lebron15 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση στα gaming ακουστικά μου και θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας. Έχω τα Kraken X lite από τα οποία γενικά είμαι ευχαριστημένος καθώς ήταν το πρώτο gaming headset μου, αλλά επειδή μου έχουν ραγίσει λίγο στο στεφάνι αλλά και γιατί τα πηγαινοφέρνω συνέχεια στην δουλειά λόγω meetings στο Teams κλπ σκέφτηκα να έχω τα Kraken μόνιμα στο γραφείο και να πάρω κάποια αρκετά καλύτερα για gaming στο σπίτι. Αυτή την στιγμή έχω μόνο το Series X αλλά πολύ σύντομα θα γίνει αγορά και του PS5, το πιο πιθανό σαν bundle με το GT7 που είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουν. Για αυτό ψάχνω καλά ακουστικά που να είναι συμβατά και με τις δύο κονσόλες και να με βγάλουν μέχρι το τέλος της γενιάς. Το ποσό που διατίθεται είναι γύρω στα 100e. Για κάποιο headset που μπορεί να θεωρείται vfm μπορώ να ανέβω max μέχρι τα 120e. Ενσύρματα ή ασύρματα δεν έχω πρόβλημα, επιδιώκω όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία.
ICE-T Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 multiplatform δύσκολα βρίσκεις , turtle beach recon 500, steal series artic 1 wireless μέχρι 100 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα