giorgos_76 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Το Spotify κατ' εμέ είναι πρώτο με διαφορά..Βρίσκεις ότι τραγούδι θες, εν αντιθέσει με άλλα όπως το tidal, που λείπουν πολλά...Στις playlist λίγο χωλαίνει , αλλά με AI στο μέλλον πιστεύω θα διορθωθεί...Αν φέρει και hi-fi , τότε δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο 2
koupan16 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Σύντομα έρχεται και το lossless από την Spotify! Ο βασικός λόγος που αυτή η πλατφόρμα είναι μπροστά είναι ότι έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία όπου μπορεί να βρει κανείς ... τα πάντα (σχεδόν). Το Tidal είναι καλύτερο ποιοτικά (ακουστές διαφορές σε ηχοσυστήματα μερικών Κ ευρώ) αλλά έχει ελλείψεις
gagarin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Έχω και spotify k apple music... Σε ποιότητα ήχου η apple είναι αισθητά καλύτερη... Αλλά το interface του spotify μου έχει κάτσει καλύτερα...γουστα!!!!
JimGer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 6 hours ago, MikeKata said: Προσωπική απάντηση επίσης. Πολύ σπάνια αγοράζω συνδρομητικές υπηρεσίες (προτιμώ να δημιουργώ τη βιβλιοθήκη μου από το streaming). Αλλά το Spotify μου έχει λύσει τα χέρια και το θεωρώ μακράν την καλύτερη αγορά που έχω κάνει σχετικά. Μπορώ να έχω τη μουσική μου παντού, σε οποιαδήποτε συσκευή, να βλέπω playlists που έχουν φτιάξει άλλοι, να χειρίζομαι την εφαρμογή από τη μία συσκευή στην άλλη κλπ (και ακούω συνέχεια μουσική). Φυσικά και οι άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες τα έχουν, μιλάω για αυτή που χρησιμοποιώ εγώ. Και τα προτεινόμενά του είναι spot on (για εμένα). Το μόνο πρόβλημα με το streaming είναι "τι κάνουμε αν (όταν) η τάδε υπηρεσία κλείσει"; Ποιος μας διασφαλίζει ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε τη μετάβαση σε άλλες μεταφέροντας τη βιβλιοθήκη μας; Αυτό είναι το μόνο εύκολο. Υπάρχουν online site Που σου μεταφέρουν λίστες κλπ (πρακτικά κάνουν εξαγωγή λίστας/τραγουδιών σε csv) Εγώ είχα χρόνια spotify premium, spotify hacked για android και 2nd account spotify premium, έχω περάσει απο tidal και έχω Youtube (και Music) premium. Το spotify μου αρέσει πιο πολύ από όλα. Παίζει και με ps4 αν θες, και είχε εξ αρχής google home integration. Ένα από τα θετικότερά του, η δυνατότητα να του πεις από το κινητό, παίξε σε όποια συσκευή θες. Παρόλα αυτά δεν ακούω ιδιαίτερα είναι η αλήθεια... Κυρίως Podcasts ακούω (που είναι καλό το spotify) αλλά μέσω pocketcasts. Δεν ξέρω πόσους νοιάζει τόσο τρελά η ποιότητα ειδικά για ακουστικά. Πάντως μπορείς να ακούσεις νομίζω διαφορές σε καλά ακουστικά. Εξαρτάται και το άτομο. Τώρα apple music Κλπ ούτε trials δεν. Ειδικά αν δεν έχεις mac/iOS 1
serifos75 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 απο τα λιγα που αξιζει να δοκιμασεις ειναι το esound λογικη τιμη και παρεχει καλη υπηρεσια 1
1nsom-n1k Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Ravager είπε Η σειρα για μενα πρωτο με διαφορα σε θεμα ποιοτητας ειναι το apple music. Τι bitrates και sample rates χρησιμοποιεί η Apple? Δεν την έχω δοκιμάσει και μιας και δεν είχα ποτέ iPhone πήγα κατευθείαν στο Tidal, πως και έχει ανώτερη ποιότητα από Tidal? 6 ώρες πριν, Σαββακαρίνιο είπε Ας κάνει ο καθένας το πιο πάνω τεστ για να δούμε τι ποσοστά επιτυχίας έχει στο να διακρίνει ένα ασυμπίεστο wav αρχείο από ένα συμπιεσμένο απωλεστικό 320 kbps mp3. Πανεύκολα μπορώ να διακρίνω το ένα από το άλλο αν υπάρχει ησυχία και όχι βαβούρα γύρω μου, και το βράδυ ακόμα ευκολότερα. Ποτέ μου δεν είχα καλό εξοπλισμό, dac κλπ. Τα ηχεία μου είναι των 60-70 ευρώ και τα ακουστικά μου ψείρες των 20-25 και κεφαλής των 50-60. Το πρώτο που θα καταλάβεις είναι ότι θα είναι πιο ανοιχτή η σκηνή και όχι σαν να έχεις το ένα όργανο πάνω στο άλλο και θα ακούγονται φυσιολογικά κι όχι πάνω από το κεφάλι σου. Φαντάσου να είχα και dac και ακουστικά άνω των 100 πόσες λεπτομέρειες θα άκουγα που τώρα τις χάνω.
NorgeMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 είχα ξεκινήσει με το Spotify για χρόνια, πήρα και το youtube premium και μετά απο ένα χρόνο σταμάτησα το spotify, Η βιβλιοθήκη του youtube δεν συγκρίνεται με κανένα. Ειδικά σε covers είναι η μέρα με την νύχτα. και στην τυχαία αναπαραγωγή είναι πάρα πολύ καλύτερο το youtube. η εφαρμογή όμως είναι πάρα πολύ πίσω. Αν την φτιάξουν τότε πιστεύω οτι άνετα θα είναι πρώτη.
stelios_2809 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις και με εξοπλισμό average το spotify είναι μια χαρά για εμένα. η εφαρμογή εύχρηστη, και η ευελιξία μεταξύ συσκευών κινητών, car play, laptops κλπ. βολική. η ποιότητα του ήχου καλή , δεν είμαι και στην κατηγορία audiophile όμως. το περισσότερο χρόνο ακούω κάτι στο γραφείο (sony xm4) και είναι άριστα. 1
theomusictech Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 το γραφω κι εδω!!! εχουμε κανά γνωστο στο Spotify, να του πουμε να επαναφερει την τυχαια σειρα σε δισκογραφιες καλητεχνων;;; αληθεια τωρα, ισως ειναι μια λεπτομερια για καποιους, (ή και για πολλους), αλλα πρωτη φορα σε app / προγραμμα / project, βλεπω οι προγραμματιστες / διοικουντες του, να αφερουν features, αντι να προσθετουν! εννοειται οτιι εχουν προσθεσει πολλα μεσα στα χρονια, αλλα γιατι να βγαλουν κατι χρησιμο;;; απο την εκδοση 7 αυτο ας πουμε (τυχαια σειρα) δεν υπαρχει! παιζει μονο το τοπ 20-30 του καλητεχνη και that's all!
Herald Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, 1nsom-n1k είπε Τι bitrates και sample rates χρησιμοποιεί η Apple? Δεν την έχω δοκιμάσει και μιας και δεν είχα ποτέ iPhone πήγα κατευθείαν στο Tidal, πως και έχει ανώτερη ποιότητα από Tidal? Τίποτα δεν έχει ανώτερη ποιότητα από tidal. Μονόδρομος δυστηχώς αν θες ήχο της προκοπής on the go 1
loulakion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Chocobo είπε Off topic αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιόν βολεύουν αυτές οι υπηρεσίες.Προφανώς μιλάω για τον δικό μου κύκλο. Προσωπικά μιας και ακούω αρκετά μουσική μέσα στη μέρα , έχω δοκιμάσει spotify και apple music αλλά βρήκα παντελώς άσχετα τα τραγούδια που προτείνουν. όντως και εγώ όταν ταξιδεύω προτιμώ να έχω τη λίστα μου. Γλιτώνω και μπαταρία έχω κλειστά τα δεδομένα όσο αφορά τις αυτόματες playlist όλα είναι ένα μάτσο χάλι . Όσο αφορά την διαθέσιμη μουσική, μόνο μέσω youtube έχω βρει κομμάτια που πλέον που μόνο σε κάτι soulseek μπορείς να βρεις ... Τα υπόλοιπα spotify, apple είναι απλά τραγικά . Ίσως για νέους καλλιτέχνες να βολεύουν. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από loulakion
anifiend Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Έχοντας δοκιμάσει tidal και spotify, το tidal έχει με διαφορά καλύτερη ποιότητα ήχου που το ξεχωρίζεις σχετικά εύκολα σε ακουστικά. Αλλά για γενική χρήση του στυλ να παίζει μουσική στο background δεν έχει διαφορά. Το spotify έχει σαφώς καλύτερο αλγόριθμο για song radio και playlists και έχει και μεγαλύτερη συλλογή τραγουδιών. Επίσης η εφαρμογή είναι πολύ καλή και η ευκολία του χειρισμού από τη μια συσκευή στην άλλη σου λύνει τα χέρια. Οπότε προτιμώ spotify και αναμένω την αναβάθμιση σε lossless. Όποιος θέλει να ψαχτεί λίγο περισσότερο ας δει τι μπορεί να κάνει με ένα raspberry με volumio και spotify connect. Το μόνο σίγουρο είναι πως το να υπάρχουν τόσες υπηρεσίες κάνει καλό σε εμάς τους χρήστες. Ας ελπίσουμε να παραμείνει κάπως έτσι η αγορά και να μην εξαγοραστούν όλα από google/apple/amazon.
ArisArts Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εχοντας εμπειρία και συνδρομές με όλα τα γνωστα music streaming (apple,tidal,YT music) , ΚΑΙ μέσω Sonos, το spotify σε ποιότητα ήχου / σταθερής έντασης υστερεί αλλά δίνει ποιο πολλά "Radio" και είναι το μοναδικό που το δίνει και native στο sonos. το YT έχει περισσότερα findings και καλύτερο ήχο εχει το tidal. Επίσης Shazam links εχουν μονο το apple και το spotify... Δυστυχώς κανένα δεν είναι ολοκληρωμένο
kata_tixi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, anifiend είπε Έχοντας δοκιμάσει tidal και spotify, το tidal έχει με διαφορά καλύτερη ποιότητα ήχου που το ξεχωρίζεις σχετικά εύκολα σε ακουστικά. Αλλά για γενική χρήση του στυλ να παίζει μουσική στο background δεν έχει διαφορά. Το spotify έχει σαφώς καλύτερο αλγόριθμο για song radio και playlists και έχει και μεγαλύτερη συλλογή τραγουδιών. Επίσης η εφαρμογή είναι πολύ καλή και η ευκολία του χειρισμού από τη μια συσκευή στην άλλη σου λύνει τα χέρια. Οπότε προτιμώ spotify και αναμένω την αναβάθμιση σε lossless. Όποιος θέλει να ψαχτεί λίγο περισσότερο ας δει τι μπορεί να κάνει με ένα raspberry με volumio και spotify connect. Το μόνο σίγουρο είναι πως το να υπάρχουν τόσες υπηρεσίες κάνει καλό σε εμάς τους χρήστες. Ας ελπίσουμε να παραμείνει κάπως έτσι η αγορά και να μην εξαγοραστούν όλα από google/apple/amazon. τι ακριβως ειναι το volumio και τι κερδιζεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα