Ioannoula_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας παιδιά, Κάνουμε ανακαίνιση στην κουζίνα μας και σκαφτόμαστε να πάρουμε τον εντοιχισμένο απορροφητήρα Teka GFL 57650. μας αρέσει πολύ το design του, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω και την γνώμη σας έχετε δει ή αγοράσει κάτι παρόμοιο; αν και τα χαρακτηριστικά του είναι πολύ καλά οι ενδοιασμοί μου είναι 2 1. τα φίλτρα μου φαίνεται περίεργο που έχουν λεία επιφάνεια και αναρωτιέμαι αν με τους υδρατμούς θα δημιουργούνται σταγόνες. 2. το ντουλάπι που θα καλύπτει ουσιαστικά τον απορροφητήρα υπάρχει περίπτωση να χαλάσει από τους υδρατμούς για παράδειγμα όταν μαγειρεύεις στα μπροστά μάτια ή δεν θα υπάρχει πρόβλημα; https://www.teka.com/el-gr/proion/gfl-57650-eos-ix_113100002/ Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από Ioannoula_
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε ανακαίνιση προ 15ετιας και βάλε σε κατοικία, μπήκε τέτοιος απορροφητηρας της teka. Είναι μια χαρά γενικώς ακόμα και σήμερα. Τώρα αν έχει χαλάσει πολύ αυτή η εταιρεία σε σχέση με πριν τόσα χρόνια, δεν το ξέρω. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από Basilhs23___
iml Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν ανοίγεις πάντα τον απορροφητήρα (και στη σωστή σκάλα) όταν μαγειρεύεις, δεν χαλάει/λερώνεται κανενα ντουλάπι. Πολλοί περιμένουν να δουν καπνό πρώτα ή να τους πει άλλος για να τον ανοίξουν ή μόνιμα στο 1 για να μην ακούγεται, με 2 κατσαρόλες και ένα τηγάνι στη φωτιά Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από iml
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα