Kwstaskiriaky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα την Παρασκευή μου κάνανε μεταφορά χρήματων απο paypal σε λογαριασμό στην εθνηκη μ και δεν εχουν εμφάνιστη ακομα μηπως γνωρίζετε ποσες μερες κανει να εμφανιστεί στο λογαριασμο μου... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από Kwstaskiriaky
kormos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Kwstaskiriaky είπε Καλησπερα την Παρασκευή μου κάνανε μεταφορά χρήματων απο paypal σε λογαριασμό στην εθνηκη μ και δεν εχουν εμφάνιστη ακομα μηπως γνωρίζετε ποσες μερες κανει να εμφανιστεί στο λογαριασμο μου... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Την πρώτη εργάσιμη συνήθως... (ή 2-3 εργάσιμες) Μην τρελαίνεσαι... Μίλησες με αυτόν που στα έκανε μεταφορά? Τι συνεννοηθήκατε?? 1
Kwstaskiriaky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μου ειπε στα κανω μεταφορά απο εδω και θα μπουν... Δλδ τέταρτη θα μπουν
Kwstaskiriaky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Kwstaskiriaky είπε Μου ειπε στα κανω μεταφορά απο εδω και θα μπουν... Δλδ τέταρτη θα μπουν Πως μπορώ να το δω αυτό.... Κ γίνεται??? 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μονο μην είναι απάτη πρόσεχε Πως μπορώ να το δω και γίνεται να γίνει απατη....!!?
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, Kwstaskiriaky είπε Πως μπορώ να το δω αυτό.... Κ γίνεται??? Πως μπορώ να το δω και γίνεται να γίνει απατη....!!? Εσύ ξερεις.Πχ αν πουλάς κάτι και σου είπαν στείλε το,σου εβαλα τα λεφτα .
Kwstaskiriaky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Οχι απλα μ χρωστάει κατι χρηματα και τα εβαλε... Τωρα με εβαλες σε ειδες... Να ρωτησω απο τη στηγμη που λεει την αποδηξη που μου εστηλε οτι μπηκαν στο ibank αυτα τα λεφτα μπορει να ειναι ψεύτικο...
Hapatingo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για να καταλάβουμε, τα έστειλε από το paypal του σε δικού σου τραπεζικό λογαριασμό ή τα έστειλε στο δικό σου paypal (από το δικό του paypal) και εσύ τα έστειλες σε δικό σου τραπεζικό λογαριασμό? Εκτός και αν τα έστειλε μέσω xoom! Δευτέρα Τρίτη θα τα δεις. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από Hapatingo
Kwstaskiriaky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Ναι μεσω xoom αυτος μου τα έστειλε απο paypal σε δικο μου τραπεζικο λογαριασμο δλδ δευτερα τρητη θα τα δω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα