dtk-386 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Εχω ένα desktop με case το COOLERMASTER MASTERBOX MB530P TG RGB BLACK. H σίτα στο επάνω μέρος δεν κάθεται σωστά. Μπορώ κάπως να το διορθώσω? Είχα βάλει ένα μαγνητάκι σε εκείνο το σημείο αλλά το φοβάμαι το μαγνήτη. Η σίτα είναι μαγνητική όπως τη βλέπω αλλά δεν εφαρμόζει σωστά. Αν τη βγάλω τελείως θα έχω θέμα? Δεν έχω ανεμιστήρες επάνω.
dpolal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δεν θα έχεις πρόβλημα αν την βγάλεις τελείως αλλά αν είναι μαγνητική δοκίμασε να της αλλάξεις λίγο θέση μπας και κάτσει κανονικά. 1
dtk-386 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Το έχω δοκιμάσει. Δεν κάθεται καλά. Αυτή την λωρίδα που έχουν κολλήσει επάνω της όσο και να την ισιώσεις δεν κάθεται. Πρέπει να είναι γενικό γιατί σε ένα review του κουτιού στο youtube το είχε επισημάνει αυτό.
filip123go Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δεν έχει τη βίδα από κάτω; Στο δικό μου είναι οι βίδες και δεν κάθεται σωστά...
dtk-386 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 είναι η μαγνητολωρίδα. την ξεκόλλησα και την ξαναέβαλα και βελτιώθηκε αρκετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα