Livagoth Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε Καλημέρα και από εμένα. Στα realme υπάρχει η δυνατότητα για διπλότυπες εφαρμογές όπως στα xiaomi? ή γίνεται μόνο με εφαρμογές μέσω του playstore? Με έχει βολέψει πολύ αυτό στο redmi note 8 αλλά επειδή έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το κ@λο MIUI ειδικά το 12.5, σκέφτομaι για realme. Καλημέρα. Ναι δίνεται αυτή η δυνατότητα για διπλό whatsapp, viber κλπ, μέσω του λειτουργικού της realme. 1
GATE123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Δεν είχαν πει για 3 χρόνια εγγύηση όταν είναι εισαγωγή απο την αντιπροσωπεία;Δηλαδή όσα έχουν οι επίσημοι πωλητές-μεγάλες αλυσίδες. Και απο Σκρούτζ για 2 χρόνια επειδή είναι παραεισαγωγής και προορίζονται για άλλες χώρες της Ε.Ε. Τα 3 χρόνια είναι σε συγκεκριμένα μοντέλα. Συνήθως αναγράφεται στις μεγάλες αλυσίδες. Τα σκρουτζαδικα έχουν σε όλα τα μοντέλα 2 χρόνια. 2 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Καλημέρα και από εμένα. Στα realme υπάρχει η δυνατότητα για διπλότυπες εφαρμογές όπως στα xiaomi? ή γίνεται μόνο με εφαρμογές μέσω του playstore? Με έχει βολέψει πολύ αυτό στο redmi note 8 αλλά επειδή έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το κ@λο MIUI ειδικά το 12.5, σκέφτομaι για realme. Δεν το έχω ψάξει. Νομίζω σε μερικές εφαρμογές έτσι που έχω ακούσει.
dimitris_213 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Τα 3 χρόνια είναι σε συγκεκριμένα μοντέλα. Συνήθως αναγράφεται στις μεγάλες αλυσίδες. Τα σκρουτζαδικα έχουν σε όλα τα μοντέλα 2 χρόνια. Δεν το έχω ψάξει. Νομίζω σε μερικές εφαρμογές έτσι που έχω ακούσει. Επειδή σκέφτομαι να φύγω από Xiaomi και το μόνο που με κρατάει είναι η ευκολια αυτή που έχει με τις διπλές εφαρμογές και σκέφτομαι για real me. Εάν το έχουν θα με βολεψει. Θα το ψάξω και εγώ να δω. Προς στιγμήν μου πέρασε και η ιδέα σε μεταχειρισμένο iPhone... Αλλά δεν ξέρω ποιο αξίζει και είναι σχετικά φθηνό χωρίς να δώσω μια περιουσία. Το 8αρι, το Xs, XR....
GATE123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, dimitris_213 είπε Επειδή σκέφτομαι να φύγω από Xiaomi και το μόνο που με κρατάει είναι η ευκολια αυτή που έχει με τις διπλές εφαρμογές και σκέφτομαι για real me. Εάν το έχουν θα με βολεψει. Θα το ψάξω και εγώ να δω. Προς στιγμήν μου πέρασε και η ιδέα σε μεταχειρισμένο iPhone... Αλλά δεν ξέρω ποιο αξίζει και είναι σχετικά φθηνό χωρίς να δώσω μια περιουσία. Το 8αρι, το Xs, XR.... Η γυναίκα μου έχει το Realme 8 αλλά δεν ξέρω τι παίζει.
dimitris_213 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μετά πάντως από την τελευταία αναβάθμιση αε MIUI 12.5 οι ειδοποιήσεις έρχονται οπότε θέλουν (messenger, Viber κτλ) μια επίσης έχω θέμα με το watch gt2 και την εφαρμογή health. Άστα να πάνε..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα