Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bubu είπε

Ο αλγόριθμος του YouTube music που φτιάχνει play list με βάση το κομμάτι που έβαλες να ακούσεις είναι με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος.

Μόλις σουλουπώσουνε λίγο για την εφαρμογή πιστεύω θα γίνει νούμερο ένα.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό....... Κλάσεις ανώτερο! Μιλάμε για διαφορά τύπου: τοπικό γ με τσουλου! Μόνο YTM! Το interface κλαιν μαιν...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Το YouTube music δεν γίνεται να παίζει σε background?

To premium ναι. Δοκίμασε το Youtube Vanced, δεν είναι η ίδια εμπειρία αλλά είναι δωρεάν.

Δημοσ.

Το spotify εχει για μενα το καλύτερο αλγόριθμο για playlist. Μέχρι εκεί όμως. Από ποιότητα χάλια. 

Η σειρα για μενα πρωτο με διαφορα σε θεμα ποιοτητας ειναι το apple music. Στην Δευτερη θεση ειναι το Tidal μαζι με το Amazon Music. Μετα το google music και τελευταιο το Spotify. Οι playlist εμενα δεν με πολυ ενδιαφερουν απο την στιγμη που μπορεις να της μεταφερεις απο το ενα στο άλλο.  Για μενα προτεραιότητα παίζει η ποιότητα. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gregory22 είπε

Εχω Apple Music και δεν την περιμενα στη δευτερη θεση ειλικρινα ποτς γκενεν ατο

Εντάξει είναι πολύ καλό, και παίζει άψογα με όλες τις apple συσκευές. Το μονο κακό είναι οτι σε windows ειναι κλαμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Off topic αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω ποιόν βολεύουν αυτές οι υπηρεσίες.Προφανώς μιλάω για τον δικό μου κύκλο.

Προσωπικά μιας και ακούω αρκετά μουσική μέσα στη μέρα , έχω δοκιμάσει spotify και apple music αλλά βρήκα παντελώς άσχετα τα τραγούδια που προτείνουν.

Μια κατηγορια ανθρωπων που τους βολευει πολυ ειναι αυτοι που χρησιμοποιουν μετρο καθημερινα. Εκει δεν εχεις internet (τουλαχιστον εγω) οποτε ο μονος τροπος ειναι να βαζω/ανανεωνω συνεχως τραγουδια στην συσκευη μου απο το pc, το οποιο ειναι πολυ κουραστικο. Το spotify με εχει βολεψει. Δεν δινω βεβαια τα 7 ευρω, χρησιμοποιω τις προσφορες που εχει και το family.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xterminate είπε

το TIDAL που ειναι ? 

Θα ειναι στο other

Εχω spotify premium χρονια τωρα με δεκαδες playlists. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αλλα ενα πραγμα με χαλαει και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει σε αλλες υπηρεσιες

Μπαινω στο profil ενος καλλιτεχνη, πχ michael jackson. Μου βγαζει στην αρχη 10 top κομματια και απο κατω singles και albums και συλλογες. Θα ηθελα να υπαρχει η δυνατοτητα να εχει πληρη λιστα με ΟΛΑ τα κομματια του καλλιτεχνη. Αν εχει στο spotify 500 κομματια για παραδειγμα ο michael jackson, να μου τα εμφανιζει σε μια λιστα. Απο το 1 μεχρι το 500. Και οχι να πρεπει να μπαινω μεσα σε καθε album και single για ανακαλυψω/ακουσω κομματια του

• Like 6
Δημοσ.

Ο αλγόριθμος του YouTube music που προτείνει τραγούδια, είναι διαφορετικός από τον αλγόριθμο του κλασικού YouTube? Γιατί αν είναι ο ίδιος, άστα να πάνε ...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε

Εντάξει είναι πολύ καλό, και παίζει άψογα με όλες τις apple συσκευές. Το μονο κακό είναι οτι σε windows ειναι κλαμα...

περισσότερο σε θέμα playlists μάλλον υστερεί σε σχέση με το spotify, αλλά και στα windows το τρέχω μέσω browser και όντως είναι λιγο τρατζικ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MikeKata είπε

Προσωπική απάντηση επίσης. Πολύ σπάνια αγοράζω συνδρομητικές υπηρεσίες (προτιμώ να δημιουργώ τη βιβλιοθήκη μου από το streaming). Αλλά το Spotify μου έχει λύσει τα χέρια και το θεωρώ μακράν την καλύτερη αγορά που έχω κάνει σχετικά. Μπορώ να έχω τη μουσική μου παντού, σε οποιαδήποτε συσκευή, να βλέπω playlists που έχουν φτιάξει άλλοι, να χειρίζομαι την εφαρμογή από τη μία συσκευή στην άλλη κλπ (και ακούω συνέχεια μουσική). Φυσικά και οι άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες τα έχουν, μιλάω για αυτή που χρησιμοποιώ εγώ. Και τα προτεινόμενά του είναι spot on (για εμένα).

Το μόνο πρόβλημα με το streaming είναι "τι κάνουμε αν (όταν) η τάδε υπηρεσία κλείσει"; Ποιος μας διασφαλίζει ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε τη μετάβαση σε άλλες μεταφέροντας τη βιβλιοθήκη μας;

Εγώ προτιμώ το YouTube music κυρίως γιατί μου αρέσει να ακούω δικές μου συλλογές τις οποίες τις έχω ανεβάσει στο YouTube music (και από μεταφορά από το κλάσεις ανώτερο Google music) οπότε πάλι έχω όλα τα τραγούδια μου διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές... Για μενα είναι πολύ βολικό... Όλη συλλογή μου με mp3s πάνω στο "cloud" και streaming δικών μου playlist... Και άμα θέλω να ρίξω έξω ξεκινάω κι ένα "radio" από κάποιο από τα τραγούδια μου.... 

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση η έλλειψη του Tidal από την λίστα! Πχ, τι είναι το Netease; Όπως και να έχει, θεωρώ πολύ θετικό οτι σε αυτόν τον τομέα σπάει το δίπολο google/apple από την κορυφή. 

Δημοσ.

https://www.npr.org/sections/therecord/2015/06/02/411473508/how-well-can-you-hear-audio-quality?t=1643053857040

Πάντως από άποψη ποιότητας, το spotify premium (320 kbps mp3) είναι μιά χαρά για το 99 % των περιπτώσεων και των χρηστών. Ας κάνει ο καθένας το πιο πάνω τεστ για να δούμε τι ποσοστά επιτυχίας έχει στο να διακρίνει ένα ασυμπίεστο wav αρχείο από ένα συμπιεσμένο απωλεστικό 320 kbps mp3. Ναι, είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ό,τι φαίνεται, ακόμα και με τονικώς ουδέτερα ηχεία/ακουστικά και διαφανή εξοπλισμό (ενισχυτές, dac κ.λπ.). Φυσικά οι διαφορές είναι υπαρκτές και μπορεί κανείς να εξασκηθεί στο να τις αντιλαμβάνεται αλλά και πάλι παραμένουν λεπτές και ανεπαίσθητες και απαιτούν κριτικές ακροάσεις ακόμα και για πεπαιδευμένους ακροατές.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, L34x88iT είπε

Θα ειναι στο other

Εχω spotify premium χρονια τωρα με δεκαδες playlists. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος αλλα ενα πραγμα με χαλαει και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει σε αλλες υπηρεσιες

Μπαινω στο profil ενος καλλιτεχνη, πχ michael jackson. Μου βγαζει στην αρχη 10 top κομματια και απο κατω singles και albums και συλλογες. Θα ηθελα να υπαρχει η δυνατοτητα να εχει πληρη λιστα με ΟΛΑ τα κομματια του καλλιτεχνη. Αν εχει στο spotify 500 κομματια για παραδειγμα ο michael jackson, να μου τα εμφανιζει σε μια λιστα. Απο το 1 μεχρι το 500. Και οχι να πρεπει να μπαινω μεσα σε καθε album και single για ανακαλυψω/ακουσω κομματια του

Είναι ένας απ' τους λόγους που έχω Tidal.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...