Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, mMary είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Αν παραγγείλω κάτι ξέρουμε αν ο κουριερ θα το δεχτεί το 200ευρω για να πληρώσω ? Οχι. Που να τα βρει τα ρεστα;Και όπως ανησυχείς εσύ για πλαστό έτσι θα ανησυχεί και αυτός. 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βασικά γιατί δέχτηκες να το πάρεις;Χωρίς να το ελέγξεις πρώτα; Ας έπαιρνες 4x50. Για αυτό πληρωμή πάντα με κάρτα, εκτός πχ σε delivery η σε φούρνο για ψωμί για μικροποσά. Ευχαριστώ, δεν θέλω ρέστα. Σπάνια χρησιμεύουν τα μετρητά, πχ για κανά συνεργείο που δεν χρησιμοποιούν POS. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 On 23/01/2022 at 20:30, mMary said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Αν παραγγείλω κάτι ξέρουμε αν ο κουριερ θα το δεχτεί το 200ευρω για να πληρώσω ? αναλογως ποσο κανει.αν ειναι τπτ 30 ευρω σιγα μην εχει 170 ευρω ρεστα.αλλιως καντο καταθεση και καπακια βγαλε 4 χ 50 ευρω On 23/01/2022 at 18:44, Kostasspil said: Νομιζω σε τέτοιες περιπτώσεις στο επιστρέφει, δεν στο κρατάει. Βέβαια δεν μου χει τύχει υπερβολικά τσαλακωμένο για να ξέρω σίγουρα. ισχυει και αυτο.αν πχ εχει διπλωσει καποιο κομματι του χαρτονομισματος μπορει να στο βγαλει πισω. το φτιαχνεις και το ξαναβγαζεις και οκ.
Bitbit Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Σπάνια χρησιμεύουν τα μετρητά, πχ για κανά συνεργείο που δεν χρησιμοποιούν POS. ή αν θες να πετύχεις καλύτερη τιμή. Μην αρχίσουμε να δαιμονοποιούμε τώρα τα μετρητά. Γιατί αν εξαφανιστούν τελείως θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ Ο κύριος λόγος που προωθούνται οι ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι για να υπάρχει πλήρης έλεγχος. Το αν είναι αυτό καλό ας το κρίνει ο καθένας μόνος του. Και μη βιαστεί κάποιος να πει, εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα ας ελέγχονται τα πάντα 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Bitbit είπε ή αν θες να πετύχεις καλύτερη τιμή. Μην αρχίσουμε να δαιμονοποιούμε τώρα τα μετρητά. Γιατί αν εξαφανιστούν τελείως θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ Ο κύριος λόγος που προωθούνται οι ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι για να υπάρχει πλήρης έλεγχος. Το αν είναι αυτό καλό ας το κρίνει ο καθένας μόνος του. Και μη βιαστεί κάποιος να πει, εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα ας ελέγχονται τα πάντα Ας υπάρχει έλεγχος σε όλες τις συναλλαγές, δεν έχω πρόβλημα να βλέπουν τι αγοράζω. Το πρόβλημα το έχουν όσοι φοροδιαφεύγουν, άγνωστη η λέξη απόδειξη για χιλιάδες.Αλλά οι τιμές στα ύψη.Εγγύηση προϊόντων χωρίς απόδειξη δεν υπάρχει. Το πλαστό χαρτονόμισμα τι θα το κάνεις; 2
Bitbit Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το πλαστό χαρτονόμισμα τι θα το κάνεις; προσωπικά; αν είχα πλαστό θα κοιτούσα να το δώσω κάπου (κράξτε όσο θέλετε) Αν ήταν 200 όμως θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ γιατί όπου και να το πας θα το ελέγξουν 1
AntiCambeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε προσωπικά; αν είχα πλαστό θα κοιτούσα να το δώσω κάπου (κράξτε όσο θέλετε) Αν ήταν 200 όμως θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ γιατί όπου και να το πας θα το ελέγξουν Εγώ δεν θα έπαιρνα πάνω απο 50€ σύνολο, ούτε χαρτονόμισμα άνω των 50€.Και αν ήταν πλαστό θα του το πήγαινα πίσω.Το καλύτερο είναι να τα ελέγξεις πρίν τα πάρεις.Πχ πουλάς 1 κινητό, τα ελέγχεις μαζί με τον αγοραστή σε κάποιο μαγαζί. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR
lector Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ας υπάρχει έλεγχος σε όλες τις συναλλαγές, δεν έχω πρόβλημα να βλέπουν τι αγοράζω. Το πρόβλημα το έχουν όσοι φοροδιαφεύγουν, άγνωστη η λέξη απόδειξη για χιλιάδες. Επειδη εσυ δεν εχεις προβλημα δε σημαινει οτι ισχυει το ιδιο για ολους, οποτε κραταμε τις συστασεις και τις κριτικες για τον εαυτο μας και αφηνουμε τους υπολοιπους να διαχειριζονται τα χρηματα τους οπως θελουν. 4
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Βασικά γιατί δέχτηκες να το πάρεις;Χωρίς να το ελέγξεις πρώτα; Ας έπαιρνες 4x50. Για αυτό πληρωμή πάντα με κάρτα, εκτός πχ σε delivery η σε φούρνο για ψωμί για μικροποσά. Ευχαριστώ, δεν θέλω ρέστα. Σπάνια χρησιμεύουν τα μετρητά, πχ για κανά συνεργείο που δεν χρησιμοποιούν POS. Τα μετρητά χρησιμεύουν παντού σε πολλούς που δεν χρησιμοποιούν κάρτα.
Vigilante1319 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Προσφατα μου εδωσε εργοδοτης ενα 100σταρι ειχα να δω χρονια τωρα σκεφτομαι οτι ειναι πλαστο με αυτα που διαβαζω
dr_oid Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Το ότι ο OP προσπαθεί να σπρώξει πλαστό δεν βλέπω να το θίγει κανένας. 5
AntiCambeR Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lector είπε Επειδη εσυ δεν εχεις προβλημα δε σημαινει οτι ισχυει το ιδιο για ολους, οποτε κραταμε τις συστασεις και τις κριτικες για τον εαυτο μας και αφηνουμε τους υπολοιπους να διαχειριζονται τα χρηματα τους οπως θελουν. Γιατί, που έκανα κριτική;Ποιόν χαρακτήρισα; Αφού προβληματίζεται πώς θα σπρώξει το 200€, ας μην το δεχόταν. Δηλαδή πρέπει να σχολιάσω μόνο αν πρόκειται να προτείνω λύση πώς να το δώσει; Αφού ξέρει να διαχειρίζεται τα χρήματα, τότε γιατί ψάχνει για λύση; Το κάθε κατάστημα, θα ελέγξει τα μετρητά σε μηχάνημα, ο ιδιώτης όμως δεν έχει αυτή την επιλογή, εκτός αν κουβαλάει μαζί του μηχάνημα.Οπότε γράφω πως είναι ρίσκο να πάρεις μετρητά χωρίς να τα ελέγξεις αν είναι γνήσια.Δεν παίρνεις το ίδιο ρίσκο με 1 χαρτονόμισμα των 200€ σε σχέση πχ με 4x50€. 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Τα μετρητά χρησιμεύουν παντού σε πολλούς που δεν χρησιμοποιούν κάρτα. Σε αυτούς που κόβουν 1 απόδειξη στις 10 συναλλαγές και κρατάνε το ΦΠΑ; Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR 2
iml Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν έχεις εμπειρία με χρήματα (να περνουν από τα χέρια σου, δεν χρειάζεται να είναι δικά σου) δεν ξεγελιέσαι εύκολα αν τα ψηλαφίσεις όπως τα μετράς και χωρίς μηχάνημα. Σαν ιδιώτης, αν κάποιος προσπαθούσε να μου σπρώξει πλαστό, θα τον έκανα ρόμπα, θα τον πετούσα έξω, θα τον έδινα στην αστυνομία, ή ότι θα ήταν πιο πρόσφορο. Και αυτό γιατί 9/10 φορές το ξέρει και ο ίδιος ότι είναι πλαστό και πάει να σε εξαπατήσει. Το ότι κάποιοι ρωτάνε και σε forum για οδηγίες.... Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από iml
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια το κανατε ολοκληρο θεμα για το τιποτα, αμα θες βγαλτο μια φωτο κατω απο φως να το δουμε. Σε μας που δουλευουμε με αρκετα λεφταστο χερι (σε καταστηματα εστιασης, κουριερ, πληρωμες προμηθευτων κλπ) και σε πληρωμες· δεν εχει τυχει ποτε πλαστο 200ρικο, μεχρι και με 500αρια πληρωνουν καποιοι, λεφτα ειναι ολα, και τι παει να πει δε θα το δεχτουν; Εγω πηγα τις προαλλες στην αντιντας και πληρωσα με 200ρικο, δεν εχει δικαιωμα να μη το δεχτει, αλλο το παιρνω 1 κουλουρι και δινω 200αρη οπου ο ανθρωπος προφανως και δε θα στο χαλασει και αλλο παω στα λιντλ για ψωνια του μηνα και δε το δεχονται. Εχω ακουσει και το αλλο το καλο, που το βρηκες; Θα τρελαθουμε τελειως μου φαινεται σε αυτη τη χωρα, εχει χτυπησει τοσο ασχημα η φτωχια που βλεπουμε κιτρινο η μωβ και δεν καταλαβαινουμε καν οτι ειναι ευρω. Αμα εχεις 200αρη και ειναι και καλο βαλτο στην ακρη, γιατι να το ξεφορτωθεις ; Εγω οταν βγαζω γκομενα μονο με τετοια πληρωνω, νομιζουν οτι ειμαι λεφτας. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από TRILOBYTER
makis269 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Βάλε 10 ευρώ βενζίνη και δώσε το χαρτονόμισμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις