Προς το περιεχόμενο

Φροντιστήρια οικονομικών

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, gii είπε

Η αρχή νομίζω είναι πάντα δύσκολο το θέμα είναι το μέρα δλδ πως θα είσαι στα 30 σου πχ. Πληροφορική που σπουδάζεις δεν ασχολείσαι από μικρός; 

Το ρωτάω γιατί δεν νομίζω ότι είναι σχολή α μου ήρθε φλασια στην τρίτη λυκείου πάω εκεί

Νομίζω ήθελες να κάνεις quote το άλλο μήνυμα. Πάντως εγώ προσωπικά από μικρός το είχα με τους υπολογιστές και γενικότερα με την τεχνολογία και πάντα ήξερα τι ήθελα να κάνω. Τώρα την σχολή μου την επέλεξα αφότου έγραψα και είδα τα μόρια μου .Μου την είχε πρότεινε γνωστός μου και μπορώ να πω πως είμαι full ευχαριστιμένος. Μπορώ να σου πω όμως ότι το 90% ακόμα και στα 25 τους όταν τελειώνουν την σχολή τους δεν έχουν ιδέα τι θέλουν να κάνουν ή παίζει να μην τους άρεσε καν η σχολή τους γιατί είτε έπαιξαν προπο στο μηχανογραφικό είτε σπούδασαν ότι τους είπαν οι γονείς τους είτε για χίλιους άλλους δύο λόγους δεν τους άρεσε τελικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 4/2/2022 στις 12:45 ΜΜ, gii είπε

Nαι καταλαβα...απλά πολλοί λένε ότι πρέπει να ασχολείσαι από μικρός με αυτά...

στην εποχή μου έλεγαν οτι για να πας πληροφορική πρέπει να εχεις πολύ υψηλό IQ και να ασχολείσαι από μικρός. Ετσι απέτρεψαν πολλους που το σκεφτόμασταν τότε να δηλωσουμε τις σχετικές σχολές 

Καλησπερα σας ευχαριστώ πολύ όλους . Με την πληροφορική τα πάω πολύ καλά . Στην 3η γυμνάσιο ξεκίνησα να φτιάχνω μόνος μου υπολογιστές να τους στηνω για συγγενείς και γνωστούς έφτιαχνα τους υπολογιστές . Πέρσι 1η λυκείου ασχολήθηκα με ένα πρότζεκτ ρομποτικής όπου και βγήκε πετυχημένο . Και φέτος προσαρμόστηκα πάρα πολύ εύκολα στον προγραμματισμό και στην πληροφορικη.

10 ώρες πριν, gii είπε

Αεππ και εγώ άριστος ήμουν...αλλά δεν νομίζω να είμαι για πληροφορική δεν πιστεύω ότι είναι σωστό κριτήριο

το σωστό κριτήριο ειναι να σου αρέσει. η πληροφορική εχει πολλές εφαρμογές οπότε αν σου αρέσει πας, αν δε μπορεις να φανταστεις τη ζωη σου μπροστα από εναν υπολογιστή πας σε κάτι άλλο.

• Like 2

31 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

το σωστό κριτήριο ειναι να σου αρέσει. η πληροφορική εχει πολλές εφαρμογές οπότε αν σου αρέσει πας, αν δε μπορεις να φανταστεις τη ζωη σου μπροστα από εναν υπολογιστή πας σε κάτι άλλο.

Εγώ θα μπορούσα...αλλά να γράφω πχ κώδικα και να προγραμματίζω δεν νομίζω ότι είναι για όλους θέλει δεξιότητες και κάψα πιστεύω

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...