marc7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Έχω το πρόγραμμα unlimited της Vodafone με απεριόριστα δεδομένα. Επειδή όμως προεκυψε διαμονή στο εξωτερικό μου είπαν ότι το Vodafone pass (δλδ το δικαίωμα να χρησιμοποιώ τα δεδομένα και τα λεπτά ομιλίας του προγράμματος μου στο εξωτερικό μέσω roaming) λήγει στους 4 μήνες ενώ έπειτα χρεώνομαι κανονικά με υπέρογκες χρεώσεις roaming. Αν γυρίσω όμως στην Ελλάδα και το κινητό πάρει σήμα Ελλάδας , μπορώ να ανανεώσω το Vodafone pass για άλλους 4 μήνες. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν δεν έχω τη δυνατότητα να γυρίσω στην Ελλάδα μέσα σε 4 μήνες, μπορώ να κάνω το κινητό (με χρήση VPN ή άλλης λειτουργίας), να φαίνεται ότι είναι στην Ελλάδα, έχοντας πάρει σήμα Vodafone Ελλάδας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 VPN/ IP ok σήμα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marc7 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε VPN/ IP ok σήμα ?? Τώρα είμαι σε roaming. Εννοώ αν υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να έχω σήμα από τη Vodafone Ελλάδας. Να φαίνεται δλδ ότι το κινητό μου έχει γυρίσει Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, marc7 είπε αν υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να έχω σήμα από τη Vodafone Ελλάδας Δεν Νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, marc7 είπε Τώρα είμαι σε roaming. Εννοώ αν υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να έχω σήμα από τη Vodafone Ελλάδας. Να φαίνεται δλδ ότι το κινητό μου έχει γυρίσει Ελλάδα Για να παρεις σημα ελλαδας πρεπει το κινητο να πιασει σημα απο κεραια που βρισκεται ελλαδα Αν η δουλεια ειναι καλη και εχεις σκοπο να μεινεις εκει , παρε κινητο απο εκει που βρισκεσαι , και ακυρωσε το ελληνικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marc7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Έγινε, ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 16 hours ago, marc7 said: Καλησπέρα. Έχω το πρόγραμμα unlimited της Vodafone με απεριόριστα δεδομένα. Επειδή όμως προεκυψε διαμονή στο εξωτερικό μου είπαν ότι το Vodafone pass (δλδ το δικαίωμα να χρησιμοποιώ τα δεδομένα και τα λεπτά ομιλίας του προγράμματος μου στο εξωτερικό μέσω roaming) λήγει στους 4 μήνες ενώ έπειτα χρεώνομαι κανονικά με υπέρογκες χρεώσεις roaming. Αν γυρίσω όμως στην Ελλάδα και το κινητό πάρει σήμα Ελλάδας , μπορώ να ανανεώσω το Vodafone pass για άλλους 4 μήνες. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αν δεν έχω τη δυνατότητα να γυρίσω στην Ελλάδα μέσα σε 4 μήνες, μπορώ να κάνω το κινητό (με χρήση VPN ή άλλης λειτουργίας), να φαίνεται ότι είναι στην Ελλάδα, έχοντας πάρει σήμα Vodafone Ελλάδας; Λύση που δεν ξέρω αν δουλεύει. Δύο sim, μία στους δικούς σου Ελλάδα, μία που χρησιμοποιείς. Μιά φορά την εβδομάδα ανοίγεις για 2 λεπτά την <<ελληνική>> sim και παράλληλα κλείνεις την <<εξωτερική>>. Ίσως problem solved. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marc7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Λύση που δεν ξέρω αν δουλεύει. Δύο sim, μία στους δικούς σου Ελλάδα, μία που χρησιμοποιείς. Μιά φορά την εβδομάδα ανοίγεις για 2 λεπτά την <<ελληνική>> sim και παράλληλα κλείνεις την <<εξωτερική>>. Ίσως problem solved. Γίνεται να έχω δύο κάρτες sim με τον ίδιο αριθμό; Ή εννοείς να κάνω e-sim την κάρτα στο κινητό και τη φυσική κάρτα να την δώσω στους δικούς μου για να την ανοίγουν μια φορά το 4μηνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 2 minutes ago, marc7 said: Γίνεται να έχω δύο κάρτες sim με τον ίδιο αριθμό; Ή εννοείς να κάνω e-sim την κάρτα στο κινητό και τη φυσική κάρτα να την δώσω στους δικούς μου για να την ανοίγουν μια φορά το 4μηνο; Γίνεται να υπάρχουν 2 κάρτες, απλά δεν γίνεται να είναι ταυτόχρονα ενεργές στο δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή είχα το ίδιο θέμα (αλλά τελικά δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί, εκτός από κάποια δωρεάν data), είχα σκεφτεί να πάρω εκείνο το μαραφέτι της vodafone που παίρνει ethernet και το κάνει 3G και να του έδινα δίκτυο από κάποιο router με tunnel σε router στο σπίτι που υποτίθεται θα έμπαινε το μαραφέτι. Edit : Damn, καταργήθηκε Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από csontheline Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα