοι. Να μεινουμε σε stable / lts διανομες , χωρις πολλες πολλες ενημερωσεις και δραματα. Ασχετα που λειπουν features/δυνατοτητες και υπαρχουν ενα καρο bugs ανοιχτα εδω και χρονια. Και επειδη οι διανομες λινουξ ειναι εξ'ορισμου πιο ελαφριες σε πορους , η χρεπολαγνεια εκει ζει και βασιλευει :) 

Επεξ/σία από mphxths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...