cflour Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Σχετικά άπειρος σε θέματα VPN έχω την εξής απορία.. Για κάποια sites έχω παρακαμψει την απαγορευση προσβασης όταν συνδέομαι μεσω ρουτερ αλλά οταν ειμαι μεσω wifi αυτη παραμενει. Υπαρχει τροπος να γινει το ιδιο και οταν συνδεομαι μεσω wifi απο το laptop?
csontheline Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Αρχικά να αναφέρεις τι εννοείς "απαγόρευση πρόσβασης"¨. Κατά δεύτερον, από τι συσκευές συνδέεσαι ενσύρματα και ασύρματα; Είναι η ίδια ή διαφορετικές; Τι λογισμικά; Με ενεργοποιημένη VPN; Τι VPN; Προσωπική ή κάποιον πάροχο; (Nord, Surfshark, Express κλπ)
cflour Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ειναι ενας torrent tracker....Είχα αλλαξει DNS και ειχα πλεον προσβαση αλλα μόνο οταν ειχα συνδεδεμενο το laptop μεσω ethernet.Oταν ηταν με wifi δεν ειχα. Τωρα για καποιο λογο δεν εχω προσβαση ουτε και οταν ειναι συνδεδεμενο με ethernet παρολο που η DNS εξακολουθεο να ειναι η ιδια με πριν που ειχα προσβαση. Το VPN δεν το εχω ενεργοποιησει γιατι ειχα κανει δουλεια με την αλλαγη DNS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα