Spira Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, Έχω σεταρει το PiHole για κάνω φιλτράρισμα των διαφημίσεων, και λειτουργεί σε όλες τις συσκευές εκτός από ένα κινητό της realme. Προφανώς κάπως παίρνει τον DNS server διαφορετικά. Έχω δοκιμάσει να κάνω disable το private DNS από τις ρυθμίσεις του κινητού. Δοκίμασα επίσης στο router speedport να κάνω block τα requests από το κινητό στην πόρτα 53 αλλά ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποια γνώμη/πρόταση για τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να παίξει σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snakething Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Βαλε στο private dns "dns.adguard.com" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 24/1/2022 στις 11:36 ΠΜ, Spira είπε Καλησπέρα, Έχω σεταρει το PiHole για κάνω φιλτράρισμα των διαφημίσεων, και λειτουργεί σε όλες τις συσκευές εκτός από ένα κινητό της realme. Προφανώς κάπως παίρνει τον DNS server διαφορετικά. Έχω δοκιμάσει να κάνω disable το private DNS από τις ρυθμίσεις του κινητού. Δοκίμασα επίσης στο router speedport να κάνω block τα requests από το κινητό στην πόρτα 53 αλλά ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα. Υπάρχει κάποια γνώμη/πρόταση για τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να παίξει σωστά? Με Pi-hole v5.12.2 FTL v5.18.1 και realme gt 2pro δεν παίζει κανονικά , μήπως δεν του δίνει ο dhcp σου το ip του pihole ? Η έχεις static ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα