Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα πάω αθηνα για 6 μέρες λόγω του πτυχίου μου πρώτη φορά. Έχω νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο ψυρρη αλλά έχω ακούσει πολλά ότι δεν είναι πολύ ασφαλές μέρος τι ισχύει ; Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας σε ποιες περιοχές να μην κυκλοφορώ το βράδυ στο κέντρο ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Elen29k είπε

Γεια σας θα πάω αθηνα για 6 μέρες λόγω του πτυχίου μου πρώτη φορά. Έχω νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο ψυρρη αλλά έχω ακούσει πολλά ότι δεν είναι πολύ ασφαλές μέρος τι ισχύει ; Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας σε ποιες περιοχές να μην κυκλοφορώ το βράδυ στο κέντρο ;

Του Ψυρρή είναι τίγκα στις καφετέριες, ταβέρνες, μπαράκια κλπ και έχει κόσμο από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Όλες οι περιοχες του κέντρου. Σκέψου έχω φίλους που έχουν δικά τους σπίτια εκεί και τα πουλάνε για να πάνε είτε άλλου είτε στο ενοίκιο 

Αν κάποιος από αυτούς τους φίλους σου έχει σπίτι στο Κολωνάκι πες το μου για να τον απαλλάξω από αυτό με πολύ μεγάλη χαρά.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει περιοχή που να πας και 9 στις 10 φορές θα σου επιτεθούν, εάν φαντάζεσαι κάτι τέτοιο.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα στενά πίσω από την Ομόνοια και προς την πλατεία Βάθης και τον Άγιο Παντελεήμονα και ειδικά την ημέρα, κατά τη γνώμη μου.

Στου Ψυρρή είναι άσχημη περιοχή για να μένεις, αλλά είναι πολύ κεντρικό σημείο γεμάτο καφετέριες και μαγαζιά, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Περισσότερο επικίνδυνες είναι κάποιες περιοχές στο Μενίδι και το Ζεφύρι, αλλά εκεί δεν πας χωρίς να έχεις ειδικό λόγο.

• Like 3
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, dpolal είπε

Αν κάποιος από αυτούς τους φίλους σου έχει σπίτι στο Κολωνάκι πες το μου για να τον απαλλάξω από αυτό με πολύ μεγάλη χαρά.

όχι αλλά κάτι Άνω Πατήσια, Κυψέλη, Κολωνός, Σταθμός Λαρίσης, Κάτω Πατήσια, Κολλιάτσου, Πλ. Αττικής που έχουν σπίτια εκεί , σόρυ αλλά ΔΕΝ..

Και μάλιστα το χειρότερο είναι να έχεις δικό σου σπίτι, να θες να το πουλήσεις και να μη μπορείς σε αυτές τις περιοχ΄ς

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

όχι αλλά κάτι Άνω Πατήσια, Κυψέλη, Κολωνός, Σταθμός Λαρίσης, Κάτω Πατήσια, Κολλιάτσου, Πλ. Αττικής που έχουν σπίτια εκεί , σόρυ αλλά ΔΕΝ..

Και μάλιστα το χειρότερο είναι να έχεις δικό σου σπίτι, να θες να το πουλήσεις και να μη μπορείς σε αυτές τις περιοχ΄ς

Οι περιοχές που αναφέρεις δεν έχουν καμμιά απολύτως σχέση με το κέντρο και απλώς παραθέτεις μέρη που έχουν αυξημένο πληθυσμό που αποτελείτε κυρίως από μετανάστες.
Οι οποίοι διαμένουν σε αυτές τις περιοχές διότι μόνο εκεί τα ενοίκια είναι πολύ χαμηλά επειδή τα περισσότερα σπίτια είναι σε πολυκατοικίες χρέπια του 50 και του 60.

Μια χαρά εγκληματικότητα έχουμε και σε ποιό κυριλέ μέρη πάντως, προχθές έπεφταν ένα σωρό πιστολιές στην Γλυφάδα.

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

Τα Άνω Πατήσια είναι μια χαρά περιοχή. Πέρα από τις παλιές πολυκατοικίες που αισθητικά δεν είναι ότι καλύτερο, δεν έχει κανένα σημαντικό πρόβλημα σε εγκληματικότητα ή κάτι τέτοιο. Οι υπόλοιπες ναι είναι υποβαθμισμένες, αλλά και πάλι όχι τόσο τραγικά όσο περιγράφεις. Πχ ο Κολωνός έχει σημεία που είναι εντελώς οκ σαν περιοχή. 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dpolal είπε

Οι περιοχές που αναφέρεις δεν έχουν καμμιά απολύτως σχέση με το κέντρο και απλώς παραθέτεις μέρη που έχουν αυξημένο πληθυσμό που αποτελείτε κυρίως από μετανάστες.
Οι οποίοι διαμένουν σε αυτές τις περιοχές διότι μόνο εκεί τα ενοίκια είναι πολύ χαμηλά επειδή τα περισσότερα σπίτια είναι σε πολυκατοικίες χρέπια του 50 και του 60.

Μια χαρά εγκληματικότητα έχουμε και σε ποιό κυριλέ μέρη πάντως, προχθές έπεφταν ένα σωρό πιστολιές στην Γλυφάδα.

Eγώ φίλε μου γι αυτό προτιμώ να μένω στο ενοίκιο στην Αθήνα. Γιατί όλα αυτά τα ξέρω και δεν μπορώ να πάρω το ρίσκο να αγοράσω σπίτι σε μια περιοχή που μελλοντικά μπορεί να υποβαθμιστεί ή να είναι ήδη χαλασμένη ή 1002.

Έχει και μια χαρά περιοχές η Αθήνα και σε κάποια εξ αυτών μένω και εγώ. Καισαριανή, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Νέα Σμύρνη, Ηλιούπολη, Νέος Κόσμος. Αυτές οι περιοχές για παράδειγμα δεν συγκρίνονται ούτε με αυτές του κέντρου ούτε με καμία, με εξαίρεση τις πλούσιες περιοχές

Μόλις τώρα, giwrgostr είπε

Τα Άνω Πατήσια είναι μια χαρά περιοχή. Πέρα από τις παλιές πολυκατοικίες που αισθητικά δεν είναι ότι καλύτερο, δεν έχει κανένα σημαντικό πρόβλημα σε εγκληματικότητα ή κάτι τέτοιο. Οι υπόλοιπες ναι είναι υποβαθμισμένες, αλλά και πάλι όχι τόσο τραγικά όσο περιγράφεις. Πχ ο Κολωνός έχει σημεία που είναι εντελώς οκ σαν περιοχή. 

Εντάξει αφού τα Άνω Πατήσια είναι μια χαρά περιοχή, μπορείς να περάσεις 2 η ώρα το βράδυ να μας πεις τις εντυπώσεις σου. Και δεν αναφέρομαι στα Άνω Πατήσια που είναι κοντά στον ηλεκτρικό, αναφέρομαι και πιο πέρα στα τελευταία σπίτια προς Ορφανίδου που ξεκινάει η Ριζούπολη. Καλώς ή κακώς, τα Άνω Πατήσια είναι άνω πατήσια. δεν είναι και η καλύτερη περιοχή να μένεις. Σου τα λέω γιατί μένει συγγενικό μου πρόσωπο εκεί και μάλιστα πρόσφατα της άνοιξαν και το σπίτι.

Έχει περιοχές του κέντρου που είναι καλές όπως οι Αμπελόκηποι-Πανόρμου, αλλά έχει και περιοχές που είναι για αποφυγή

• Confused 1
Δημοσ.

Δες το χαρτη και εχε υπ'οψιν οτι κατα κανονα οι περιοχες κατω δεξια απο τη μαυρη γραμμη (χονδροειδως) ειναι πιο ασφαλεις, αποφυγε τις περιοχες πανω και αριστερα απο τη μαυρη γραμμη.

2022-01-24_193921.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

περα απο μεταξουργειο,πλ βαθης, ομονοια αντε και σταθμο λαρισης με κατω πατησια ελαχιστα δεν υπαρχει περιοχη στο κεντρο να φοβασαι.

Δημοσ.

Μια χαρά περιοχή είναι τα Άνω Πατήσια (μην την μπερδεύουμε με τα κάτω) ειδικά  Κυπριάδου και πλατεία Παπαδιαμάντη είναι από τις πιο πράσινες περιοχές του νομού Αθηνών. Και τα ενοίκια πλέον έχουν πάει στο θεό. Κάτω από 500 - 600€ δεν βρίσκεις 2ρι σε νορμάλ κατάσταση. Στη Κυψέλη κατοικουντ πολλοί αλλοδαποί, αλλά από φίλους μου που μένουν εκεί μου λένε δεν δημιουργούν προβλήματα. TS έτσι και αλλιώς στις 12 κλείνουν όλα Αθήνα, οπότε και να θέλεις, πολύ βράδυ δεν θα κυκλοφορήσεις. Μενίδι, Ζεφύρι μεταξουργειο,πλ βαθης, ομονοια , σταθμο λαρισης λίγο να προσέξεις. (Τώρα για τον από πάνω που του άνοιξαν το σπίτι, Ν.Π πέφτουν πιστολιες και ανοίγουν σπίτια κάθε μέρα).

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, filip123go είπε

Μια χαρά περιοχή είναι τα Άνω Πατήσια (μην την μπερδεύουμε με τα κάτω) ειδικά  Κυπριάδου και πλατεία Παπαδιαμάντη είναι από τις πιο πράσινες περιοχές του νομού Αθηνών. Και τα ενοίκια πλέον έχουν πάει στο θεό. Κάτω από 500 - 600€ δεν βρίσκεις 2ρι σε νορμάλ κατάσταση. Στη Κυψέλη κατοικουντ πολλοί αλλοδαποί, αλλά από φίλους μου που μένουν εκεί μου λένε δεν δημιουργούν προβλήματα. TS έτσι και αλλιώς στις 12 κλείνουν όλα Αθήνα, οπότε και να θέλεις, πολύ βράδυ δεν θα κυκλοφορήσεις. Μενίδι, Ζεφύρι μεταξουργειο,πλ βαθης, ομονοια , σταθμο λαρισης λίγο να προσέξεις. (Τώρα για τον από πάνω που του άνοιξαν το σπίτι, Ν.Π πέφτουν πιστολιες και ανοίγουν σπίτια κάθε μέρα).

Eίναι η Κυψέλη καλή περιοχή? Το κέντρο της Αθήνας είναι γενικά παρατημένο στις περιοχές που προαναφέρθηκαν. Καλά άσε τη προηγούμενη εβδομάδα πήγα να πάρω από ΠΛ.Αττικής με το αμάξι ένα φίλο, και απέξω από το σπίτι του είχε παλιοφάτσες και όταν τον ρώτησα πως ζει εδώ, μου είπε ότι ζει με το φόβο. Κακά τα ψέματα, ακόμα και τα Άνω Πατήσια έχουν εγκληματικότητα. Καλά Κυψέλη δεν το συζητώ.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι υπάρχουν καλύτερες περιοχές να πας να ζήσεις και με καλύτερη ποιότητα και χωρίς να είναι ακριβές στα επίπεδα Γλυφάδας, Βούλας, Μαρούσι κλπ.

Καισαριανή, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Καλλιθέα είναι μια χαρά περιοχές να πας να μείνεις και πιστεψε με όσο και αν έχουν ανέβει τα ενοίκια , βρίσκεις να μείνεις. Προσωπικά μένω Καισαριανή, σε ένα διαμέρισμα 55 τμ, και δίνω 420 ευρώ και είμαστε δύο άτομα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...