GodzillaCover Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Χαιρετώ και πάλι. Έχω (η μάνα μου δηλαδή έχει) ένα Golf 5 1.4 TSI, με τους 140 ίππους. Αποφασισα να δω πόσο πάει τελική. Πάνω από τα 150 είτε είχα 5η είτε 6η έτρεμε ολόκληρο το αυτοκίνητο και δεν πήγαινε πάνω από 180 που να χτυπιόμουν. Διαβάζω όμως ότι θα έπρεπε να περνάει τα 200 km/h. Τι παίζει, γιατί δεν πάει πάνω από 180 (όμως ακριβώς 180 ούτε πάνω ούτε κάτω); Έχει κανείς το ίδιο αμάξι να μου πει αν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Btw, το καλοκαίρι κάναμε ταξίδι 4 ωρών σταθερά στα 160 και δεν έτρεμε καθόλου, οπότε ούτε αυτό ξέρω γιατί γίνεται τώρα… Βέβαια δεν οδηγούσα εγώ για να ξέρω τι ένιωθε ο οδηγός, αλλά το αμάξι δεν έτρεμε.
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 [insomnia_mode/on]Φαντάζομαι ότι το τσεκάρισμα έγινε στην Autobahn, έτσι;[insomnia_mode/off] 1
Tenshi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/1/2022 στις 11:18 ΜΜ, phanispal είπε [insomnia_mode/on]Φαντάζομαι ότι το τσεκάρισμα έγινε στην Autobahn, έτσι;[insomnia_mode/off] Συγκεκριμένα στην πίστα hotwheels (αυτή με τον δεινόσαυρο) Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από Tenshi
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 210 και κατι πάει Το οτι τρέμει σημαίνει οτι είναι εγκαταλελειμμένο εδω και χρόνια, τα golf είναι τραίνα στον δρόμο 3
piiii Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Κάτι πάει στραβά αδερφέ... Εγώ ο κοινός θνητός με το ταπεινό 1.6 fsi και τα 115άτια, ειδικά και μετα την ρεκτίφα έπιασα 180 σχετικά άνετα και είχε χώρο ακόμα για παραπάνω. Πριν πέσετε να με φάτε το μέρος ήταν η εθνική Θεσ/νίκης Αθηνών όταν δεν είχε και πολλά αμάξια στο δρόμο. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Αφου το εχεις παρατημενο ,χωρίς σερβις και λάστιχα. 1
Haldol Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Χμμ. Δε πάει πάνω από 180 το αμαξάκι εε; Σε προηγούμενο θέμα: Αναφορά σε κείμενο Σκέψου τα λάστιχα είναι από το 2016 Και μετά στον κάθε νεκρό στα τροχαία βρίζουμε "το κράτος" & "τις υποδομές". 9 2
tilaverboy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, Haldol είπε Χμμ. Δε πάει πάνω από 180 το αμαξάκι εε; Σε προηγούμενο θέμα: Και μετά στον κάθε νεκρό στα τροχαία βρίζουμε "το κράτος" & "τις υποδομές". Αφού είναι στο αίμα μας να μην κάνουμε αυτοκριτική και να μοιράζουμε ευθύνες άλλου. Τι ψάχνεις; Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού κράτους είναι ο ίδιος ο Έλληνας. 2
piiii Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Πάντως αν όντως πιέζεις την τύχη σου προσπαθώντας να πιάσεις τελικές με μάπα λάστιχα και αναρτήσεις, ξανασκέψου το. Σε τέτοιες ταχύτητες τα περιθώρια αντίδρασης αν γίνει στραβή είναι μηδέν! 5
tutuyo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 ωχαχαχαχαχα εχω ενα αμαξι που δεν εχει κανει σερβις και δεν εχει λαστιχα. Ας το τελικιασω να δω ποσο γρηγορα μπορω να παω να κανω παρεα στον Παντελο 5
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 εφοσον εχεις να το κανεις σερβις τοσα χρονια να λες και ευχαριστώ που παει πανω απο 100... δε σχολιαζω το ανευθυνο της υποθεσης, η θεωρια του δαρβινου ειναι εδώ και εφαρμόζεται οπου πρεπει, ωστόσο μπορει να παρεις και κανεναν στο κεφαλι σου... 2
cumulus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επόμενο θέμα. το ανίκανο κράτος που δεν είχε βάλει μπάρες ακόμα και σε μονόδρομο , με αποτέλεσμα το θάνατο ενός νέου .Ως πότε θα θρηνούμε νεκρούς εξαιτίας της ανικανότητας του κρατους Συγγενείς Το παιδί ποτέ δεν έτρεχε ,ήταν συνετό στην οδήγηση .Σαφώς έχει ευθύνες το κράτος Δικηγορος Δεν οδηγούσε το παιδί ,αλλά ένας φίλος του . Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από cumulus
Fordakias7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Στις 23/1/2022 στις 11:15 ΜΜ, GodzillaCover είπε Χαιρετώ και πάλι. Έχω (η μάνα μου δηλαδή έχει) ένα Golf 5 1.4 TSI, με τους 140 ίππους. Αποφασισα να δω πόσο πάει τελική. Πάνω από τα 150 είτε είχα 5η είτε 6η έτρεμε ολόκληρο το αυτοκίνητο και δεν πήγαινε πάνω από 180 που να χτυπιόμουν. Διαβάζω όμως ότι θα έπρεπε να περνάει τα 200 km/h. Τι παίζει, γιατί δεν πάει πάνω από 180 (όμως ακριβώς 180 ούτε πάνω ούτε κάτω); Έχει κανείς το ίδιο αμάξι να μου πει αν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Btw, το καλοκαίρι κάναμε ταξίδι 4 ωρών σταθερά στα 160 και δεν έτρεμε καθόλου, οπότε ούτε αυτό ξέρω γιατί γίνεται τώρα… Βέβαια δεν οδηγούσα εγώ για να ξέρω τι ένιωθε ο οδηγός, αλλά το αμάξι δεν έτρεμε. Φιλαρακι γιατί δεν το πας σε έναν μάστορα αξιόπιστο διάγνωση μέσω ίντερνετ δεν πρόκειται να γίνει μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Πίεση ελαστικών κοίταξες; Μήπως το αμάξι έχει βουλωμένο φίλτρο αέρα η μάπα βενζίνη; Μήπως ένα αμάξι χρειαζεται σέρβις στην ώρα του; Λέω εγώ τώρα.... 1
Chris92 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 μηπως σας γλενταει το τρολ ο πιτσιρικος με απανωτα θεματα με το κωλαμαξο??? μηπως? 1 1
GodzillaCover Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Στις 25/1/2022 στις 6:25 ΜΜ, Fordakias7 είπε Φιλαρακι γιατί δεν το πας σε έναν μάστορα αξιόπιστο διάγνωση μέσω ίντερνετ δεν πρόκειται να γίνει μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Πίεση ελαστικών κοίταξες; Μήπως το αμάξι έχει βουλωμένο φίλτρο αέρα η μάπα βενζίνη; Μήπως ένα αμάξι χρειαζεται σέρβις στην ώρα του; Λέω εγώ τώρα.... Ναι ναι θα πάω, απλώς ήθελα να δω αν έχει κόφτη γιατί μου φάνηκε περίεργο ότι, ενώ έπιασε σχετικά εύκολα 180, σταμάτησε στα 180 μπαμ. Στις 25/1/2022 στις 6:34 ΜΜ, Chris92 είπε μηπως σας γλενταει το τρολ ο πιτσιρικος με απανωτα θεματα με το κωλαμαξο??? μηπως? Η αλήθεια είναι ότι, αν και γενικά μου αρέσει να τρολαρω, στη συγκεκριμένη περίπτωση όντως έχω την απορία για τον κόφτη. ΟΚ, το αμάξι δεν έχει λάστιχα και δεν έχει γίνει σέρβις (δε νομίζω πως έχει κάποιο σοβαρό θέμα), αλλά δε βλέπω γιατί να τρέμει (ενώ το καλοκαίρι δεν έτρεμε) και να μην πάει πάνω από 180.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα