Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Εντάξει αφού τα Άνω Πατήσια είναι μια χαρά περιοχή, μπορείς να περάσεις 2 η ώρα το βράδυ να μας πεις τις εντυπώσεις σου.

Μερικοί το έχουμε κάνει και σε πολύ χειρότερες περιοχές από τα Α. Πατήσια (που όντως είναι κομπλέ) και πολλές φορές επειδή εκεί μέναμε μικροί!

Όλοι εσείς με τέτοια επιχειρήματα. Αναρωτιέμαι έχετε περπατήσει όντως αυτά τα μέρη; Ή η μόνη σας επαφη είναι από τα δελτία ειδήσεων που την σύλληψη πρεζονιού την αναγάγουν σε σύλληψη μεγαλο βαρόνου της Κολομβίας; Ή από τις 1-2 φορές που πήγατε με αμάξι να πάρετε έναν φίλο σας;

Anyway. Στην Αθήνα γενικά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, στατιστικά και μόνο αν το δεις. Τώρα αν είναι να σου κάτσει η στραβή θα σου κάτσει είτε είσαι Πλ Αμερικής είτε Γλυφάδα.

1 ώρα πριν, filip123go είπε

Ν.Π πέφτουν πιστολιες και ανοίγουν σπίτια κάθε μέρα

Ναι αλλά εκεί δεν έχει περίεργους σκουρόχρωμους μωαμεθανούς :) Άρα δεν πιάνονται σαν σοβαρά περιστατικά.

Για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή το κέντρο της Αθήνας το ξέρω πολύ καλά μιας και εκεί μεγάλωσα. Σε κανέναν δεν θα πρότεινα να μείνει.

Αλλά για χίλιους λόγους, πλην της εγκληματικότητας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Μερικοί το έχουμε κάνει και σε πολύ χειρότερες περιοχές από τα Α. Πατήσια (που όντως είναι κομπλέ) και πολλές φορές επειδή εκεί μέναμε μικροί!

Όλοι εσείς με τέτοια επιχειρήματα. Αναρωτιέμαι έχετε περπατήσει όντως αυτά τα μέρη; Ή η μόνη σας επαφη είναι από τα δελτία ειδήσεων που την σύλληψη πρεζονιού την αναγάγουν σε σύλληψη μεγαλο βαρόνου της Κολομβίας; Ή από τις 1-2 φορές που πήγατε με αμάξι να πάρετε έναν φίλο σας;

Anyway. Στην Αθήνα γενικά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, στατιστικά και μόνο αν το δεις. Τώρα αν είναι να σου κάτσει η στραβή θα σου κάτσει είτε είσαι Πλ Αμερικής είτε Γλυφάδα.

Ναι αλλά εκεί δεν έχει περίεργους σκουρόχρωμους μωαμεθανούς :) Άρα δεν πιάνονται σαν σοβαρά περιστατικά.

Για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή το κέντρο της Αθήνας το ξέρω πολύ καλά μιας και εκεί μεγάλωσα. Σε κανέναν δεν θα πρότεινα να μείνει.

Αλλά για χίλιους λόγους, πλην της εγκληματικότητας.

Όλοι όσοι ζούμε Αθήνα, περάσαμε και από το κέντρο και πιστεψε με , το κέντρο της δεκαετίας του ΄'90 με το σημερινό κέντρο είναι η μέρα με τη νύχτα. Αθήνα γεννήθηκα και ζούσαμε και με τους γονείς μου στα Πατήσια. Αλλά στα Πατήσια της δεκαετίας του '90. Όταν περνάω από τη πρωην γειτονιά μου, το κάνω μόνο καλοκαίρια με το φως της ημέρας, γιατί ακόμα και τα πρωινά φοβάσαι να περάσεις. Έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Ειδικά όταν κάθομαι και βλέπω και μου λένε ότι κατεβάζουν τα πατζούρια από τις 18:00 το απόγευμα, φαντάσου τι γίνεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...