Ronnie1985 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Όπως λέει και ο τίτλος έχετε να μου προτείνεται κάποιο ποιοτικό τζαμακι full coverage να καλύπτει και το notch και όσο γίνεται edge to edge, να αφήνει δηλαδη όσο πιο λίγο κενό γίνεται γιατί με λιγο ψάξιμο είδα λίγο πολύ όλα τα τζαμακια αφήνουν... Δε θέλω spigen, γιατι προσωπικα δεν έμεινα ικανοποιημένος με όσα δοκίμασα κατα καιρούς και πάντα στην εγκατάσταση με παιδευανε με τα bubbles. Θα θελα να δοκιμάσω άλλη εταιρεία και μέχρι στιγμής σκέφτομαι για ESR τι λέτε; Επίσης να προτιμήσω εντελώς full clear τζαμακι η το άλλο που βγάζουν με το μαύρο πλαίσιο-γραμμη γύρω γύρω... Αλήθεια γιατί βγαζουν και με μαύρο γύρω γύρω; Έχει κάποια πλεονεκτήματα αυτό; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο μέχρι στιγμής αλλά περιμένω αν μου προτείνεται και κάποιο άλλο. https://www.esrgear.com/products/iphone-13-13-pro-full-coverage-tempered-glass-screen-protector/ https://www.esrgear.com/products/iphone-13-13-pro-armorite-x-ultra-tough-tempered-glass-screen-protector/
Fotia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Υποτιθεται αυτο με το μαυρο πλαισιο ειναι πιο ενισχυμενο .
Ronnie1985 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Fotia είπε Υποτιθεται αυτο με το μαυρο πλαισιο ειναι πιο ενισχυμενο . Εκτος από αυτό, υπάρχει άλλος λόγος που βάζουν μαύρο πλαίσιο; Οπτικές γωνίες κ δε κάνει rainbow στις άκρες; Φαίνεται σα να μη φορας τζαμακι; Γιατί το προτιμούν;
Fotia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Σε μια αλυσίδα με αξεσουαρ σε τυχαια συζήτηση, ειχαν πει ότι δεν πιανει σκονη στις γωνίες για να ξεκολλήσει λίγο λίγο.
Ronnie1985 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Fotia είπε Σε μια αλυσίδα με αξεσουαρ σε τυχαια συζήτηση, ειχαν πει ότι δεν πιανει σκονη στις γωνίες για να ξεκολλήσει λίγο λίγο. Αν είναι full glue και το σκέτο τζαμακι και full glue με τη μαύρη γραμμή γύρω γύρω που η διαφορά στο ποιο να ξεκολλήσει το ίδιο πράγμα θαρρώ πως είναι. Επίσης σκέφτομαι αν αυτό με το μαύρο περίγραμμα εστω και λίγο να υπάρχει το ενδεχόμενο να "τρώει" έστω και λίγο απ' την οθόνη σε περίπτωση που μπει το τζαμακι ακόμα και 1mm είτε πιο δεξιά είτε πιο αριστερά γιατί συμβαίνουν και αυτά ακόμα και με τους βοηθητικούς οδηγούς (frames) που παρέχουν στη συσκευασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα