nickd23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κινητό από cosmote γιατί έχω επιδότηση. Τώρα έχω ένα HONOR 20. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Έως 280 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Cosmote 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Όχι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) All around χρήση, λίγες φωτογραφίες, βιντεοκλησεις, σερφαρισμα στο ίντερνετ. Καθόλου παιχνίδια.
GATE123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, nickd23 είπε Καλησπέρα, θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο κινητό από cosmote γιατί έχω επιδότηση. Τώρα έχω ένα HONOR 20. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Έως 280 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Cosmote 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιάφορο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Όχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Όχι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) All around χρήση, λίγες φωτογραφίες, βιντεοκλησεις, σερφαρισμα στο ίντερνετ. Καθόλου παιχνίδια. https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20403837&skuId=ger_20403837 Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό. Επίσης έχει μέσα στην συσκευασία θήκη πλάτης σιλικόνη και εργοστασιακή μεμβράνη προστασίας οθόνης. 1
nickd23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αξίζει να δώσω λίγα παραπάνω για το poco x3 pro?
GATE123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, nickd23 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αξίζει να δώσω λίγα παραπάνω για το poco x3 pro? Όχι.
SeNNinhA Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, nickd23 είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Αξίζει να δώσω λίγα παραπάνω για το poco x3 pro? Poco??? Άσε καλύτερα
GATE123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Ερώτηση. Θες κινητό με καλά χαρακτηριστικά και χάλια λογισμικό ή ένα κινητό που να κάνεις την δουλειά σου σωστά.
nickd23 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Πάω για το realme. Σας ευχαριστώ πολύ.
vaggos231 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, GATE123 είπε https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20403837&skuId=ger_20403837 Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό. Επίσης έχει μέσα στην συσκευασία θήκη πλάτης σιλικόνη και εργοστασιακή μεμβράνη προστασίας οθόνης. εχω λατρεψει το "Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό.". Το απολαμβανω σε καθε αναγνωση με τον πρωινο μου καφε 1
Fotia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Η αλήθεια πάντως είναι συνήθως όταν χρειαζόμαστε κάτι τότε θυμόμαστε ,και όχι έγκαιρα.
GATE123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 22 ώρες πριν, vaggos231 είπε εχω λατρεψει το "Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό.". Το απολαμβανω σε καθε αναγνωση με τον πρωινο μου καφε Αυτό το λέω γιατί πολύ θα ρωτήσουν: έχει εγγύηση?Έχει service? Τα μπερδεύουν με τα XIAOMI. 1
Vaggos9595 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, είδα πως μιλάτε για εγγύηση και realme και ήθελα να ρωτήσω. Έκανα μια παραγγελία χτες ενός realme κινητού από ένα κατάστημα στο σκρουτζ με όνομα TheMasters. Έγραφε πως έχει δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν ισχύει ή είναι παραμύθια. Με λίγο ψάξιμο είδα πως η smart4all είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των realme (αν κάνω λάθος διορθώστε με) και στο site τους δεν είδα να γράφουν ότι έχουν σαν πελάτες το συγκεκριμένο κατάστημα. Οπότε; γενικά θα έχω κάποια εγγύηση για το συγκεκριμένο τηλέφωνο; αν πάθει κάτι μέσα στα δύο αυτά χρόνια ή ακόμα και αν το παραλάβω ελαττωματικό, το κατάστημα θα με βοηθήσει η δεν θα βγάλω άκρη; τι ισχύει με την εγγύηση αυτή τελικά. Σας ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Vaggos9595 είπε Καλησπέρα, είδα πως μιλάτε για εγγύηση και realme και ήθελα να ρωτήσω. Έκανα μια παραγγελία χτες ενός realme κινητού από ένα κατάστημα στο σκρουτζ με όνομα TheMasters. Έγραφε πως έχει δύο χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν ισχύει ή είναι παραμύθια. Με λίγο ψάξιμο είδα πως η smart4all είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των realme (αν κάνω λάθος διορθώστε με) και στο site τους δεν είδα να γράφουν ότι έχουν σαν πελάτες το συγκεκριμένο κατάστημα. Οπότε; γενικά θα έχω κάποια εγγύηση για το συγκεκριμένο τηλέφωνο; αν πάθει κάτι μέσα στα δύο αυτά χρόνια ή ακόμα και αν το παραλάβω ελαττωματικό, το κατάστημα θα με βοηθήσει η δεν θα βγάλω άκρη; τι ισχύει με την εγγύηση αυτή τελικά. Σας ευχαριστώ Η εγγύηση ισχύει κανονικά σε όλα τα καταστήματα. Αν το παραλαβής ελαττωματικό επιστροφή στο κατάστημα και αντικατάσταση με DOA(εντός 7 ημερών). Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από GATE123
AntiCambeR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/1/2022 στις 7:48 ΠΜ, GATE123 είπε Αυτό το λέω γιατί πολύ θα ρωτήσουν: έχει εγγύηση?Έχει service? Τα μπερδεύουν με τα XIAOMI. Δεν είχαν πει για 3 χρόνια εγγύηση όταν είναι εισαγωγή απο την αντιπροσωπεία;Δηλαδή όσα έχουν οι επίσημοι πωλητές-μεγάλες αλυσίδες. Και απο Σκρούτζ για 2 χρόνια επειδή είναι παραεισαγωγής και προορίζονται για άλλες χώρες της Ε.Ε. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR
dimitris_213 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα και από εμένα. Στα realme υπάρχει η δυνατότητα για διπλότυπες εφαρμογές όπως στα xiaomi? ή γίνεται μόνο με εφαρμογές μέσω του playstore? Με έχει βολέψει πολύ αυτό στο redmi note 8 αλλά επειδή έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το κ@λο MIUI ειδικά το 12.5, σκέφτομaι για realme. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα