Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο για το καταστημα μου, η χρήση του θα είναι καθαρά για τιμολόγηση, ιντερνετ και λίγο office.

Τώρα έχω ένα παλιό πληκτρολόγιο με το μοβ βύσμα EZ-9900 και τόσα χρόνια με έχει βολέψει, επίσης στο σπίτι μου έχω το Logitech K270 και το  logitech Y-bp62a που επίσης με έχουν βολέψει.

Κοιτούσα αυτά Dell KB216, Philips SPK6214, Microsoft Wired Keyboard 600, Logitech K120. 

Τι έχετε να μου προτείνετε σε ενσύρματο πληκτρολόγιο.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε ρωτας για πληκτρολογιο του δεκαρικου, πανε σε καποιο καταστημα, δες ποιο σου καθεται καλα στο χερι και τσιμπα το, αναλωσιμο ειναι. εμπειρικα το microsoft το 600αρι μια χαρα ειναι. Δες το και απο αποψη ογκου

Επεξ/σία από vaggos231
  • Like 1
Δημοσ.

Μάλλον στο Κ120 θα καταλήξω.

Μου άρεσε πολύ το dell KB216 αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Διάβασα ότι έχει πολύ κοντά τα κουμπιά. Επίσης αυτό είναι στυλ λάπτοπ με χαμηλο προφίλ στα κουμπιά?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pavloa είπε

Μάλλον στο Κ120 θα καταλήξω.

Μου άρεσε πολύ το dell KB216 αλλά δεν ξέρω αν θα με βολέψει. Διάβασα ότι έχει πολύ κοντά τα κουμπιά. Επίσης αυτό είναι στυλ λάπτοπ με χαμηλο προφίλ στα κουμπιά?

Επειδή τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δυο, το Dell KB216 υπερτερεί, είναι ξεκούραστο, ελαφρύ, έχει πολύ πιο μοντέρνο σχεδιασμό και τα πλήκτρα του είναι σημαντικά πιο αθόρυβα από αυτό της Logitech.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...