PappaJim23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο φόρουμ, νοικιάζω έναν χώρο για το parking για το αυτοκινήτου μου, ύστερα από έγκριση από τον ιδιοκτήτη, με άφησε να τοποθετήσω κάμερες γύρω από το αυτοκίνητο μου, με σκοπό να το παρακολουθώ, αφού μένω σε κακόφημη γειτονιά... Έχω βάλει ένα σετ με 4 κάμερες και καταγραφικό... έχω δοκιμάσει το σύστημα και όλα καλά... Υπάρχει όμως πρόγραμμα για να παρακολουθώ το σύστημα είτε μέσω κινητού, είτε μέσω του υπολογιστή μου, αλλά χρειάζεται παροχή internet. Για να πάω internet σε εκείνο το σημείο, θα πρέπει να στείλω καλώδιο ethernet από το σπίτι μου μέχρι τη πυλωτή, γύρω στα 40m για να συνδέσω απευθείας το καταγραφικό με το ρούτερ μου. Οπότε αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, υπάρχει άλλος τρόπος να για συνδέσω το ρούτερ μου με το καταγραφικό, πέρα από το να τραβήξω 40m ethernet, μέσα από το φωταγωγό της πολυκατοικίας? Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από PappaJim23
csontheline Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Καλώδιο is the way to go. Αλλά, αν δεν το θες, μπορείς να πάρεις wifi repeater που να βγάζει ethernet και να το συνδέσεις στο καταγραφικό. Θα πρέπει να μετρήσεις αν το σήμα είναι καλό, γιατί μπορεί να συνδεθεί στο internet, αλλά με χαμηλή ταχύτητα και τελικά να μην δουλεύει συνέχεια ή και καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα