Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι έχω δοκιμάσει τα πάντα και κάνει συνέχεια τα ίδια, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω, σας ευχαριστώ όλους πάντος για τις προτάσεις σας. Τώρα τι προτείνετε: να αγοράσω άλλη μεταχειρισμένη απο το forum με 70-80 ευρώ και να προσπαθήσω να την σπρώξω σαν χαλασμένη με κανα 20 ευρώ ή να την πάω κάπου για φτιάξιμο? Φοβάμαι μην με χρεώσουν τα ίδια και δεν κάνουν και δουλειά.

Δημοσ.

Μηπως καποιο καλωδιο displayport/hdmi δεν εχει κουμπωσει καλα?

Σε μητρικη Asus μου εβγαζε το ιδιο σφαλμα και νομιζα πως καποιος δισκος ειχε προβλημα,τελικα ηταν το displayport που δεν ειχε κουμπωσει καλα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, snbblp είπε

Μήπως υπάρχουν και άλλοι δίσκοι που συνδέθηκαν σε άλλα ports από αυτά που ήταν αρχικά;

Υπονοείς οτι αν βάλεις ίδιους δίσκους σε άλλη σειρά στα win δεν βρίσκουν τα partition του system (multi disk install) και έχεις πρόβλημα στο boot, δεν το πιστεύω οεο🤣

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aris_ είπε

Υπονοείς οτι αν βάλεις ίδιους δίσκους σε άλλη σειρά στα win δεν βρίσκουν τα partition του system (multi disk install) και έχεις πρόβλημα στο boot, δεν το πιστεύω οεο🤣

Ψάχνει το loader σε συγκεκριμένο δίσκο συγκεκριμένο partition. Αν αλλάξει σειρά, error A2.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει όλους τους όλους τους δίσκους NVMe, SATA και USB που μπορούσα, έναν έναν και σε συνδιασμό σε όλες τις πιθανές θέσεις και όλους τους συνδιασμούς settings στο BIOS αλλά τίποτα. Προφανώς και δεν είναι κάτι απλό όπως η μνήμη σε λάθος θέση ή κάποιο καλώδιο, θα το είχα λύσει πριν ρωτήσω εδώ. Το μόνο που μένει είναι να έχει χαλάσει κάτι στην μητρική, σταβωμένα pins όπως είπε φίλος πιο πάνω ή κάτι άλλο. Η ερώτησή μου είναι: αξίζει τα χρήματα να την πάω για φτιάξιμο σε κάποιο μαγαζί ή να την πετάξω και να πάρω καινούρια?

Δημοσ.

Το εφτιαξά! Δουλεύει μάγκες, του flashαρα το bios, το ίδιο που είχε και πρίν, και άρχισε να δουλεύει κανονικά!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, boudito είπε

Το εφτιαξά! Δουλεύει μάγκες, του flashαρα το bios, το ίδιο που είχε και πρίν, και άρχισε να δουλεύει κανονικά!

Για να ξέρεις τι έκανες... εσβησες τον πίνακα που του λέει από που να κάνει boot (device/disk/partition/path), και τον ξαναδημιούργησε.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...