mp44christos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, idefixius said: Λοιπόν, βρέθηκα σήμερα σε μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών και δοκίμασα τόσο τα viper όσο και έναν μεγάλο αριθμό από διάφορα gaming ποντίκια. Ε λοιπόν τα viper με απογοήτευσαν. Το πλαστικό ήταν πολύ γλιστερό στο χέρι και το κράτημα γινόταν με δυσκολία. Αφού το σήκωνα ας πούμε ψηλά και μου έφευγε από το χέρι τελείως. Το ίδιο με το viper ήταν απογοητευτικό και το deathadder. Αντίθετα αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μου άρεσε πάρα πολύ στο κράτημα ήταν το G403 hero της Logitech. Δεν ξέρω τι λέει από τεχνική σκοπιάς (τα ποντίκια δεν ήταν συνδεδεμένα σε Η/Υ), ποιοτικά και εργονομικά πάντως ήτανε τέλειο. Απο ftip ποντικι πηγες σε ποντικι palm grip. Εκανες δηλ 180! Παρε ενα gpw/gpx που ειναι το ποιο σαφε σχημα γτ δε σε βλεπω καλα. Αν θες καλο ποντικι στυλ g703/g403 δες αυτα εδω. Απο Σουηδία μονο 10 ευρω μεταφορικα. https://www.maxgaming.com/en/wireless-mouses/xlite-wireless-gaming-mouse-black https://www.maxgaming.com/en/wired-mouses/ec2-c-gaming-mouse @Dr.Tesla Δεν εχουν αυτα τα θεματα η σειρα C. Ειναι τοπ σε ποιότητά. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από mp44christos 1
idefixius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 To να ονομάζουμε ένα ποντίκι palm, claw, fingertip κλπ. είναι ωραίο για να έχουμε να κάνουμε reviews και να ανεβάζουμε βιντεάκια στο youtube αλλά ο τελικός κριτής είναι το χέρι μας. Και εγώ κατέληξα στα viper μελετώντας βιντεάκια αλλά όταν τα έπιασα στο χέρι μου, απλά δε μου κάθισαν καλά. Αυτό βέβαια επαναλαμβάνω από μια σύντομη επαφή με τα ποντίκια και όχι δουλεύοντάς τα σε υπολογιστή. Το ίδιο και το G403, μου κάθισε καλά στο χέρι αλλά δε μπορώ να πω πόσο άνετο θα είναι για πολύωρο πχ. gaming. Εν τέλει κάποτε παίρναμε το ποντίκι που μας έδιναν stock μαζί με τον υπολογιστή και σήμερα έχουμε αναγάγει την επιλογή σε επιστήμη 1
mp44christos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, idefixius said: To να ονομάζουμε ένα ποντίκι palm, claw, fingertip κλπ. είναι ωραίο για να έχουμε να κάνουμε reviews και να ανεβάζουμε βιντεάκια στο youtube αλλά ο τελικός κριτής είναι το χέρι μας. Και εγώ κατέληξα στα viper μελετώντας βιντεάκια αλλά όταν τα έπιασα στο χέρι μου, απλά δε μου κάθισαν καλά. Αυτό βέβαια επαναλαμβάνω από μια σύντομη επαφή με τα ποντίκια και όχι δουλεύοντάς τα σε υπολογιστή. Το ίδιο και το G403, μου κάθισε καλά στο χέρι αλλά δε μπορώ να πω πόσο άνετο θα είναι για πολύωρο πχ. gaming. Εν τέλει κάποτε παίρναμε το ποντίκι που μας έδιναν stock μαζί με τον υπολογιστή και σήμερα έχουμε αναγάγει την επιλογή σε επιστήμη Μωρέ καλά τα λες. Απλά εδώ ο συγκεκριμένος δεν έχει και πολύ γνώση επί του θέματος. Οπότε για να μην την πατήσει gpw/gpx. Αν και κλασικό θέμα μιλάμε για να μιλάμε. Δεν τον βλέπω ποτέ να παίρνει τπτ. 1
idefixius Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Eγώ είμαι ο συγκεκριμένος και ναι, δεν έχω γνώση επί του θέματος και μάλλον δε βλέπω να παίρνω τίποτα
mp44christos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 36 minutes ago, idefixius said: Eγώ είμαι ο συγκεκριμένος και ναι, δεν έχω γνώση επί του θέματος και μάλλον δε βλέπω να παίρνω τίποτα Ναι. Συγνώμη αλλά τόσα χρόνια εδώ μέσα πλέον φαίνεται ποτέ ο άλλος θέλει πραγματικά να αγοράσει και πότε ρωτάει για περίεργιαα και μόνο. Όπως είπα. Δεν υπάρχει χέρι ή γριπ που να μην βολεύει το gpw/pgx. Gpx το βρίσκεις 70 με 80 ευρώ στις αγγελίες. Το έχουν για δοκιμή τα public. Το μόνο grip που να μην βολεύει τόσο είναι το ftip. 1
Dr.Tesla Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, mp44christos είπε Συγνώμη αλλά τόσα χρόνια εδώ μέσα πλέον φαίνεται ποτέ ο άλλος θέλει πραγματικά να αγοράσει και πότε ρωτάει για περίεργιαα και μόνο. Ξεκίνησε από τότε που οι τιμές στα ποντίκια έφυγαν κατακόρυφα, και πλέον τα 60-80 ευρώ τα λέμε καλή τιμή... Από όσους έχω δει τριγύρω ένα G305 στα 30 ευρώ κάνει παπάδες. Κλίνοντας οριακά υπέρ του ασύρματου σε σύγκριση με το Viper mini. Μπορεί να σε κουράσει αν έχεις μεγάλο χέρι αλλά εκεί σταματάει το value. Παραπάνω πληρώνεις extra. Ποντίκια συγκεκριμένα για μεγάλα χέρια (πχ 20.5 x 11 που έχω ) δεν υπάρχουν φτηνά και δεν είμαι διατεθιμένος να δώσω 100ευρώ για ποντίκι. @idefixius Σε αυτά που έχει δει με τη λογική ενός upgraded G403 / 703 μπορείς να δεις, Roccat Kone Pro στα 60€ ( μικρή προσφορά ) https://www.amazon.fr/dp/B092RCFL41?th=1 Ίσως κανένα Basilisk V3, με ερωτηματικό για τη ποιότητα και το βάρος. Με καλύτερη λύση ( ποιοτικά ) σε αυτό το στύλ το EC2-C που αν το βρεις στα 70 είναι καλά. Δεν μπαίνουν ποτέ σε έκπτωση. Αγόρασε από ευρωπαικό amazon και αν πάθει τίποτα εντός διετίας επιστροφή και τα χρήματα πίσω. Τόσο απλά πάει. Εγώ αγόρασα μόνο γιατί ήταν προσφορά, και υπολόγιζα είτε να το δώσω σε γνωστό είτε να το επιστρέψω εντός 30 ημερών. Δυστυχώς μόνο αν πληρώσεις θα μάθεις τι σε βολεύει. Με ένα λεπτό δοκιμή στον αέρα δεν θα βγάλεις άκρη. Όλα είναι καλά και στο 95% κάνουν την ίδια δουλειά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα