Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα Σε λαπτοπ Sony vaio με win 7 κατέβασα τον Ghrome Greek και σε αρκετούς ιστότοπους που προσπαθώ να μπω μου βγάζει : σύνδεση μη ασφαλής  , τι μπορώ να κάνω ;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Αγαπητέ καλησπέρα,

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αναβάθμιση σε windows 10 αν τα σηκώνει το μηχάνημα σου. Τα εφτάρια έχουν σταματήσει να υποστηρίζονται από την microsoft και ο αριθμός των ιστοσελίδων που δεν θα μπορείς να μπεις θα αυξάνεται. Επίσης τσέκαρε αν η ημερομηνία και η ώρα είναι σωστά.

Γενικά η περιήγηση με εφτάρια δεν ενδεικνύεται.

Αναμένουμε νέα σου...

Δημοσ.

Έλεγξε αρχικά αν υπάρχει εγκατεστημένο κάποιο πιστοποιητικό ασφαλείας στο πακέτο hosting.
Ειδάλλως θα πρέπει να εγκαταστήσεις ένα SSL πακέτο.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, macgyver είπε

Αγαπητέ καλησπέρα,

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αναβάθμιση σε windows 10 αν τα σηκώνει το μηχάνημα σου. Τα εφτάρια έχουν σταματήσει να υποστηρίζονται από την microsoft και ο αριθμός των ιστοσελίδων που δεν θα μπορείς να μπεις θα αυξάνεται. Επίσης τσέκαρε αν η ημερομηνία και η ώρα είναι σωστά.

Αναμένουμε νέα σου...

Αυτό θα κάνω , Ευχαριστώ !!!!

13 λεπτά πριν, Apollonian είπε

Έλεγξε αρχικά αν υπάρχει εγκατεστημένο κάποιο πιστοποιητικό ασφαλείας στο πακέτο hosting.

Ευχαριστώ για την αμεσότητα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, macgyver είπε

Αγαπητέ καλησπέρα,

Αναμένουμε νέα σου...

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

γενικά καλή ιδέα είναι να βάλεις 10άρια.

κάτι ακόμα,τσέκαρε την ημερομηνία και ώρα του λαπτοπ. μου έχει τύχει να μην μπορώ να μπω σε ιστοσελίδες επειδή το λαπτοπ μου είχε λανθασμένη ημερομηνία

Δημοσ.
14 ώρες πριν, macgyver είπε

ο αριθμός των ιστοσελίδων που δεν θα μπορείς να μπεις θα αυξάνεται.

Η έκδοση των windows δεν έχει σχέση με τις σελίδες που μπορείς και δεν μπορείς να μπεις. Το μόνο πρόβλημα των 7 είναι η μειωμένη ασφάλεια όμως όσο κάποιος δεν κάνει συναλλαγές κατά τη γνώμη μου είναι προτιμότερα από το να βάλει 10 και να μην λειτουργούν κάποια hardware λόγω driver.

14 ώρες πριν, Apollonian είπε

Δεν μιλάει για το website του αλλά για το laptop του και σελίδες άλλων.

------------------

Το πιο πιθανό είναι ότι φταίει το antivirus, κάνε το uninstall και το περνάς μετά ξανά.

Δοκίμασε και με ένα firefox με την επιλογή Privacy & Security -> Don't Enable HTTPS only mode.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, elpenor είπε

Η έκδοση των windows δεν έχει σχέση με τις σελίδες που μπορείς και δεν μπορείς να μπεις. Το μόνο πρόβλημα των 7 είναι η μειωμένη ασφάλεια όμως όσο κάποιος δεν κάνει συναλλαγές κατά τη γνώμη μου είναι προτιμότερα από το να βάλει 10 και να μην λειτουργούν κάποια hardware λόγω driver.

Δεν μιλάει για το website του αλλά για το laptop του και σελίδες άλλων.

------------------

Το πιο πιθανό είναι ότι φταίει το antivirus, κάνε το uninstall και το περνάς μετά ξανά.

Δοκίμασε και με ένα firefox με την επιλογή Privacy & Security -> Don't Enable HTTPS only mode.

Ευχαριστώ πολύ !τακτοποιήθηκε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...