MaryeXDee Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας, Εδώ και αρκετές μέρες, έχω συνειδητοποιήσει ότι το λάπτοπ μου κάνει έναν συνεχές αλλά και ταυτοχρόνως ενοχλητικό ''κλικ-κλακ'' ήχο. Προσπάθησα να το ψάξω λίγο περαιτέρω γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ, και με όσα διάβασα, άρχισα να ανησυχώ πιο πολύ. Συμφωνά με αυτά που διάβασα, ο σκληρός μου δίσκος έχει αρχίσει να ''αργό-πεθαίνει''. Είναι όντως κάτι τόσο σοβαρό όσο αναφέρεται; Μπορώ να σώσω μόνη μου το λάπτοπ μου ή πρέπει να το δει ειδικός; Εκλιπαρώ για βοήθεια. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, MaryeXDee είπε ο σκληρός μου δίσκος έχει αρχίσει να ''αργό-πεθαίνει'' Ελέγξτε για αρχή αν είναι ο δίσκος με το HDSentinel (αποσυμπιέζετε το φάκελο και τρέχετε το 62ο αρχείο) και ανεβάστε ένα screeshot. 2 ώρες πριν, MaryeXDee είπε Μπορώ να σώσω μόνη μου το λάπτοπ μου Λογικά όχι.
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Στις 24/1/2022 στις 6:21 ΜΜ, MaryeXDee είπε Συμφωνά με αυτά που διάβασα, ο σκληρός μου δίσκος έχει αρχίσει να ''αργό-πεθαίνει'' Σύμφωνα με το παραπάνω, σίγουρα δεν είναι ο δίσκος, γιατί είναι SSD, δεν έχει δηλαδή κινητά μέρη και είναι και σε άψογη κατάσταση. Ίσως πρόκειται για ανεμιστηράκι. Μπορείτε την επόμενη φορά που θα ξαναγίνει να το ηχογραφήσετε; Μπορείτε να το ανεβάσετε εδώ: https://vocaroo.com/upload
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα