jack124 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Και θα δείξουν την επίπεδη γη? Δεν νομίζω να το ρισκάρουν 😂
Dark Worm Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Έχω ένα φίλο παθιασμένο με το διάστημα και του κάνω καζούρα οτι η γη είναι επίπεδη και πως ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι σε στούντιο κινηματογράφου και το πιστεύει οτι σοβαρολογώ. Που να του δείξω και αυτό το άρθρο... 🤣 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στην πρώτη πορνογραφική ταινία στο διάστημα θα βγει το πολύ χρήμα αλλά το διάστημα είναι ακόμα πολύ πολιτικά ορθό, ως δραστηριότητα του κράτους κυριως, για να πραγματοποιηθεί.
thiva7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, AtiX είπε Τόσα έξοδα για να δούμε κάτι που στο τέλος δεν θα υπάρχει αληθοφάνεια, θα είναι τίγκα στα ψηφιακά εφέ και δεν θα νοιάζει τον θεατή αν γυρίστηκε στο διάστημα ή σε ένα στούντιο… το τερμάτησε ο τομ ο κρουζ… Δεν καταλαβαίνω την λογική σου. Προτρέχεις ότι θα έχει τίγκα ψηφιακα εφέ. Ότι και να κάνουν ποτέ κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, έχω διαβάσει σε πολλά άρθρα εδώ ότι ααα κοίτα φουλ cgi χάλια η ταινία κλπ, τώρα πάνε τα γυρίσματα στο διάστημα και πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι. Ας περιμένουμε να βγει και να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. 2
AtiX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, thiva7 είπε Δεν καταλαβαίνω την λογική σου. Προτρέχεις ότι θα έχει τίγκα ψηφιακα εφέ. Ότι και να κάνουν ποτέ κανένας δεν είναι ευχαριστημένος, έχω διαβάσει σε πολλά άρθρα εδώ ότι ααα κοίτα φουλ cgi χάλια η ταινία κλπ, τώρα πάνε τα γυρίσματα στο διάστημα και πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι. Ας περιμένουμε να βγει και να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Από όλες τις ταινίες που έχει γυρίσει ο συγκεκριμένος ηθοποιός και είναι γυρισμένες σε κανονικές τοποθεσίες και όχι στούντιο, πιστεύεις ότι είναι τόσο καλές και αποδίδουν την ρεαλιστικότητα που ήθελε να δώσει?
thiva7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, AtiX είπε Από όλες τις ταινίες που έχει γυρίσει ο συγκεκριμένος ηθοποιός και είναι γυρισμένες σε κανονικές τοποθεσίες και όχι στούντιο, πιστεύεις ότι είναι τόσο καλές και αποδίδουν την ρεαλιστικότητα που ήθελε να δώσει? Ναι οκ μαζί σου. Αλλά τώρα μιλάμε για κάτι εντελώς νέο. Εάν το πετύχει η οχι θα το δούμε στο αποτέλεσμα. Απλά μου φαίνεται περίεργο να πάνε στο διάστημα και να το γεμίσουν με τίγκα εφέ.
markos9 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, thiva7 είπε Ναι οκ μαζί σου. Αλλά τώρα μιλάμε για κάτι εντελώς νέο. Εάν το πετύχει η οχι θα το δούμε στο αποτέλεσμα. Απλά μου φαίνεται περίεργο να πάνε στο διάστημα και να το γεμίσουν με τίγκα εφέ. Φιλε μου, για τους Αμερικανους μιλαμε. Οπου βρουν, βαζουν εφε. Δες το σουπερμαν, που αντι να ξυρισει μια στιγμη το μουστακι, του πεταξαν εφε. Μια σκηνη τον 3:13.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα