geioannou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) μετα απο συνδεση με το microsoft account σε windows 10, μετεφερε το icon του λογαριασμου στo log on πεδιο της συνδεσης του λειτουργικου. Ενω εκανα αποσύνδεση του λογαριασμου, το icon παραμενει κατα το log on. ακολουθησα σε οδηγειες για την διαγραφη του το να παω στο C:\Users\geioa\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\AccountPictures και να διαγραψω την εικονα, αλλα παραλη την διαγραφη του, το icon παραμενει. ξερει κανεις πως θα το βγαλω ? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από geioannou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω έχει όλες τις υποπεριπτώσεις, ρίξε μια ματιά (κάνε expand και τα replies) https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/how-do-i-delete-an-account-picture-on-windows-10/9e11b966-03cf-46f8-af25-be885c5d693f?auth=1 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 δεν μου εδωσε απαντηση, αλλα μου εδωσε μια ιδεα. ειπε που ειναι οι default εικονες του user account και ετσι πήγα και εκανα φόρτωση αυτου το εικονιδιου. μετα το restart το εφερε το default. οποτε ολα καλα. σε ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα